Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já bych řek, že včera zanedbali domácí práce, tak teď to musí dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 To máš asi rech, přeci jen včera byla středa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Vidíš, ostatní dřou jak koně a my si tu jen tak sedíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 si to taky zaslouzim Tenhle tejden byl fakt masarkalni.... už se těšim na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já ani ne, ale příští vikend bude super, jedem na srázek do Beskyd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak ma bejt sice hnusne ... ale tak aspon si dam voraaz... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A jak je u vás teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tady docela hnusne , pod mrakem porad cekam bourku ale zatim ani neprsi .... co u vas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ráno modrá obloha, teď je zataženo a fouká studeny vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tady bych to kostnul tak na 15 taky promnenlivy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tady bych to kostnul tak na 15 taky promnenlivy Nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 U nás ještě trošku svítí sluníčko,ale ochlazuje se a jsem zvědav jestli něco sprchne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 nazdar .... počasí stojí za prd tak nezbejva než sedět v putyce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kdyby aspoň v putyce, ale my jsme u compu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Woody jako ze je patnact stupnu , promenlivy pocasi Hoj Raco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Woody jako ze je patnact stupnu , promenlivy pocasi Hoj Raco Sem myslel neco s 15" kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to jo ale ted du baštit jako v putyce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Taky jsem pojed co jsem si navařila teď si dám kávu, da si někdo se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Taky jsem pojed co jsem si navařila teď si dám kávu, da si někdo se mnou? kafe ani ne ale skočim si na kouřovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Sem myslel neco s 15" kolama sem zapomel ze to tady je samej auto maniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jinak jsem po vynikajícím obědě,dnes se jim menu moc povedlo.Vývar s masem a nudlemi,výpečky,špenát,brambory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 nazdar povaleči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Taky jsem pojed co jsem si navařila teď si dám kávu, da si někdo se mnou? Já jo pane,právě jsem si taky udělal kávičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já už ji vypil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 kafe ani ne ale skočim si na kouřovou na cigára se vykašli,radši začni pít kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.