kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Takže chápu-li to dobře: ten Tvůj je malinkej malej ale tuhej a hlavě ZLATEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 prosimtě pohárek za 7dm nej Fabia a Roomster = myslím že se přihládilo 7dm aut a já byl 7dmej prosím o trošku závisti...díky hele hele a dost, dostal jsem z vás hlad a jsem línej něco kuchtit...takže studená kuchyně, jen něco malýho...asi si okoušu nechty juuu ty máš pohárek a já ne.... .... to není fer tak strašně ti ho přeju( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 malej ale tuhej a hlavě ZLATEJ goldfinger...007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 goldfinger...007 s povolením zabíjet no jo klucí...holt Hans Klátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hele prdelky jdu dneska dřív bydlet...takže pomlouvání Marka vedoucího povoleno........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 s povolením zabíjet no jo klucí...holt Hans Klátil tak sem si ted úplně náhodou pustil nějaky ošklivy video s nahatyma lidma ...čekam jestli se na konci vezmou....a zase se nevzali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hele prdelky jdu dneska dřív bydlet...takže pomlouvání Marka vedoucího povoleno........ nojo zásuvkovej den.....a já sem doma sám sakra to je situace...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak sem si ted úplně náhodou pustil nějaky ošklivy video s nahatyma lidma ...čekam jestli se na konci vezmou....a zase se nevzali.... hovno, já taky dicky u těch filmů s hvězdičkou čekám na konec...jestli bude svatba nebo jak, ale vždycky to končí akčně Ahoj a dobrou Máro...já tě za chvíli budu následovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hovno, já taky dicky u těch filmů s hvězdičkou čekám na konec...jestli bude svatba nebo jak, ale vždycky to končí akčně Ahoj a dobrou Máro...já tě za chvíli budu následovat klidně děte všichni...mě to nevadi...já se sem ženu a vy zdrhate to ste kamaradi?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 .já se sem ženu a právě proto zdrháme neboj ještě chvilku tu budu oxidovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a právě proto zdrháme neboj ještě chvilku tu budu oxidovat no proto ... chodíš sem jak do houslí tak sed a chlastej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hele prdelky jdu dneska dřív bydlet...takže pomlouvání Marka vedoucího povoleno........ tak dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 taky ste si všimli že roman tu chvili není a marek zase zdrha??? to už je snad pravidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak já sem jdu no...koukejte mi něco nalejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no romane ale marek už odešel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zasuvkovej den už se blíži ke konci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no proto ... chodíš sem jak do houslí tak sed a chlastej... rozkaz herr vogel no hele Roman se strati...Marek přestane být veselej a už jen ufňukává a po chvilce zmizí ahoj Romčo...milenec ti akorát utekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jak vystižné honzo.....že by měl marek nějakej splín?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hele jsem tu ještě...a to jen vy mě spojujete s romanem....vy bejcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zasuvkovej den už se blíži ke konci... Omyl...právě začíná..jdu zasouvat tak dobrou bejcííííííí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hele jsem tu ještě...a to jen vy mě spojujete s romanem....vy bejcí... a sakra vedoucí šmíruje tak musíme ještě chvíli počkat honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hele jsem tu ještě...a to jen vy mě spojujete s romanem....vy bejcí... špehu mi nééé, to to pouto lásky a žhavých písmenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ne už buďte v klidu ...zavřete oči..odcházím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 špehu mi nééé, to to pouto lásky a žhavých písmenek ooo honza je hotovej prozaik..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj Marku a kdyby to nešlo vzpomeň si na můj...malej tuhej ale zlatej....GOLDFINGER dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.