kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 uctivá poklona hospodo tak co se tu děje..kdo kde..kdo s kym...a hlavně jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 uctivá poklona hospodo tak co se tu děje..kdo kde..kdo s kym...a hlavně jak? ahoj Jendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj Žanet jináč koukám že sem vlazu a všici snad utečou....vždyť jsem se sprchoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahojda..no dík moc..těšííím moooc,snad nebudu zklamaná Ode mě z fora mimo Marka nikdo nebyl zklamanej.Jen Mára vysírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj Žanet jináč koukám že sem vlazu a všici snad utečou....vždyť jsem se sprchoval však to cítím až sem..že by Axe?tím se myjí jen borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ode mě z fora mimo Marka nikdo nebyl zklamanej.Jen Mára vysírá Mára je holt tuze náročnej zákazník a hlavně......ZAGORKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 kibi neser...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 však to cítím až sem..že by Axe?tím se myjí jen borci Oooooo děkuji žádnej AXE, ale JAR, protože na etiketě je jasně napsáno že je po něm kůže hedvábně jemná...a svěží vůně citronů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ode mě z fora mimo Marka nikdo nebyl zklamanej.Jen Mára vysírá Jo kamaráde, když jsi mi poslal něco co jsem nechtěl..... nediv se.....a doufám, že Ty prachy už jsou připravený pod matrací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj prdelko.Ten mobil máš objednaný...těšiš se? Tohle jsi kdysi říkal mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 kibi neser...... promiň Maku, to dělaj ty fazole a hrách Roman nějak na tebe zanevřel...asi si z očí sundal růžový brejle a klesla mu teplota no jooo teď to prdelko bude patřit jen Žanetce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no co jsem chlap a porážku přijmu........kibi co děláš dneska večer..ty ušáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj Jendo.Tak jak? Byl jsi dnes bouchat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nazdár tak sem opět mezi vámi...určitě sem vám chyběl a věřim že i slzička vám ukápla...tak už netruchlete racíček je zde!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj racíčku..co kola lajt a kávička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nazdár tak sem opět mezi vámi...určitě sem vám chyběl a věřim že i slzička vám ukápla...tak už netruchlete racíček je zde!!!!!!! Kultura proběhla bez problému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nazdár tak sem opět mezi vámi...určitě sem vám chyběl a věřim že i slzička vám ukápla...tak už netruchlete racíček je zde!!!!!!! ahoj Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jj parada sice sem se fotbalku pouze zúčastnil na vyhravaní to ale nebylo.....ale kavička i količka byla :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj Jindro ahoj nebyli na tebe ty zdejší ochmelkové ošklivy???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jj parada sice sem se fotbalku pouze zúčastnil na vyhravaní to ale nebylo.....ale kavička i količka byla :-)) Alkohol žádnej jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no co jsem chlap a porážku přijmu........kibi co děláš dneska večer..ty ušáčku aha aha cejtim, že když už se Roman kouká po jiný, tak lezeš za mnou cooooo....ale to je vpořádku, rád jsem dobíván Marku už asi hodku se válim u PC a žeru Romane: jasný, dneska jsem dal kozy a ruce...parádička co ty? ahoj kulturní zážitkáři, tak povídej a přeháněj.....ale o tý light kole radši pomlčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Alkohol žádnej jo? nene byl jsem autem tak nic....piju jen svátečně při nějaky příležitosti ale jen tak zajit na pivo to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj nebyli na tebe ty zdejší ochmelkové ošklivy???? ty blázínku, dyť si jí tu híčkáme...ženu naší jedinou...hotová princezna na hrášku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj nebyli na tebe ty zdejší ochmelkové ošklivy???? zatím jsou hodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj kulturní zážitkáři, tak povídej a přeháněj.....ale o tý light kole radši pomlčet ahoj tak sešli jsme se objednál sem kolíčku a kafíčko s mlíčkem zahral sem si pár her(ktery sem jako vždy prohral) a zas jel domu za vámi....takže žádnej odvaz to nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.