Květen 27, 200916 r ahoj tak sešli jsme se objednál sem kolíčku a kafíčko s mlíčkem zahral sem si pár her(ktery sem jako vždy prohral) a zas jel domu za vámi....takže žádnej odvaz to nebyl tak o odvaz přeci nejde, havní je pokecat a mít z toho dobrej pocit jak se říká: hlavní není zůčastnit se, ale vyhrát
Květen 27, 200916 r ty blázínku, dyť si jí tu híčkáme...ženu naší jedinou...hotová princezna na hrášku zatím jsou hodní to sem rád ono je vás dos.. .... počkame až pak pujde žanetka spát a hezky ji tu rozeberem ju....
Květen 27, 200916 r Autor žanetka na hrášku ..hejčká jí nejvíc sporťák...... asi zde něco vzniká co Ty na to KIBI....
Květen 27, 200916 r tak o odvaz přeci nejde, havní je pokecat a mít z toho dobrej pocit jak se říká: hlavní není zůčastnit se, ale vyhrát to je fakt ale stejně sem nas..ej že ani jedna vyhra nebyla.....holt sem podcenil zimni přípravu....
Květen 27, 200916 r Autor to sem rád ono je vás dos.. .... počkame až pak pujde žanetka spát a hezky ji tu rozeberem ju.... to jsi celej Ty...chlastat lajtku a pomlouvat..co vůbec lezeš do hospody....
Květen 27, 200916 r žanetka na hrášku ..hejčká jí nejvíc sporťák...... asi zde něco vzniká co Ty na to KIBI.... jen se snažím bejt milej, stejně jako na vás všechny...jen mne tu každej uráží...odstrkává do koutka...kope mi do hraček a hlavně...já jsem gentleman
Květen 27, 200916 r to jsi celej Ty...chlastat lajtku a pomlouvat..co vůbec lezeš do hospody.... a ještě si zapoměl ...mít radost s ciziho neštěstí.. nene myslel jsem samozřejmě hezky pochlapsku rozebrat....
Květen 27, 200916 r pánové,dnes sem k večeři udělala naloženou vepřovou panenku to se někdo má ja se jdu odvázat u rohliku s jogurtem....
Květen 27, 200916 r Autor jen se snažím bejt milej, stejně jako na vás všechny...jen mne tu každej uráží...odstrkává do koutka...kope mi do hraček a hlavně...já jsem gentleman no uvidíme až se setkáme..gentlemane.... ale já Tě mám rád...ale ne takhle to je jasný..jen takhle
Květen 27, 200916 r to je fakt ale stejně sem nas..ej že ani jedna vyhra nebyla.....holt sem podcenil zimni přípravu.... myslíš jako že jsi málo chodil do hospody joo? .....jináč nás teda pěkně reprezentuješ to já alespoň v rámci srazu dovezl pohárek
Květen 27, 200916 r Autor to se někdo má ja se jdu odvázat u rohliku s jogurtem.... já měl 5 chlebů ve vajíčku a na tom : rajčátko, cibulku, sýr, salámek..kečup.....
Květen 27, 200916 r to sem rád ono je vás dos.. .... počkame až pak pujde žanetka spát a hezky ji tu rozeberem ju.... ajaj tak dnes mám noční
Květen 27, 200916 r Autor myslíš jako že jsi málo chodil do hospody joo? .....jináč nás teda pěkně reprezentuješ to já alespoň v rámci srazu dovezl pohárek co se tady vytahuješ..s tím pidi pohárkem za nejvíc uplakaný voči
Květen 27, 200916 r myslíš jako že jsi málo chodil do hospody joo? .....jináč nás teda pěkně reprezentuješ to já alespoň v rámci srazu dovezl pohárek taky se stydim a klopim ostudně oči k zemi ... za trest si navrhnu trest kterym se potrestam
Květen 27, 200916 r pánové,dnes sem k večeři udělala naloženou vepřovou panenku to se vůbec nesmí tohle oznamovat....hlavně nééé večer dyť já z toho mám zas hlad aha aha něco sežeru Marku: no neboj budu tě všude pouštět dveřma, smekat klobouk čoveče vždyť já tě mám taky rád...až si z toho zpívám....když se zamiluje kůůůůň, tou koňskou láááskou
Květen 27, 200916 r já měl 5 chlebů ve vajíčku a na tom : rajčátko, cibulku, sýr, salámek..kečup..... taky dobrota
Květen 27, 200916 r co se tady vytahuješ..s tím pidi pohárkem za nejvíc uplakaný voči co jakej poharek???? kibi dostal něco za účast nebo jak to je?????
Květen 27, 200916 r co se tady vytahuješ..s tím pidi pohárkem za nejvíc uplakaný voči náhodou je sice majinkej, ale moooc cenej..asi ze zlata prej Zanet: no to si dáš noční a možná i ranní, páč na pomlouvání se tu každej těší...včetně mě
Květen 27, 200916 r to se vůbec nesmí tohle oznamovat....hlavně nééé večer dyť já z toho mám zas hlad aha aha něco sežeru Marku: no neboj budu tě všude pouštět dveřma, smekat klobouk čoveče vždyť já tě mám taky rád...až si z toho zpívám....když se zamiluje kůůůůň, tou koňskou láááskou a sakra koukam že to marek pěkně střídá...to začína smrdět nějakou veselou chorobou...
Květen 27, 200916 r Autor náhodou je sice majinkej, ale moooc cenej..asi ze zlata prej Zanet: no to si dáš noční a možná i ranní, páč na pomlouvání se tu každej těší...včetně mě Takže chápu-li to dobře: ten Tvůj je malinkej
Květen 27, 200916 r hoši at jsem v obraze,kdo je tady ten sporťák??? no největší atlet ani krasavec to není ...tedy já to nejsem ... ... je to nějakej jenik nebo kibi či jak si to říká...
Květen 27, 200916 r co jakej poharek???? kibi dostal něco za účast nebo jak to je????? prosimtě pohárek za 7dm nej Fabia a Roomster = myslím že se přihládilo 7dm aut a já byl 7dmej prosím o trošku závisti...díky hele hele a dost, dostal jsem z vás hlad a jsem línej něco kuchtit...takže studená kuchyně, jen něco malýho...asi si okoušu nechty
Květen 27, 200916 r Autor hoši at jsem v obraze,kdo je tady ten sporťák??? koukej co kdo má pod avatarem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.