Květen 27, 200916 r no ták hospodo nespěte:) hele Stando, nepříjde ti divný, že když certice zmizela....tak najednou všichni museli pryč - to je nějaký podezřelý
Květen 27, 200916 r brambory s vepřovym platkem posypany syrem a porkem docela dobry hmmm to zní férově.....já se chystám večír dělat pizzu
Květen 27, 200916 r to bych si nechal líbit Jindro je to Hans divný, ael hlavní je, že zdravý jádro je stále zde
Květen 27, 200916 r tak já musim zmizet... musim odvízt herečku do práce at se mám dobře zatim čus a možna večer
Květen 27, 200916 r tak u nás u Brna pořád neprší,tak jsem neodolal a přijel na skůtříkovi po obědě do práce,taak doufám že mě to nezstrestá
Květen 27, 200916 r Autor chlapci, jelikož jste tady sami, tak si to tu užijte. padím dom a máme tu zagorkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
Květen 27, 200916 r a máme tu zagorkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů nemáme, protože do teď jsem tu byl sám a teď jdu dom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.