Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 čoveče Marku ty máš svý dny mazej se umejt, cestou seber něco z lednice a uvidíš že to bude hnedka lepší (hlavně pro nás ) Chlap musi smrdět z dálky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 U mně taky na pytel, pujdu spát, místo zítřejšího volna musím na školení tak dobrou noc woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 U mně taky na pytel, pujdu spát, místo zítřejšího volna musím na školení vyspíš se na školení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Chlap musi smrdět z dálky!!! JAKO TY? TO JÁ JSEM ADIDAS NEBO STR8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: manželstvi je boj...jednou jsem nahoře já a podruhé je nahoře manželka...tomu se řiká na koníčka! já myslel, že tomu se říká kompromis teď jen kdo s kým "vyjebává" woody: simtě, školení je snad placenej odpočinek nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 JAKO TY? TO JÁ JSEM ADIDAS NEBO STR8 Já mám Ferrari ale nevoni mi to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak dobrou noc woody ahoj čertice, ty nás tu určitě kontroluješ...pořádně se neozveš, jen odzdravíš - nejsi špion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj čertice, ty nás tu určitě kontroluješ...pořádně se neozveš, jen odzdravíš - nejsi špion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já mám Ferrari ale nevoni mi to! nelži, víme že máš Octávku..a nediv se diesel nevoní u mne je jediná a osvědčená značka "pitralon" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 HELE KIBI TY SMRDÍŠ OLEJEM NA MAZÁNÍ ZBRANÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj čertice, ty nás tu určitě kontroluješ...pořádně se neozveš, jen odzdravíš - nejsi špion jasně..tajnos agentos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 JAKO TY? TO JÁ JSEM ADIDAS NEBO STR8 a já myslel že se jmenuješ Marek? ...přezdívka adidas nebo STR8 to je jak pro vjetnamce z trřnice těší mě, říkají mi adidas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A ted vážně! čim se vonite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak jak to s vama tady vypadá??? přistoupil někdo??? vystoupil někdo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A ted vážně! čim se vonite? adidas....str8.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já se vonim fakt jenom někdy a mám na střidačku tři vonavky...to víte...vánoce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak jak to s vama tady vypadá??? přistoupil někdo??? vystoupil někdo???? pohoda...akorát tu furt otravuje ten óčkař roman... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 HELE KIBI TY SMRDÍŠ OLEJEM NA MAZÁNÍ ZBRANÍ to není olej na mazání zbraní, ale lubrikant...abych lépe klouzal šéfovi do zadku certinka: z BISky?....FBI?...CIA?...nebo snad z toho nejhoršího spolku vyzvědačů....Hospody Ochcávkářů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já se vonim fakt jenom někdy a mám na střidačku tři vonavky...to víte...vánoce! na vánoce se umeješ co..to je ta třetí voňafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kluci: kdo mě pomuže zmlátit Marka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ty woe kam sem se to zase dostal...nejsem někde na avon foru??? kdyby ste se pravidelně koupali tak netřeba se vonět... :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to není olej na mazání zbraní, ale lubrikant...abych lépe klouzal šéfovi do zadku certinka: z BISky?....FBI?...CIA?...nebo snad z toho nejhoršího spolku vyzvědačů....Hospody Ochcávkářů? nene KÁGÉBÉ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ale pořádnou nakládačku jo? Jako dnes dávali na Nově ten zásah na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já se vonim fakt jenom někdy a mám na střidačku tři vonavky...to víte...vánoce! já jsem trochu šampon...mám asi 4ři Pumy 2 Adidase 2 STR8 a něcco od Avonu - střídám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kluci: kdo mě pomuže zmlátit Marka? NIKDO JSEM OBLÍBEN...KIBI POMOOOOOOOOOOOOOOOOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.