Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak jo hospůdko,já jdu něco sníst,od rána sem nic nejedla-pitomý odběry a pak se musím vzdálit..mějte hezké odpoledne a nezlobte ..Jindro,Jeníku,Romane a Marku,pááá čau teda to je ošklivá protekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ono taky jakmile projede kolem fabka tak nic jinyho než oooóó jim z pusy nejde boduješ ...to jsi někde našel na netu tuhle repliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak jo hospůdko,já jdu něco sníst,od rána sem nic nejedla-pitomý odběry a pak se musím vzdálit..mějte hezké odpoledne a nezlobte ..Jindro,Jeníku,Romane a Marku,pááá ahoooj co chceš slyšet...jen tak zběžně nebo detaily já ani nevim spíš radši nic...nerad bych měl trauma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak jo hospůdko,já jdu něco sníst,od rána sem nic nejedla-pitomý odběry a pak se musím vzdálit..mějte hezké odpoledne a nezlobte ..Jindro,Jeníku,Romane a Marku,pááá tak hezkej den a dobrou chuť a víš kde jsi vždycky výtaná...kde jsou nejmilejší lidé....kde ti vždycky nalijou (i bez občanky:D) a kde se nemusíš bát říct i to nejsprostější slovo...ano, u Óčkařů to není AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 boduješ ...to jsi někde našel na netu tuhle repliku ne nenašel to mě tak napadlo ... sem chytrej že????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Roman sem už nepřijde, jak haníme Óčkaře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ne nenašel to mě tak napadlo ... sem chytrej že????? chytrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hoší já taky padám...tak nezlobit...a večer...plná docházka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No až potkám Tebe nevím nevím jak to se mnou zacloumá noooo to abych si na ten srázek vzal pláštěnku protože já jsem moc úchvatnej člověk ...Hans Klátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ne nenašel to mě tak napadlo ... sem chytrej že????? tady to začíná malinko smrdět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Roman sem už nepřijde, jak haníme Óčkaře... já je nehaním...jen holé zkušenosti jakmile za mnou jede kokta v 90% řídí cucak co má 14dní papíry tak radší uhybam protože to je samej píííííp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Roman sem už nepřijde, jak haníme Óčkaře... blbost, jen si v kůlně dělá na Octávku Fábia kit - pak to jen přehodí přez tu hrůzu a je z toho konečně auto Ahoj Marku a hezkej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hoší já taky padám...tak nezlobit...a večer...plná docházka tak padej. večer nemohu nic slíbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tady to začíná malinko smrdět je divný, že ten pach jde vždycky jen od ráci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tady to začíná malinko smrdět mě stando samochvala teda nesmrdí....když sem chytrej ...idealní...atak podobně nebojim a nestydim se to o sobě naplno říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hoší já taky padám...tak nezlobit...a večer...plná docházka no tak se měj strašně nás mrzí že už konečně jdeš pryč.... koukam jak tui není roman tak mara dlouho nevydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 je divný, že ten pach jde vždycky jen od ráci mě stando samochvala teda nesmrdí....když sem chytrej ...idealní...atak podobně nebojim a nestydim se to o sobě naplno říct... souhlasím s tebou, nejlíp se člověk pochválí sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 souhlasím s tebou, nejlíp se člověk pochválí sám no právě když se nepochválim sám tak to nikdo za mě neuděla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak jsme tu zbyly jen sami dva. co budeme dělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to nevim .... a kde je kibi ten už taky šel???? ja teda ted pujdu na jídlo a pak jedu do loun takže za chvíli taky mizim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ják dva?....snad 4ři....ty, ráca a...já jsem za dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak sry Hans, jak to mám vědět, že jsi tu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Stando vpoho, odpouštím ti za ten nehoráznej omyl ráca nějak mlčí, asi se zas chválí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to jsem happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.