Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to jo honzo ale v od osmnacti se snima dá aspon trochu mluvit.....už je trochu přechazí to jejich :jejky,čauky,millláááššššekkk,mocinky apod. hlody

no já mam taky hladf ale nějak nemam na nic chut

:smich: to některý kolikrát npřejde ani v 25ceti :smich: ale já ti odpovídal na to, že v 18nácti je chceš zaučovat, nééé jak jsou v kolika letech rozumný...a i to je subjektivní :p;)

Romane: ty takovej místní držák a v půl jedenáctý to chceš balit...nekecej :p

ja tu budu tak do pulnoci

oki :palec2:

Odešla mi má láska...to víš.Mám smutek! i přesto že mě ten parchant ted trápi s nějakou zásilkou! :aggressive:

Odešla mi má láska...to víš.Mám smutek! i přesto že mě ten parchant ted trápi s nějakou zásilkou! :aggressive:

:smich: parchant?....no joooo, co se škádlívááá..... ;)lol

:smich: to některý kolikrát npřejde ani v 25ceti :smich: ale já ti odpovídal na to, že v 18nácti je chceš zaučovat, nééé jak jsou v kolika letech rozumný...a i to je subjektivní :p;):p

ja vim ale když to slyšim a ještě nějaky to debilni chychotaní tak to nesnášim..... :feve: ...

Vyhrožuje mě s vrácením zásilky a já to občas beru vážně...fakt...byl by první kdo by něco vrátil! :aggressive:

ja vim ale když to slyšim a ještě nějaky to debilni chychotaní tak to nesnášim..... :feve: ...

to jsme dva...ale co naděláš, když tě mocinky moc miláskují lol

Roman: si z tebe dělá prču...je mu jasný že je to tvoje achylova pata, tak do ní rejpe ;)

Ale řiká to tak přesvedčivě že na to musim občas pomyslet! :feve:

to jsme dva...ale co naděláš, když tě mocinky moc miláskují lol

Roman: si z tebe dělá prču...je mu jasný že je to tvoje achylova pata, tak do ní rejpe ;)

tak takový ty odbarvený barbínky taky nemám láda :aggressive:

Ale řiká to tak přesvedčivě že na to musim občas pomyslet! :feve:

simtě, já mám čuch na lidi a vím že ty bys nikoho neošulil....a Mára si z tebe skrátka určitě jen střílí ;)

Tak to máš pravdu.Děkuju Jendo :palec2:

to já jako malej si s nima rád hrál, ale teď když už jsem velkej a rozumnej si radši hraju s autíčkma :smich: viď ráco ;)

simtě, já mám čuch na lidi a vím že ty bys nikoho neošulil....a Mára si z tebe skrátka určitě jen střílí ;)

je věštec...a jakej sem já podle tvyho nosánku???prosim prosim.. :smich:

já jo když jim je trochu víc... :palec2::palec2::palec2::smich::smich: ...to bych se přemoh.... :smich::smich:

Tak to máš pravdu.Děkuju Jendo :palec2:

nemáš za co pardále ;)

kam se stratil ten darebák ráca...zase někde honí lelky :smich:

nemáš za co pardále ;)

kam se stratil ten darebák ráca...zase někde honí lelky :smich:

nehonim neboj...sice tu sem sám ale počkam až přijede herečka ta to s lelkem umí lip než já... :palec2::palec2::palec2:

Kluci a holko: loučím se s Váma.Dobrou noc a nezlobte tady.

já jo když jim je trochu víc... :palec2::palec2::palec2::smich::smich: ...to bych se přemoh.... :smich::smich:

já ale mluvím o těch -náctkách víš :)

je věštec...a jakej sem já podle tvyho nosánku???prosim prosim.. :smich:

vydrž, nastavím ho na tvůj charakter....dohajzlu co to je za smrad, že se mi křivý :D ráco ty jsi prohnilej a skaženej....nebo tu někdo vyváží septik :smich:

tak čauky

ahoj a dobrou noc Romčo

klucíííí,tady se tak ochladilo..sem si na chvíli otevřela okno a už mi je zima :feve::kuk:

dobrou... :palec2:

já ale mluvím o těch -náctkách víš :)

aha ... ale když už sou rozumější tak ty mě nevaděj žadny... :palec2::smich::smich:

vydrž, nastavím ho na tvůj charakter....dohajzlu co to je za smrad, že se mi křivý :D ráco ty jsi prohnilej a skaženej....nebo tu někdo vyváží septik :smich:

fakt joo???...fnuk fnuk..... :feve: ..... pláču jak želva ....si mě těžce ranil... :help:

Upraveno od raca

nehonim neboj...sice tu sem sám ale počkam až přijede herečka ta to s lelkem umí lip než já... :palec2::palec2::palec2:

máš štěstí že je po 22hodině lol:smich:

klucíííí,tady se tak ochladilo..sem si na chvíli otevřela okno a už mi je zima :feve::kuk:

no u nás taky trochu fouka...byl sem si před chvíli pokouřit cigaretku z okna a brrrr 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.