Květen 27, 200916 r to je flákač, hrůza ted jo... ale ten patek mi začínaj 4 dvanactky noční za sebou a to je hrozna představa
Květen 27, 200916 r ja nemakam nemakam ....jdu až v pátek večer :-)))) jj na 4 noční vid..si pamatuju
Květen 27, 200916 r nechci se nikoho dotknou, ale myslím že tu jsme jedna velká banda "decentních" úchylů....stačí pročíst pár úvodních stránek a běžnej člověk se opotí a znechucenej vypne pc aha aha tak a certice je vtahu....chlapy vy taky všechny vyplašíte - a to se nám tu už tak pěkně zahnízdila
Květen 27, 200916 r ted jo... ale ten patek mi začínaj 4 dvanactky noční za sebou a to je hrozna představa tak si na tebe v pátek vzpomenu, až budu sedět na pivu
Květen 27, 200916 r nechci se nikoho dotknou, ale myslím že tu jsme jedna velká banda "decentních" úchylů....stačí pročíst pár úvodních stránek a běžnej člověk se opotí a znechucenej vypne pc aha aha tak a certice je vtahu....chlapy vy taky všechny vyplašíte - a to se nám tu už tak pěkně zahnízdila tak začátek byl maliknko hustej, ale jinak pohoda
Květen 27, 200916 r žadnej muzikan...další kwa převlečena za kamarada... tak tohle budu dělat, že jsem neslyšel, aby mě doma nenařkli, že mluvím sprostě
Květen 27, 200916 r Autor No to je oslovení Romi...to si nedovolím ani já a to se máme rádi..já jen Romčo
Květen 27, 200916 r já myslím, že jsme v normě....... když si to myslí vedoucí, tak to musí být pravda....takže knjpo změna: nejsme úchyláci, jsme v normě
Květen 27, 200916 r když si to myslí vedoucí, tak to musí být pravda....takže knjpo změna: nejsme úchyláci, jsme v normě sporťák, ten tady chyběl
Květen 27, 200916 r já mu Romi píšu celou dobu a nikdy mi na to nic neřekl..tak nevim no..když to vadí,tak to změním,žádnej problém
Květen 27, 200916 r Stando RACA je volnej ..toho nikdo nechce tak já si vezmu, můžeme spolu chodit na kouřovou
Květen 27, 200916 r neříkejte mi furt nače...pro kamarády "Hans klátil" tak se připojuju o hádku o Romana....daruji za něj pivo značky Pivson, teplé a poloupité...dá snad někdo víc?
Květen 27, 200916 r já mu Romi píšu celou dobu a nikdy mi na to nic neřekl..tak nevim no..když to vadí,tak to změním,žádnej problém to je vpoho, kluci do toho jen rejpou...protože ti závidí a žárlí na tebe já asi začnu Romanovi říkat "Romulus" - to je jeden ze zakladatelů říše římské a zní to fakt chlapácky
Květen 27, 200916 r Stando RACA je volnej ..toho nikdo nechce davy stojej u vchodu ve snaze se se mnou setkat ..... ... jako VIP zdejší hospody jsem hodně vyhledavanej...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.