Květen 27, 200916 r S těma vajičkama je to pěknej hnus.Ty lidi jsou fakt debilové-můj názor. debilove sou ale tamti co tam stojej sou větší
Květen 27, 200916 r debilove sou ale tamti co tam stojej sou větší Možná ano ale uznej že to je trapny.
Květen 27, 200916 r ahoj honzo! dneska je tu moc velky teplo tak za chvilu razim na chvili za kulturou
Květen 27, 200916 r Ahoj Jendo.Zdravím z Hradce Králové!!! Ahoj ahoj, tady Kadaň Jak je u vás lidi....u nás je střídavě pod mrakem a slunko, ale vesměs krásně - teda zatím že na ty zprávy koukáte, já to radši ani nezapínám, akorát jsem pak děsně nasranej
Květen 27, 200916 r ahoj honzo! dneska je tu moc velky teplo tak za chvilu razim na chvili za kulturou Kam frčiš? Do kina?
Květen 27, 200916 r Kam frčiš? Do kina? nene ... mam sraz s kamarady tak jdem někam do restaurantu na stolní fotbalek a tak
Květen 27, 200916 r Autor paroubek si to zaslouží, ale taky mi to vadí..maj mu dát přes hubu někde ve sklepě
Květen 27, 200916 r ahoj honzo! dneska je tu moc velky teplo tak za chvilu razim na chvili za kulturou kultůrou no pochlub se ty lázeňskej štramáku
Květen 27, 200916 r nene ... mam sraz s kamarady tak jdem někam do restaurantu na stolní fotbalek a tak Tak tomu řikám kultura!
Květen 27, 200916 r nene ... mam sraz s kamarady tak jdem někam do restaurantu na stolní fotbalek a tak ty vole, já myslel nějaký divadlo..kino...a ty jdeš prostě na pivo
Květen 27, 200916 r Tak tomu řikám kultura! to je moje kultura do kina nechodim ... na filmy koukam doma ještě kolikrat dřiv před premierou tak nic co za něco stojí nedavaj dřív než to někde stahnu
Květen 27, 200916 r ty vole, já myslel nějaký divadlo..kino...a ty jdeš prostě na pivo pivo nebude jedu autem .... dam si colu light a kafičko
Květen 27, 200916 r Autor No co! Musi se nějak vyčistit mozek ne? ať si kápne pár kapek vody do ucha a je čistej
Květen 27, 200916 r Autor v tom případě si jdu dát taky kultůru....tu v bílým jogurtu že mě to nepřekvapuje....ble..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.