Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zdravím malého kašpárka Racu....ahoooooooooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a ja se tak těšil pořadně se vykoupal a i za ráfkem se vydrhnul.. za ráfkem?...mluvíš doufám o autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zdravím malého kašpárka Racu....ahoooooooooj bry den náčelníku... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 za ráfkem?...mluvíš doufám o autě jakej ráfek...ráfeček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 za ráfkem?...mluvíš doufám o autě ... jasně....nikdy neviš , prostě co kdyby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ráca: nooo to je pěkně vody takových 20 čísel určitě no vypada to na pěkny jezírko.. ... asi bych si hodně rychle rozmyslel to projíždět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ... jasně....nikdy neviš , prostě co KIBI.... No tahej do toho sporťáka.........ty ráfečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no vypada to na pěkny jezírko.. ... asi bych si hodně rychle rozmyslel to projíždět no síla....jedině přeplavat s autem na zádech..pardon na křídlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 No tahej do toho sporťáka.........ty ráfečku jak tahat sportaka?? včera sme si pěkně poplakali na rameni....a těšíme se na prukazku ZTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 No tahej do toho sporťáka.........ty ráfečku ty voel Marku, nedělej takový fotomontáže...dyť to je o infarkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no síla....jedině přeplavat s autem na zádech..pardon na křídlech koukam maro že si dneska vstal pravou nohou..... co odpověd to perla z toho lepšího soudku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no síla....jedině přeplavat s autem na zádech..pardon na křídlech jestli narážíš na rácu, tak nevíš která bije...ten by si auto strčil do zobáku ráco: počkej počkej, to ty jsi mi plakal na rameni a průkazka ZTP je čistě pro tebe - nějak píšeš mylně v množným čísle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 koukam maro že si dneska vstal pravou nohou..... co odpověd to perla z toho lepšího soudku.. jo když se daří tak se daří......a to je teprve 16:20h...co potom večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no cely dopoledne klid a ted ste zas jak utrzeny ze retezu cooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jestli narážíš na rácu, tak nevíš která bije...ten by si auto strčil do zobáku ráco: počkej počkej, to ty jsi mi plakal na rameni a průkazka ZTP je čistě pro tebe - nějak píšeš mylně v množným čísle to nevim kdo se včera rozpovidal o pohlavní diskriminaci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jo když se daří tak se daří......a to je teprve 16:20h...co potom večer... to ještě bude lepší....to abych šel radši spát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no cely dopoledne klid a ted ste zas jak utrzeny ze retezu cooo no protože sem přišel já...hlavní otloukanek tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to nevim kdo se včera rozpovidal o pohlavní diskriminaci??? no naznačil jsi a já pochopil...a navíc já mám s postiženýma soucit, tak jsem chtěl, aby jsi neprohloupil a zažádal o ty výhody ZTP Evers: asi nějaká skvrna na slunci nebo nevim...je to tu nějaký divoký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no naznačil jsi a já pochopil...a navíc já mám s postiženýma soucit, tak jsem chtěl, aby jsi neprohloupil a zažádal o ty výhody ZTP tak mě přišlo že brečíš ty! tak sem chtěl soucítit a ty takhle???? za to ti na valentyna nepošlu přáníčko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no protože sem přišel já...hlavní otloukanek tady... to máš recht, už mě svrběla zaťatá pěst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak mě přišlo že brečíš ty! tak sem chtěl soucítit a ty takhle???? za to ti na valentyna nepošlu přáníčko.. já si říkal od koho bylo to s ptákem (tím okřídleným ) neblázni ráco...vždyť já to tak nemyslím, jen závidím tvojí mužnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 já si říkal od koho bylo to s ptákem (tím okřídleným ) neblázni ráco...vždyť já to tak nemyslím, jen závidím tvojí mužnost stejně ti žadny nepošlu...a až tě potkam tak ti ukážu jak je lelek veliky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 venku pěknej slejvák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Teď jsem dotelefonoval s Romanem a v Hradci leje prej jako kráva.....a tady u nás začíná taky...do prdele..počasí../pardon za výrazy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 stejně ti žadny nepošlu...a až tě potkam tak ti ukážu jak je lelek veliky... Markůůůůů Markůůůů rácu na sraz neberem...on...on by na nás vytahoval lelka Žanet: u nás po dešti a vylejzá sluno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.