Květen 28, 200916 r a ja se tak těšil pořadně se vykoupal a i za ráfkem se vydrhnul.. za ráfkem?...mluvíš doufám o autě
Květen 28, 200916 r ráca: nooo to je pěkně vody takových 20 čísel určitě no vypada to na pěkny jezírko.. ... asi bych si hodně rychle rozmyslel to projíždět
Květen 28, 200916 r Autor ... jasně....nikdy neviš , prostě co KIBI.... No tahej do toho sporťáka.........ty ráfečku
Květen 28, 200916 r Autor no vypada to na pěkny jezírko.. ... asi bych si hodně rychle rozmyslel to projíždět no síla....jedině přeplavat s autem na zádech..pardon na křídlech
Květen 28, 200916 r No tahej do toho sporťáka.........ty ráfečku jak tahat sportaka?? včera sme si pěkně poplakali na rameni....a těšíme se na prukazku ZTP
Květen 28, 200916 r No tahej do toho sporťáka.........ty ráfečku ty voel Marku, nedělej takový fotomontáže...dyť to je o infarkt
Květen 28, 200916 r no síla....jedině přeplavat s autem na zádech..pardon na křídlech koukam maro že si dneska vstal pravou nohou..... co odpověd to perla z toho lepšího soudku..
Květen 28, 200916 r no síla....jedině přeplavat s autem na zádech..pardon na křídlech jestli narážíš na rácu, tak nevíš která bije...ten by si auto strčil do zobáku ráco: počkej počkej, to ty jsi mi plakal na rameni a průkazka ZTP je čistě pro tebe - nějak píšeš mylně v množným čísle
Květen 28, 200916 r Autor koukam maro že si dneska vstal pravou nohou..... co odpověd to perla z toho lepšího soudku.. jo když se daří tak se daří......a to je teprve 16:20h...co potom večer...
Květen 28, 200916 r jestli narážíš na rácu, tak nevíš která bije...ten by si auto strčil do zobáku ráco: počkej počkej, to ty jsi mi plakal na rameni a průkazka ZTP je čistě pro tebe - nějak píšeš mylně v množným čísle to nevim kdo se včera rozpovidal o pohlavní diskriminaci???
Květen 28, 200916 r jo když se daří tak se daří......a to je teprve 16:20h...co potom večer... to ještě bude lepší....to abych šel radši spát....
Květen 28, 200916 r no cely dopoledne klid a ted ste zas jak utrzeny ze retezu cooo no protože sem přišel já...hlavní otloukanek tady...
Květen 28, 200916 r to nevim kdo se včera rozpovidal o pohlavní diskriminaci??? no naznačil jsi a já pochopil...a navíc já mám s postiženýma soucit, tak jsem chtěl, aby jsi neprohloupil a zažádal o ty výhody ZTP Evers: asi nějaká skvrna na slunci nebo nevim...je to tu nějaký divoký
Květen 28, 200916 r no naznačil jsi a já pochopil...a navíc já mám s postiženýma soucit, tak jsem chtěl, aby jsi neprohloupil a zažádal o ty výhody ZTP tak mě přišlo že brečíš ty! tak sem chtěl soucítit a ty takhle???? za to ti na valentyna nepošlu přáníčko..
Květen 28, 200916 r no protože sem přišel já...hlavní otloukanek tady... to máš recht, už mě svrběla zaťatá pěst
Květen 28, 200916 r tak mě přišlo že brečíš ty! tak sem chtěl soucítit a ty takhle???? za to ti na valentyna nepošlu přáníčko.. já si říkal od koho bylo to s ptákem (tím okřídleným ) neblázni ráco...vždyť já to tak nemyslím, jen závidím tvojí mužnost
Květen 28, 200916 r já si říkal od koho bylo to s ptákem (tím okřídleným ) neblázni ráco...vždyť já to tak nemyslím, jen závidím tvojí mužnost stejně ti žadny nepošlu...a až tě potkam tak ti ukážu jak je lelek veliky...
Květen 28, 200916 r Autor Teď jsem dotelefonoval s Romanem a v Hradci leje prej jako kráva.....a tady u nás začíná taky...do prdele..počasí../pardon za výrazy/
Květen 28, 200916 r stejně ti žadny nepošlu...a až tě potkam tak ti ukážu jak je lelek veliky... Markůůůůů Markůůůů rácu na sraz neberem...on...on by na nás vytahoval lelka Žanet: u nás po dešti a vylejzá sluno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.