Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já mu Romi píšu celou dobu a nikdy mi na to nic neřekl..tak nevim no..když to vadí,tak to změním,žádnej problém to nemusíš..jemu to dělá dobře, jen my tady žárlíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 kibi: já ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 neříkejte mi furt nače...pro kamarády "Hans klátil" tak se připojuju o hádku o Romana....daruji za něj pivo značky Pivson, teplé a poloupité...dá snad někdo víc? Nakousnutá mléčná horalka z Makra za 2,80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak já si vezmu, můžeme spolu chodit na kouřovou .... jasny sice sem ted byl ale mužu jit znova no problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to nemusíš..jemu to dělá dobře, jen my tady žárlíme kdo na koho žarlí?? zas mi něco uteklo nějak ten dnešní fofr tady nestíham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 .... jasny sice sem ted byl ale mužu jit znova no problemo to nevadí, stejně chodím až večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 neříkejte mi furt nače...pro kamarády "Hans klátil" ...tak to je dnešní nejlepší perla... ... hansi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to je vpoho, kluci do toho jen rejpou...protože ti závidí a žárlí na tebe já asi začnu Romanovi říkat "Romulus" - to je jeden ze zakladatelů říše římské a zní to fakt chlapácky aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tý jo Hans Klátil....alias KIBI Klátil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si no ale zase lepší Romi než Rome ne??? :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si To jo nás pochopit chvilku trvá a musíš mít na to taky žaludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 aha,oki,budu sem muset chodit častěji a zvykat si zvykej si u nás, protože co se tady naučíš, jinde nenajdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 To jo nás pochopit chvilku trvá a musíš mít na to taky žaludek no já si teda ještě nezvyk...ale už nezvracim tak aspon mala změna k lepšímu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ne jinde Stando ale u Óčkařů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no já si teda ještě nezvyk...ale už nezvracim tak aspon mala změna k lepšímu.. a pořád se v noci budíš a převaluješ .....a probouzíš mokrej / ne dole / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no já si teda ještě nezvyk...ale už nezvracim tak aspon mala změna k lepšímu.. tak to budeme muset napravit,aby ti to nebylo líto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Ne jinde Stando ale u Óčkařů... taky vám příjdou ti očkaři divny???? hlavně teda na silnici to je jedem píp za druhym píííp Editováno: 27. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a pořád se v noci budíš a převaluješ .....a probouzíš mokrej / ne dole / ještě ne .... ale ty povidej o svy noční příhodě když se ti zdálo o romčovi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ne jinde Stando ale u Óčkařů... tak se jim řiká, protože maj nohy do Óó? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ne jinde Stando ale u Óčkařů... tak by to chtělo zase pozměnit název, aby se přidali další spřízněný duše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak jo hospůdko,já jdu něco sníst,od rána sem nic nejedla-pitomý odběry a pak se musím vzdálit..mějte hezké odpoledne a nezlobte ..Jindro,Jeníku,Romane a Marku,pááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ještě ne .... ale ty povidej o svy noční příhodě když se ti zdálo o romčovi.. tahle epizoda se jmenuje "Marek a poluce" ale není se čemu divit, Roman v tom tričku je velká výzva pro hormony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ještě ne .... ale ty povidej o svy noční příhodě když se ti zdálo o romčovi.. co chceš slyšet...jen tak zběžně nebo detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak se jim řiká, protože maj nohy do Óó? ono taky jakmile projede kolem fabka tak nic jinyho než oooóó jim z pusy nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tahle epizoda se jmenuje "Marek a poluce" ale není se čemu divit, Roman v tom tričku je velká výzva pro hormony No až potkám Tebe nevím nevím jak to se mnou zacloumá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.