Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 i ty?brute!!! já nic, já muzikant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to je flákač, hrůza ted jo... ale ten patek mi začínaj 4 dvanactky noční za sebou a to je hrozna představa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja nemakam nemakam ....jdu až v pátek večer :-)))) jj na 4 noční vid..si pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nechci se nikoho dotknou, ale myslím že tu jsme jedna velká banda "decentních" úchylů....stačí pročíst pár úvodních stránek a běžnej člověk se opotí a znechucenej vypne pc aha aha tak a certice je vtahu....chlapy vy taky všechny vyplašíte - a to se nám tu už tak pěkně zahnízdila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já nic, já muzikant žadnej muzikan...další kwa převlečena za kamarada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ted jo... ale ten patek mi začínaj 4 dvanactky noční za sebou a to je hrozna představa tak si na tebe v pátek vzpomenu, až budu sedět na pivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nechci se nikoho dotknou, ale myslím že tu jsme jedna velká banda "decentních" úchylů....stačí pročíst pár úvodních stránek a běžnej člověk se opotí a znechucenej vypne pc aha aha tak a certice je vtahu....chlapy vy taky všechny vyplašíte - a to se nám tu už tak pěkně zahnízdila tak začátek byl maliknko hustej, ale jinak pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já myslím, že jsme v normě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 žadnej muzikan...další kwa převlečena za kamarada... tak tohle budu dělat, že jsem neslyšel, aby mě doma nenařkli, že mluvím sprostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Romi seš na skypu?ráda bych domluvila ten mobil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 decent Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No to je oslovení Romi...to si nedovolím ani já a to se máme rádi..já jen Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já myslím, že jsme v normě....... když si to myslí vedoucí, tak to musí být pravda....takže knjpo změna: nejsme úchyláci, jsme v normě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já ho takhle oslovil ze začátku a pak jsem si to řekli a už jen Románku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 SUPER SPORŤÁKU........jsi můj člověk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a je tu hádka a Očkaře Romana..alias Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 když si to myslí vedoucí, tak to musí být pravda....takže knjpo změna: nejsme úchyláci, jsme v normě sporťák, ten tady chyběl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a je tu hádka a Očkaře Romana..alias Romariooo já ti ho nechám, najdu si svýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jo jo ten to vždycky rozštípne..kanec jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já ti ho nechám, najdu si svýho Stando RACA je volnej ..toho nikdo nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já mu Romi píšu celou dobu a nikdy mi na to nic neřekl..tak nevim no..když to vadí,tak to změním,žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Stando RACA je volnej ..toho nikdo nechce tak já si vezmu, můžeme spolu chodit na kouřovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 neříkejte mi furt nače...pro kamarády "Hans klátil" tak se připojuju o hádku o Romana....daruji za něj pivo značky Pivson, teplé a poloupité...dá snad někdo víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já mu Romi píšu celou dobu a nikdy mi na to nic neřekl..tak nevim no..když to vadí,tak to změním,žádnej problém to je vpoho, kluci do toho jen rejpou...protože ti závidí a žárlí na tebe já asi začnu Romanovi říkat "Romulus" - to je jeden ze zakladatelů říše římské a zní to fakt chlapácky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Stando RACA je volnej ..toho nikdo nechce davy stojej u vchodu ve snaze se se mnou setkat ..... ... jako VIP zdejší hospody jsem hodně vyhledavanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.