Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 COPAK TAKY MOC KECÁ? Však mou pani brzo poznáš Marku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čau návštěvníci hospůdky Ahoj Stando...jak je ...tady je to pořád stejný...jediná změna...nový..nová členka Hospody cerrtice-Žanetka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nechce mi prozradit co mi poslal poštou... prdlajs bomba, ale určitě si všiml, jakou radost ti udělallo firemní tričko...tak se chce taky zavděčit a určitě ti poslal nějaký firemní trenky, nebo ták...no ať jsi od nás fábiáků oblečenej jako komplet certinka: no proto..odpouštím ti ahooj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čau návštěvníci hospůdky hojík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Však mou pani brzo poznáš Marku... jupíííííííííííííííííííííííííííííííí...už teď musí mít divoký sny pokud jsi jí jen o mě něco naznačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 koukám, že se tady nic nezměnilo tak teda tady vítám novou členku. konečně něžné pohlaví a jen samý úchyláci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj stando!!! no ja myslim že marek poslal nějaky pěkny eroticky obleček pro romana....že by koženy trenky a bičík aby ho hezky uvital?????když je na to mlacení zvyklej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Čertice : umiš taky něco jiného než každého pozdravit? Napiš nám něco o sobě ne? Kolik Ti je? Jak jseš vysoká...kolik vážiš...prostě at se pořádně seznámime ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 takže všichni i Ty jsme úchylácíííí...tak to je v poho.... Ženatka na nás dohlídne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Čertice : umiš taky něco jiného než každého pozdravit? Napiš nám něco o sobě ne? Kolik Ti je? Jak jseš vysoká...kolik vážiš...prostě at se pořádně seznámime ne? No Romčo...právě jsi mi to vytáhnul......z huby ..Raco bez poznámek jo.. .já jí poznám osobně heč Editováno: 27. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já nejsem uchyl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Romčo jsi tady jsme všichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Přišlo mi to vtipny že čertice každého zdraví ale nic jiného skoro nenapiše...jestli jsem se Tě čerte dotknul tak se omlouvám ale nebylo to umyslně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 takže všichni i Ty jsme úchylácíííí...tak to je v poho.... Ženatka na nás dohlídne... samo, že taky. stačí se podívat pár desítek stran dozadu, co se tady probíralo čau Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jo a pánové a dámo, víto co se skrývá po označením ŽANETKA v nemocnici? VELIKÁNSKÁ STŘÍKAČKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 samo, že taky. stačí se podívat pár desítek stran dozadu, co se tady probíralo čau Jindro Cooo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já nejsem uchyl!!! pokud se zdržuješ u nás v knajpě, tak jsi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja teda uchylak nejsem...jen trochu perverzní to jo ale uchyl.....to sou tady jiny kabrnácííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tý jo tady to jede líp než večer..to nikdo nemaká? Až na mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Cooo????? jedním slovem to byla: SRAČKÁRNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no ono i to diabeticky tema bylo pěkny :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja teda uchylak nejsem...jen trochu perverzní to jo ale uchyl.....to sou tady jiny kabrnácííí jak myslíš, bláznům se taky nemá odporovat Tý jo tady to jede líp než večer..to nikdo nemaká? Až na mě! já mákám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja nemakam nemakam ....jdu až v pátek večer :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jak myslíš, bláznům se taky nemá odporovat i ty?brute!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja nemakam nemakam ....jdu až v pátek večer :-)))) to je flákač, hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.