Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nechce mi prozradit co mi poslal poštou...

prdlajs bomba, ale určitě si všiml, jakou radost ti udělallo firemní tričko...tak se chce taky zavděčit a určitě ti poslal nějaký firemní trenky, nebo ták...no ať jsi od nás fábiáků oblečenej jako komplet :smich:

certinka: no proto..odpouštím ti :D

ahooj Stando

Vloženo
Však mou pani brzo poznáš Marku...

:palec2:;) jupíííííííííííííííííííííííííííííííí...už teď musí mít divoký sny pokud jsi jí jen o mě něco naznačil :smich:

Vloženo

ahoj stando!!!

no ja myslim že marek poslal nějaky pěkny eroticky obleček pro romana....že by koženy trenky a bičík aby ho hezky uvital?????když je na to mlacení zvyklej??

Vloženo (editace)
Čertice : umiš taky něco jiného než každého pozdravit? :smich:

Napiš nám něco o sobě ne?

Kolik Ti je? Jak jseš vysoká...kolik vážiš...prostě at se pořádně seznámime ne? :help:

No Romčo...právě jsi mi to vytáhnul......z huby :) ..Raco bez poznámek jo.. :aggressive: .já jí poznám osobně heč :p

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
takže všichni i Ty jsme úchylácíííí...tak to je v poho....:) Ženatka na nás dohlídne...

samo, že taky. stačí se podívat pár desítek stran dozadu, co se tady probíralo ;)

čau Jindro

Vloženo
ja teda uchylak nejsem...jen trochu perverzní to jo ale uchyl.....to sou tady jiny kabrnácííí

jak myslíš, bláznům se taky nemá odporovat :smich:

Tý jo tady to jede líp než večer..to nikdo nemaká? Až na mě!

já mákám

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...