Květen 27, 200916 r Autor já mu Romi píšu celou dobu a nikdy mi na to nic neřekl..tak nevim no..když to vadí,tak to změním,žádnej problém to nemusíš..jemu to dělá dobře, jen my tady žárlíme
Květen 27, 200916 r Autor neříkejte mi furt nače...pro kamarády "Hans klátil" tak se připojuju o hádku o Romana....daruji za něj pivo značky Pivson, teplé a poloupité...dá snad někdo víc? Nakousnutá mléčná horalka z Makra za 2,80
Květen 27, 200916 r tak já si vezmu, můžeme spolu chodit na kouřovou .... jasny sice sem ted byl ale mužu jit znova no problemo
Květen 27, 200916 r to nemusíš..jemu to dělá dobře, jen my tady žárlíme kdo na koho žarlí?? zas mi něco uteklo nějak ten dnešní fofr tady nestíham
Květen 27, 200916 r .... jasny sice sem ted byl ale mužu jit znova no problemo to nevadí, stejně chodím až večer
Květen 27, 200916 r neříkejte mi furt nače...pro kamarády "Hans klátil" ...tak to je dnešní nejlepší perla... ... hansi
Květen 27, 200916 r to je vpoho, kluci do toho jen rejpou...protože ti závidí a žárlí na tebe já asi začnu Romanovi říkat "Romulus" - to je jeden ze zakladatelů říše římské a zní to fakt chlapácky aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si
Květen 27, 200916 r aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si no ale zase lepší Romi než Rome ne??? :-))))))
Květen 27, 200916 r Autor aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si To jo nás pochopit chvilku trvá a musíš mít na to taky žaludek
Květen 27, 200916 r aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si zvykej si u nás, protože co se tady naučíš, jinde nenajdeš
Květen 27, 200916 r To jo nás pochopit chvilku trvá a musíš mít na to taky žaludek no já si teda ještě nezvyk...ale už nezvracim tak aspon mala změna k lepšímu..
Květen 27, 200916 r Autor no já si teda ještě nezvyk...ale už nezvracim tak aspon mala změna k lepšímu.. a pořád se v noci budíš a převaluješ .....a probouzíš mokrej / ne dole /
Květen 27, 200916 r no já si teda ještě nezvyk...ale už nezvracim tak aspon mala změna k lepšímu.. tak to budeme muset napravit,aby ti to nebylo líto
Květen 27, 200916 r Ne jinde Stando ale u Óčkařů... taky vám příjdou ti očkaři divny???? hlavně teda na silnici to je jedem píp za druhym píííp Upraveno Květen 27, 200916 r od raca
Květen 27, 200916 r a pořád se v noci budíš a převaluješ .....a probouzíš mokrej / ne dole / ještě ne .... ale ty povidej o svy noční příhodě když se ti zdálo o romčovi..
Květen 27, 200916 r Ne jinde Stando ale u Óčkařů... tak by to chtělo zase pozměnit název, aby se přidali další spřízněný duše
Květen 27, 200916 r tak jo hospůdko,já jdu něco sníst,od rána sem nic nejedla-pitomý odběry a pak se musím vzdálit..mějte hezké odpoledne a nezlobte ..Jindro,Jeníku,Romane a Marku,pááá
Květen 27, 200916 r ještě ne .... ale ty povidej o svy noční příhodě když se ti zdálo o romčovi.. tahle epizoda se jmenuje "Marek a poluce" ale není se čemu divit, Roman v tom tričku je velká výzva pro hormony
Květen 27, 200916 r Autor ještě ne .... ale ty povidej o svy noční příhodě když se ti zdálo o romčovi.. co chceš slyšet...jen tak zběžně nebo detaily
Květen 27, 200916 r tak se jim řiká, protože maj nohy do Óó? ono taky jakmile projede kolem fabka tak nic jinyho než oooóó jim z pusy nejde
Květen 27, 200916 r Autor tahle epizoda se jmenuje "Marek a poluce" ale není se čemu divit, Roman v tom tričku je velká výzva pro hormony No až potkám Tebe nevím nevím jak to se mnou zacloumá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.