Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Bitka ne ale kraval moc nechybělo a měli jsme zaracha oba, já i malá a sakra..to je vostrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 sakra tady je dneska veselo..no nic jdu si sednout do opačnýho rohu a budu trucovat.... .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj raco...už jsem ti objednal lajtku..s ledem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 sakra tady je dneska veselo..no nic jdu si sednout do opačnýho rohu a budu trucovat.... .-) Copa se ti zas stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a kafíčko s mlíčkem????... .... ted to moc nestíham pořád řešim ten mobil,ale romana když z toho nemá kšeft, tak nemá smysl se ptat tak to pořád zbejvá na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já to raco zařídím..vydrž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já to raco zařídím..vydrž... nemusíš už sem jedny fintě na stopě...tak možná se dneska zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A co já??? Taky jednu kávu s mlíkema sušenku a nebo jestli zbyl ten Tvůj výtvor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ROMANÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ...RACA TĚ POTŘEBUJE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 K Vašim službám na zavoláni pana Marka.Jsem tu! Co je s tim mobilem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ráca hackuje nokii a už uspěšně přešel přes registraci na čínskych stránkách..opravdu lahudka ty jejich znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 řešim hack...už mam vlastní certifikat tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 HEZKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ..HACKER...TO JSEM TO ZAŘÍDIL CO..PŘIBĚHL NA ZAVOLÁNÍ JAKO PEJSEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jak mužu pomoct??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 HEZKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ..HACKER...TO JSEM TO ZAŘÍDIL CO..PŘIBĚHL NA ZAVOLÁNÍ JAKO PEJSEK to brzo když to nejhorší mám za sebou a stravil sem hodiny na googlu... ale máš u mě veeeeliky plus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jak mužu pomoct??? víš něco o hacku fw 200.21.118 na e66-ku?? jaky postup atd????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jak mužu pomoct??? NO CO KDYBY JSI OBJEDNAL PIVKO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 raca: dnes jsem to řešil s jednim klukem z fora...Přehrávám FW pouze v autoriz.servisu protože ty co maji na jejich stránkách tak se to nedoporučuje protože to nejsou plné verze firmwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 raca: dnes jsem to řešil s jednim klukem z fora...Přehrávám FW pouze v autoriz.servisu protože ty co maji na jejich stránkách tak se to nedoporučuje protože to nejsou plné verze firmwaru. asi mi nerozumíš nepřehrávám fw....jen ho chci odblokovat abych si moh instalovat co chci já a ne to co mi panové od nokie dovoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 raca: tak to opravdu nemužu sloužit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 raca: tak to opravdu nemužu jdu souložit. Teda Romčo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já mužu!!! pořád...někdy i třikrát denně...i když loni jsem nechtěl vůbec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Teda Romčo? to se ti povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to znám...já můžu furt, ale soused pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.