Květen 27, 200916 r Autor No Raco až to zavolám na help line..herečce..bude po špitání a budeš ve špitálu
Květen 27, 200916 r Jendo zdravím Tě! Tak jak je? _Makáš? Ahoj Romčo, nené volno a před chvíllí jsem se zdárně přežral...tak odpočívám a pak naběhnu pálit kalorie do fitka A co ty?...volno práce? Certice: ahoj Žanet ráca: jasná bába kelišová a sodoma gomora ale víš jak...já špitám taky - kdo nešpitá s náma špitá proti nám
Květen 27, 200916 r No Raco až to zavolám na help line..herečce..bude po špitání a budeš ve špitálu hele mě nemlatěj doma jako tebe takže tohle nehrozí.. .... se mnou se max nebude nikdo doma bavit..
Květen 27, 200916 r hele mě nemlatěj doma jako tebe takže tohle nehrozí.. .... se mnou se max nebude nikdo doma bavit.. Marka doma mláti herečka? To snad nééé...
Květen 27, 200916 r ráca: jasná bába kelišová a sodoma gomora ale víš jak...já špitám taky - kdo nešpitá s náma špitá proti nám já šeptaní nesnášim..ale když to dělaj všichni tak se to naučim
Květen 27, 200916 r Jendo: střidavě oblačno...ale oběd ještě neproběhnul.Marek mě trápi! to já si dal pěkně nudličky s kuřecím masem - výborný, jen mastný jak prase, ale jednou za čas to tělo zvládne co to?...Mára zobí jo?
Květen 27, 200916 r Autor Marka doma mláti herečka? To snad nééé... nemlátí....když jí seru tak nemluví a to není pro mě trest ale vysvobození
Květen 27, 200916 r to já si dal pěkně nudličky s kuřecím masem - výborný, jen mastný jak prase, ale jednou za čas to tělo zvládne co to?...Mára zobí jo? Nechce mi prozradit co mi poslal poštou...
Květen 27, 200916 r Autor Marečku..ahojík tak co scukneme se o víkendu? myslím ten Spaar.....no uvidíme
Květen 27, 200916 r Autor Nechce mi prozradit co mi poslal poštou... POZOR BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Květen 27, 200916 r nemlátí....když jí seru tak nemluví a to není pro mě trest ale vysvobození Tak to vím o čem mluviš...
Květen 27, 200916 r Marka doma mláti herečka? To snad nééé... Romane nemlátí, jen tluče...jináč dnes se tomu říká pojmem "domácí zabíjačka" certice: tssss a teď jsme zase naštvaní mi všici ostatní, čím si Marek zaslouží "soukromej" pozdrav...no čím
Květen 27, 200916 r Autor Romane nemlátí, jen tluče...jináč dnes se tomu říká pojmem "domácí zabíjačka" certice: tssss a teď jsme zase naštvaní mi všici ostatní, čím si Marek zaslouží "soukromej" pozdrav...no čím JSEM KRAJANI A BUDEME NA SRAZU O VÍKENDU SPOLU
Květen 27, 200916 r nějak nechápu co je k smíchu ale i tak tě zdravím Nic ...to jméno se mi zamlouvá protože sousedka se jmenuje stejně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.