Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ŽANETA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No Raco až to zavolám na help line..herečce..bude po špitání a budeš ve špitálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ŽANETA? Ty víš co to znamená v lékařství, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a ja si špytam se žanetkou :-)) ahoj žanet ahojky Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marku: nemluv o nemocnici...brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jendo zdravím Tě! Tak jak je? _Makáš? Ahoj Romčo, nené volno a před chvíllí jsem se zdárně přežral...tak odpočívám a pak naběhnu pálit kalorie do fitka A co ty?...volno práce? Certice: ahoj Žanet ráca: jasná bába kelišová a sodoma gomora ale víš jak...já špitám taky - kdo nešpitá s náma špitá proti nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahojky Jindro a já nic..za přivítání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jendo: střidavě oblačno...ale oběd ještě neproběhnul. Marek mě trápi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No Raco až to zavolám na help line..herečce..bude po špitání a budeš ve špitálu hele mě nemlatěj doma jako tebe takže tohle nehrozí.. .... se mnou se max nebude nikdo doma bavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hele mě nemlatěj doma jako tebe takže tohle nehrozí.. .... se mnou se max nebude nikdo doma bavit.. Marka doma mláti herečka? To snad nééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a hele Žanetka je mezi námi Marečku..ahojík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ráca: jasná bába kelišová a sodoma gomora ale víš jak...já špitám taky - kdo nešpitá s náma špitá proti nám já šeptaní nesnášim..ale když to dělaj všichni tak se to naučim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jendo: střidavě oblačno...ale oběd ještě neproběhnul.Marek mě trápi! to já si dal pěkně nudličky s kuřecím masem - výborný, jen mastný jak prase, ale jednou za čas to tělo zvládne co to?...Mára zobí jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marka doma mláti herečka? To snad nééé... nemlátí....když jí seru tak nemluví a to není pro mě trest ale vysvobození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to já si dal pěkně nudličky s kuřecím masem - výborný, jen mastný jak prase, ale jednou za čas to tělo zvládne co to?...Mára zobí jo? Nechce mi prozradit co mi poslal poštou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marečku..ahojík tak co scukneme se o víkendu? myslím ten Spaar.....no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ŽANETA? nějak nechápu co je k smíchu ale i tak tě zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nechce mi prozradit co mi poslal poštou... POZOR BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nemlátí....když jí seru tak nemluví a to není pro mě trest ale vysvobození Tak to vím o čem mluviš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marka doma mláti herečka? To snad nééé... Romane nemlátí, jen tluče...jináč dnes se tomu říká pojmem "domácí zabíjačka" certice: tssss a teď jsme zase naštvaní mi všici ostatní, čím si Marek zaslouží "soukromej" pozdrav...no čím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čau návštěvníci hospůdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 kibi:Jendo,ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 COPAK TAKY MOC KECÁ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Romane nemlátí, jen tluče...jináč dnes se tomu říká pojmem "domácí zabíjačka" certice: tssss a teď jsme zase naštvaní mi všici ostatní, čím si Marek zaslouží "soukromej" pozdrav...no čím JSEM KRAJANI A BUDEME NA SRAZU O VÍKENDU SPOLU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nějak nechápu co je k smíchu ale i tak tě zdravím Nic ...to jméno se mi zamlouvá protože sousedka se jmenuje stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.