Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jojo..jdu na to! Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj bejci, rozviňte červený koberce...spustěte famfáry...Jenda přichází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 S těma vajičkama je to pěknej hnus.Ty lidi jsou fakt debilové-můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ty woe ta druha vytopena ženska děla u nas v ppráci...hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj Jendo.Zdravím z Hradce Králové!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 S těma vajičkama je to pěknej hnus.Ty lidi jsou fakt debilové-můj názor. debilove sou ale tamti co tam stojej sou větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 debilove sou ale tamti co tam stojej sou větší Možná ano ale uznej že to je trapny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj honzo! dneska je tu moc velky teplo tak za chvilu razim na chvili za kulturou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj Jendo.Zdravím z Hradce Králové!!! Ahoj ahoj, tady Kadaň Jak je u vás lidi....u nás je střídavě pod mrakem a slunko, ale vesměs krásně - teda zatím že na ty zprávy koukáte, já to radši ani nezapínám, akorát jsem pak děsně nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj honzo! dneska je tu moc velky teplo tak za chvilu razim na chvili za kulturou Kam frčiš? Do kina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kam frčiš? Do kina? nene ... mam sraz s kamarady tak jdem někam do restaurantu na stolní fotbalek a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 paroubek si to zaslouží, ale taky mi to vadí..maj mu dát přes hubu někde ve sklepě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj honzo! dneska je tu moc velky teplo tak za chvilu razim na chvili za kulturou kultůrou no pochlub se ty lázeňskej štramáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nene ... mam sraz s kamarady tak jdem někam do restaurantu na stolní fotbalek a tak Tak tomu řikám kultura! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 prd kultura..de se vožrat a vy mu tady skáčete na kulturu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nene ... mam sraz s kamarady tak jdem někam do restaurantu na stolní fotbalek a tak ty vole, já myslel nějaký divadlo..kino...a ty jdeš prostě na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak tomu řikám kultura! to je moje kultura do kina nechodim ... na filmy koukam doma ještě kolikrat dřiv před premierou tak nic co za něco stojí nedavaj dřív než to někde stahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No co! Musi se nějak vyčistit mozek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to je herec...zagorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 v tom případě si jdu dát taky kultůru....tu v bílým jogurtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ty vole, já myslel nějaký divadlo..kino...a ty jdeš prostě na pivo pivo nebude jedu autem .... dam si colu light a kafičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No co! Musi se nějak vyčistit mozek ne? ať si kápne pár kapek vody do ucha a je čistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pivo nebude jedu autem .... dam si colu light a kafičko tý woé holka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 v tom případě si jdu dát taky kultůru....tu v bílým jogurtu že mě to nepřekvapuje....ble.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marku: ve zprávach nebylo nic vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.