Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak jo hospůdko,já jdu něco sníst,od rána sem nic nejedla-pitomý odběry :angry: a pak se musím vzdálit..mějte hezké odpoledne a nezlobte ..Jindro,Jeníku,Romane a Marku,pááá :wub:kol5

čau

teda to je ošklivá protekce :smich:

Vloženo
tak jo hospůdko,já jdu něco sníst,od rána sem nic nejedla-pitomý odběry :angry: a pak se musím vzdálit..mějte hezké odpoledne a nezlobte ..Jindro,Jeníku,Romane a Marku,pááá :wub:kol5

ahoooj

co chceš slyšet...jen tak zběžně kol5 nebo detaily :prc::smich::smich::smich:

já ani nevim spíš radši nic...nerad bych měl trauma :smich::smich:

Vloženo

tak hezkej den a dobrou chuť ;) a víš kde jsi vždycky výtaná...kde jsou nejmilejší lidé....kde ti vždycky nalijou (i bez občanky:D) a kde se nemusíš bát říct i to nejsprostější slovo...ano, u Óčkařů to není :p:smich:AHOJ

Vloženo
No až potkám Tebe nevím nevím jak to se mnou zacloumá :):smich::smich:

noooo to abych si na ten srázek vzal pláštěnku :smich: protože já jsem moc úchvatnej člověk lol ...Hans Klátil :smich:

Vloženo
Roman sem už nepřijde, jak haníme Óčkaře... :)

já je nehaním...jen holé zkušenosti jakmile za mnou jede kokta v 90% řídí cucak co má 14dní papíry tak radší uhybam protože to je samej píííííp

Vloženo
Roman sem už nepřijde, jak haníme Óčkaře...:)

blbost, jen si v kůlně dělá na Octávku Fábia kit - pak to jen přehodí přez tu hrůzu a je z toho konečně auto :palec2:lol

Ahoj Marku a hezkej den kol5

Vloženo
tady to začíná malinko smrdět :smich:

mě stando samochvala teda nesmrdí....když sem chytrej ...idealní...atak podobně nebojim a nestydim se to o sobě naplno říct... :smich::smich::smich:

Vloženo
Hoší já taky padám...tak nezlobit...a večer...plná docházka

no tak se měj strašně nás mrzí že už konečně jdeš pryč.... koukam jak tui není roman tak mara dlouho nevydrží... :smich::smich::smich:

Vloženo
je divný, že ten pach jde vždycky jen od ráci :smich:

:smich::smich::smich::smich:

mě stando samochvala teda nesmrdí....když sem chytrej ...idealní...atak podobně nebojim a nestydim se to o sobě naplno říct... :smich::smich::smich:

souhlasím s tebou, nejlíp se člověk pochválí sám :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...