Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ahoj  tak sešli jsme se objednál sem kolíčku a kafíčko s mlíčkem zahral sem si pár her(ktery sem jako vždy prohral) a zas jel domu za vámi....takže žádnej odvaz to nebyl

tak o odvaz přeci nejde, havní je pokecat a mít z toho dobrej pocit :palec2: jak se říká: hlavní není zůčastnit se, ale vyhrát lol

ty blázínku, dyť si jí tu híčkáme...ženu naší jedinou...hotová princezna na hrášku lol
zatím jsou hodní :palec2:

to sem rád ono je vás dos.. :smich::smich: .... počkame až pak pujde žanetka spát a hezky ji tu rozeberem ju.... :smich::smich::smich::smich::smich:

• Autor

žanetka na hrášku :smich::smich: ..hejčká jí nejvíc sporťák...... kol5 asi zde něco vzniká :smich::smich::smich::smich: co Ty na to KIBI....

tak o odvaz přeci nejde, havní je pokecat a mít z toho dobrej pocit :palec2: jak se říká: hlavní není zůčastnit se, ale vyhrát lol

to je fakt ale stejně sem nas..ej že ani jedna vyhra nebyla.....holt sem podcenil zimni přípravu.... :smich:

• Autor
to sem rád ono je vás dos.. :smich::smich: .... počkame až pak pujde žanetka spát a hezky ji tu rozeberem ju.... :smich::smich::smich::smich::smich:

to jsi celej Ty...chlastat lajtku a pomlouvat..co vůbec lezeš do hospody.... :smich::smich:

žanetka na hrášku :smich::smich: ..hejčká jí nejvíc sporťák...... kol5 asi zde něco vzniká :smich::smich::smich::smich: co Ty na to KIBI....

jen se snažím bejt milej, stejně jako na vás všechny...jen mne tu každej uráží...odstrkává do koutka...kope mi do hraček kol119 a hlavně...já jsem gentleman :p

pánové,dnes sem k večeři udělala naloženou vepřovou panenku :p:p

to jsi celej Ty...chlastat lajtku a pomlouvat..co vůbec lezeš do hospody.... :smich::smich:

a ještě si zapoměl ...mít radost s ciziho neštěstí.. :smich::smich:

nene myslel jsem samozřejmě hezky pochlapsku rozebrat.... :palec2::smich::smich:

to se někdo má ja se jdu odvázat u rohliku s jogurtem.... :smich::smich:

• Autor
jen se snažím bejt milej, stejně jako na vás všechny...jen mne tu každej uráží...odstrkává do koutka...kope mi do hraček kol119 a hlavně...já jsem gentleman :p

no uvidíme až se setkáme..gentlemane.... :p:p ale já Tě mám rád...ale ne takhle :prc: to je jasný..jen takhle kol5

to je fakt ale stejně sem nas..ej že ani jedna vyhra nebyla.....holt sem podcenil zimni přípravu.... :smich:

myslíš jako že jsi málo chodil do hospody joo? :D .....jináč nás teda pěkně reprezentuješ :aggressive: to já alespoň v rámci srazu dovezl pohárek :smich:

• Autor
to se někdo má ja se jdu odvázat u rohliku s jogurtem.... :smich::smich:

já měl 5 chlebů ve vajíčku a na tom : rajčátko, cibulku, sýr, salámek..kečup..... :p:p

ajaj tak dnes mám noční :aggressive:;)

• Autor
myslíš jako že jsi málo chodil do hospody joo? :D .....jináč nás teda pěkně reprezentuješ :aggressive: to já alespoň v rámci srazu dovezl pohárek :smich:

co se tady vytahuješ..s tím pidi pohárkem za nejvíc uplakaný voči :smich::smich::smich::smich:

taky se stydim a klopim ostudně oči k zemi ... za trest si navrhnu trest kterym se potrestam

to se vůbec nesmí tohle oznamovat....hlavně nééé večer :feve: dyť já z toho mám zas hlad :help: aha aha něco sežeru :p

Marku: no neboj budu tě všude pouštět dveřma, smekat klobouk :smich: čoveče vždyť já tě mám taky rád...až si z toho zpívám....když se zamiluje kůůůůň, tou koňskou láááskou :smich:

já měl 5 chlebů ve vajíčku a na tom : rajčátko, cibulku, sýr, salámek..kečup..... :p:p

taky dobrota

co se tady vytahuješ..s tím pidi pohárkem za nejvíc uplakaný voči :smich::smich::smich::smich:

co jakej poharek????  kibi dostal něco za účast nebo jak to je?????

náhodou je sice majinkej, ale moooc cenej..asi ze zlata prej :kuk::smich:

Zanet: no to si dáš noční a možná i ranní, páč na pomlouvání se tu každej těší...včetně mě lol

hoši at jsem v obraze,kdo je tady ten sporťák??? :help:

to se vůbec nesmí tohle oznamovat....hlavně nééé večer :feve: dyť já z toho mám zas hlad :help: aha aha něco sežeru :p

Marku: no neboj budu tě všude pouštět dveřma, smekat klobouk :smich: čoveče vždyť já tě mám taky rád...až si z toho zpívám....když se zamiluje kůůůůň, tou koňskou láááskou :smich:

a sakra koukam že to marek pěkně střídá...to začína smrdět nějakou veselou chorobou... :smich::smich:

• Autor
náhodou je sice majinkej, ale moooc cenej..asi ze zlata prej :kuk::smich:

Zanet: no to si dáš noční a možná i ranní, páč na pomlouvání se tu každej těší...včetně mě lol

Takže chápu-li to dobře: ten Tvůj je malinkej :help::smich::smich:

no největší atlet ani krasavec to není ...tedy já to nejsem ... :smich::smich: ... je to nějakej jenik nebo kibi či jak si to říká... :smich:

co jakej poharek????  kibi dostal něco za účast nebo jak to je?????

prosimtě pohárek za 7dm nej Fabia a Roomster = myslím že se přihládilo 7dm aut a já byl 7dmej :smich:

prosím o trošku závisti...díky lol

hele hele a dost, dostal jsem z vás hlad a jsem línej něco kuchtit...takže studená kuchyně, jen něco malýho...asi si okoušu nechty :smich:

• Autor

koukej co kdo má pod avatarem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.