Květen 28, 200916 r Ahoj kluci.Neviděli jste tady myho bejvalyho kamaráda??? jako toho hodně dobrýho kamaráda???
Květen 28, 200916 r Mirku ten přední bude vypadat jako tvůj co máš ?? Jaky přední, no co to potřebuješ? Přední je odlitek podle masky, na nic ho nevytvaruješ, lepší je zadní, to je klasická lepka
Květen 28, 200916 r Jaky přední, no co to potřebuješ? Přední je odlitek podle masky, na nic ho nevytvaruješ, lepší je zadní, to je klasická lepka co máš na Fáčku, to není lepenej??? to by pak teda bylo lepší koupit jen zadní??
Květen 28, 200916 r co máš na Fáčku, to není lepenej???to by pak teda bylo lepší koupit jen zadní?? Za chvíli přijede manželka domu, dám ti detailní foto
Květen 28, 200916 r Za chvíli přijede manželka domu, dám ti detailní foto díky.musím to vymyslet, než to koupím, abych pak nelitoval, když mi to nepůjde
Květen 28, 200916 r to neznáme,já sem Žaneta,mě těšííí Taky mě moc těší a díky za a posílám teda taky ale radši hned kol5
Květen 28, 200916 r Taky mě moc těší a díky za a posílám teda taky ale radši hned kol5 no páni ,díky..teda tady se mi začíná líbit
Květen 28, 200916 r Stando, tady máš to foto koukám, že bude lepší ten zadní. přední je ještě s nějakým zobáčkem nebo se mi to zdá??
Květen 28, 200916 r no páni ,díky..teda tady se mi začíná líbit a počkej až přijde zbytek sestavy, to ještě uvidíš
Květen 28, 200916 r koukám, že bude lepší ten zadní. přední je ještě s nějakým zobáčkem nebo se mi to zdá?? Nevím jaky zobáček, ale je to tak vykrojené jak to vidíš
Květen 28, 200916 r Kucííí a nově i holkýýýý hledam nejakyho schopnyho kytaristu do kapely nevite o nekom??
Květen 28, 200916 r Nevím jaky zobáček, ale je to tak vykrojené jak to vidíš to černý, co je vidět v mezeře. asi vezmu ty zadní, ty by se měli lepit, to by mi vyhovovalo
Květen 28, 200916 r Autor Ahoj kluci.Neviděli jste tady myho bejvalyho kamaráda??? Jsem zde...právě jsem se vráti z Plzně.....pročpak bejvalej Romčo..co tak silná slova? Už u Tebe byla pošťačka?
Květen 28, 200916 r Autor ahoj všem....po cestě zpět jsem málem sejmu posranou srnku..viděl jsem jí na poli jak běží k silnici...zpomalil jsem a šup už byla málem pod autem.....chjo....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.