Květen 27, 200916 r ahoj Marku a kdyby to nešlo vzpomeň si na můj...malej tuhej ale zlatej....GOLDFINGER dobrou malej ale šikovnej jooo....
Květen 27, 200916 r malej ale šikovnej jooo.... jak se říká..i malej kapárek dokáže zahrát velký divadlo tak a dost, ještě si to někdo vstáhne na mne a budu za...za...postiženýho
Květen 27, 200916 r davy maminek s dětma, co chtěj vidět kašpárkový divadílko to by byl průůůůser nene čerstvý osmnactky co se chtěj něco naučit....
Květen 27, 200916 r nene čerstvý osmnactky co se chtěj něco naučit.... Ooooo v tom případě čekám s otevřenou náručí u dveří Romčo za cooooooo?
Květen 27, 200916 r Ooooo v tom případě čekám s otevřenou náručí u dveří Romčo za cooooooo? a co 22tka???
Květen 27, 200916 r a co 22tka??? takhle starýýý...tssss já už myslel že chrníš a můžeme tě začít pomlouvat Roman: já nejsem drzej...jen jsem svůj
Květen 27, 200916 r ale přiučit.... to možná .... ale chvili trva než se zbavíš všelijakych zvyklostí a navyků než se to začne zlepšovat....lepší je začít od piky... (od začátku)
Květen 27, 200916 r to možná .... ale chvili trva než se zbavíš všelijakych zvyklostí a navyků než se to začne zlepšovat....lepší je začít od piky... (od začátku) ráco tak to jsi hodně naivní říkat od 18nácti...od 15nácti a to už bude pozdě lidi lidi já jsem vážně nemocnej...mám akutní.....akutní hlad
Květen 27, 200916 r ráco tak to jsi hodně naivní říkat od 18nácti...od 15nácti a to už bude pozdě lidi lidi já jsem vážně nemocnej...mám akutní.....akutní hlad to jo honzo ale v od osmnacti se snima dá aspon trochu mluvit.....už je trochu přechazí to jejich :jejky,čauky,millláááššššekkk,mocinky apod. hlody no já mam taky hladf ale nějak nemam na nic chut
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.