raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj Marku a kdyby to nešlo vzpomeň si na můj...malej tuhej ale zlatej....GOLDFINGER dobrou malej ale šikovnej jooo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 malej ale šikovnej jooo.... jak se říká..i malej kapárek dokáže zahrát velký divadlo tak a dost, ještě si to někdo vstáhne na mne a budu za...za...postiženýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no ale třeba se to rozkřikne a uvidíš ty davy u dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 mARKU: TY FAKT JDEŠ PRYČ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 davy maminek s dětma, co chtěj vidět kašpárkový divadílko to by byl průůůůser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 davy maminek s dětma, co chtěj vidět kašpárkový divadílko to by byl průůůůser nene čerstvý osmnactky co se chtěj něco naučit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jendo: asi si nasadim tričko a pak Ti nasadim pouta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nene čerstvý osmnactky co se chtěj něco naučit.... Ooooo v tom případě čekám s otevřenou náručí u dveří Romčo za cooooooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ooooo v tom případě čekám s otevřenou náručí u dveří Romčo za cooooooo? a co 22tka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jendo: za drzost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a co 22tka??? tam už je asi pozdě něco učit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a co 22tka??? takhle starýýý...tssss já už myslel že chrníš a můžeme tě začít pomlouvat Roman: já nejsem drzej...jen jsem svůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tam už je asi pozdě něco učit.... ale přiučit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kde jste schovali Marka? Je mě bez něj smutno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ale přiučit.... to možná .... ale chvili trva než se zbavíš všelijakych zvyklostí a navyků než se to začne zlepšovat....lepší je začít od piky... (od začátku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kde jsou všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to možná .... ale chvili trva než se zbavíš všelijakych zvyklostí a navyků než se to začne zlepšovat....lepší je začít od piky... (od začátku) ráco tak to jsi hodně naivní říkat od 18nácti...od 15nácti a to už bude pozdě lidi lidi já jsem vážně nemocnej...mám akutní.....akutní hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kde jsou všichni? v teple svých postelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ráco tak to jsi hodně naivní říkat od 18nácti...od 15nácti a to už bude pozdě lidi lidi já jsem vážně nemocnej...mám akutní.....akutní hlad to jo honzo ale v od osmnacti se snima dá aspon trochu mluvit.....už je trochu přechazí to jejich :jejky,čauky,millláááššššekkk,mocinky apod. hlody no já mam taky hladf ale nějak nemam na nic chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak jdeme taky nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 takže jdete chrnět?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Za chvilku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 takže jdete chrnět?? ja tu budu tak do pulnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ty jsi sama prdelko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ty jsi sama prdelko? jak to myslíš sama?jako jestli jsem bez přítele?jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.