Květen 27, 200916 r prosimtě pohárek za 7dm nej Fabia a Roomster = myslím že se přihládilo 7dm aut a já byl 7dmej prosím o trošku závisti...díky hele hele a dost, dostal jsem z vás hlad a jsem línej něco kuchtit...takže studená kuchyně, jen něco malýho...asi si okoušu nechty juuu ty máš pohárek a já ne.... .... to není fer tak strašně ti ho přeju( )
Květen 27, 200916 r Autor Hele prdelky jdu dneska dřív bydlet...takže pomlouvání Marka vedoucího povoleno........
Květen 27, 200916 r s povolením zabíjet no jo klucí...holt Hans Klátil tak sem si ted úplně náhodou pustil nějaky ošklivy video s nahatyma lidma ...čekam jestli se na konci vezmou....a zase se nevzali....
Květen 27, 200916 r Hele prdelky jdu dneska dřív bydlet...takže pomlouvání Marka vedoucího povoleno........ nojo zásuvkovej den.....a já sem doma sám sakra to je situace......
Květen 27, 200916 r tak sem si ted úplně náhodou pustil nějaky ošklivy video s nahatyma lidma ...čekam jestli se na konci vezmou....a zase se nevzali.... hovno, já taky dicky u těch filmů s hvězdičkou čekám na konec...jestli bude svatba nebo jak, ale vždycky to končí akčně Ahoj a dobrou Máro...já tě za chvíli budu následovat
Květen 27, 200916 r hovno, já taky dicky u těch filmů s hvězdičkou čekám na konec...jestli bude svatba nebo jak, ale vždycky to končí akčně Ahoj a dobrou Máro...já tě za chvíli budu následovat klidně děte všichni...mě to nevadi...já se sem ženu a vy zdrhate to ste kamaradi??????
Květen 27, 200916 r a právě proto zdrháme neboj ještě chvilku tu budu oxidovat no proto ... chodíš sem jak do houslí tak sed a chlastej...
Květen 27, 200916 r Hele prdelky jdu dneska dřív bydlet...takže pomlouvání Marka vedoucího povoleno........ tak dobrou noc
Květen 27, 200916 r taky ste si všimli že roman tu chvili není a marek zase zdrha??? to už je snad pravidlo...
Květen 27, 200916 r no proto ... chodíš sem jak do houslí tak sed a chlastej... rozkaz herr vogel no hele Roman se strati...Marek přestane být veselej a už jen ufňukává a po chvilce zmizí ahoj Romčo...milenec ti akorát utekl
Květen 27, 200916 r Autor Zasuvkovej den už se blíži ke konci... Omyl...právě začíná..jdu zasouvat tak dobrou bejcííííííí....
Květen 27, 200916 r hele jsem tu ještě...a to jen vy mě spojujete s romanem....vy bejcí... a sakra vedoucí šmíruje tak musíme ještě chvíli počkat honzo
Květen 27, 200916 r hele jsem tu ještě...a to jen vy mě spojujete s romanem....vy bejcí... špehu mi nééé, to to pouto lásky a žhavých písmenek
Květen 27, 200916 r špehu mi nééé, to to pouto lásky a žhavých písmenek ooo honza je hotovej prozaik.....
Květen 27, 200916 r ahoj Marku a kdyby to nešlo vzpomeň si na můj...malej tuhej ale zlatej....GOLDFINGER dobrou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.