Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj kluci.Neviděli jste tady myho bejvalyho kamaráda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 pěkné,i když deštivé,odpoledne všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj kluci.Neviděli jste tady myho bejvalyho kamaráda??? jako toho hodně dobrýho kamaráda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 pěkné,i když deštivé,odpoledne všem ahoj slečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj kluci.Neviděli jste tady myho bejvalyho kamaráda??? Ahoj, jel na služebku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Mirku ten přední bude vypadat jako tvůj co máš ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jsem zvědavej co mě čeká po návratu domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 pěkné,i když deštivé,odpoledne všem Ahoj slečno,my se asi neznáme....jsem Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Romane něco zajímavýho se děje doma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Mirku ten přední bude vypadat jako tvůj co máš ?? Jaky přední, no co to potřebuješ? Přední je odlitek podle masky, na nic ho nevytvaruješ, lepší je zadní, to je klasická lepka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj slečno,my se asi neznáme....jsem Ondra to neznáme,já sem Žaneta,mě těšííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jaky přední, no co to potřebuješ? Přední je odlitek podle masky, na nic ho nevytvaruješ, lepší je zadní, to je klasická lepka co máš na Fáčku, to není lepenej??? to by pak teda bylo lepší koupit jen zadní?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 co máš na Fáčku, to není lepenej???to by pak teda bylo lepší koupit jen zadní?? Za chvíli přijede manželka domu, dám ti detailní foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Za chvíli přijede manželka domu, dám ti detailní foto díky.musím to vymyslet, než to koupím, abych pak nelitoval, když mi to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to neznáme,já sem Žaneta,mě těšííí Taky mě moc těší a díky za a posílám teda taky ale radši hned kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Taky mě moc těší a díky za a posílám teda taky ale radši hned kol5 no páni ,díky..teda tady se mi začíná líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Stando, tady máš to foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Stando, tady máš to foto koukám, že bude lepší ten zadní. přední je ještě s nějakým zobáčkem nebo se mi to zdá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no páni ,díky..teda tady se mi začíná líbit a počkej až přijde zbytek sestavy, to ještě uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 koukám, že bude lepší ten zadní. přední je ještě s nějakým zobáčkem nebo se mi to zdá?? Nevím jaky zobáček, ale je to tak vykrojené jak to vidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kucííí a nově i holkýýýý hledam nejakyho schopnyho kytaristu do kapely nevite o nekom?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Nevím jaky zobáček, ale je to tak vykrojené jak to vidíš to černý, co je vidět v mezeře. asi vezmu ty zadní, ty by se měli lepit, to by mi vyhovovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj kluci.Neviděli jste tady myho bejvalyho kamaráda??? Jsem zde...právě jsem se vráti z Plzně.....pročpak bejvalej Romčo..co tak silná slova? Už u Tebe byla pošťačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj všem....po cestě zpět jsem málem sejmu posranou srnku..viděl jsem jí na poli jak běží k silnici...zpomalil jsem a šup už byla málem pod autem.....chjo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 To má přesně takovy tvar, to bys musel ořězat aby ti to páslo, lepší je zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.