Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
já mu Romi píšu celou dobu a nikdy mi na to nic neřekl..tak nevim no..když to vadí,tak to změním,žádnej problém

to nemusíš..jemu to dělá dobře, jen my tady žárlíme :smich::smich:

Vloženo
neříkejte mi furt nače...pro kamarády "Hans klátil" :smich:

tak se připojuju o hádku o Romana....daruji za něj pivo značky Pivson, teplé a poloupité...dá snad někdo víc? :kuk:

Nakousnutá mléčná horalka z Makra za 2,80

Vloženo
to je vpoho, kluci do toho jen rejpou...protože ti závidí a žárlí na tebe :D já asi začnu Romanovi říkat "Romulus" - to je jeden ze zakladatelů říše římské a zní to fakt chlapácky :palec2::smich:

aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si :)

Vloženo
no já si teda ještě nezvyk...ale už nezvracim tak aspon mala změna k lepšímu.. :smich:

a pořád se v noci budíš a převaluješ .....a probouzíš mokrej / ne dole / :smich::smich:

Vloženo (editace)
Ne jinde Stando ale u Óčkařů...

taky vám příjdou ti očkaři divny????   hlavně teda na silnici to je jedem píp za druhym píííp :smich::smich::smich::smich:

Editováno: , autor: raca
Vloženo
a pořád se v noci budíš a převaluješ .....a probouzíš mokrej / ne dole / :smich::smich:

ještě ne .... ale ty povidej o svy noční příhodě když se ti zdálo o romčovi.. :smich::smich::smich:

Vloženo
ještě ne .... ale ty povidej o svy noční příhodě když se ti zdálo o romčovi.. :smich::smich::smich:

tahle epizoda se jmenuje "Marek a poluce" :smich: ale není se čemu divit, Roman v tom tričku je velká výzva pro hormony lol

Vloženo
tahle epizoda se jmenuje "Marek a poluce" :smich: ale není se čemu divit, Roman v tom tričku je velká výzva pro hormony lol

No až potkám Tebe nevím nevím jak to se mnou zacloumá :):smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...