Květen 28, 200916 r čoveče Marku ty máš svý dny mazej se umejt, cestou seber něco z lednice a uvidíš že to bude hnedka lepší (hlavně pro nás ) Chlap musi smrdět z dálky!!!
Květen 28, 200916 r U mně taky na pytel, pujdu spát, místo zítřejšího volna musím na školení tak dobrou noc woody
Květen 28, 200916 r Autor U mně taky na pytel, pujdu spát, místo zítřejšího volna musím na školení vyspíš se na školení
Květen 28, 200916 r Jendo: manželstvi je boj...jednou jsem nahoře já a podruhé je nahoře manželka...tomu se řiká na koníčka! já myslel, že tomu se říká kompromis teď jen kdo s kým "vyjebává" woody: simtě, školení je snad placenej odpočinek nee
Květen 28, 200916 r tak dobrou noc woody ahoj čertice, ty nás tu určitě kontroluješ...pořádně se neozveš, jen odzdravíš - nejsi špion
Květen 28, 200916 r ahoj čertice, ty nás tu určitě kontroluješ...pořádně se neozveš, jen odzdravíš - nejsi špion
Květen 28, 200916 r Já mám Ferrari ale nevoni mi to! nelži, víme že máš Octávku..a nediv se diesel nevoní u mne je jediná a osvědčená značka "pitralon"
Květen 28, 200916 r ahoj čertice, ty nás tu určitě kontroluješ...pořádně se neozveš, jen odzdravíš - nejsi špion jasně..tajnos agentos
Květen 28, 200916 r JAKO TY? TO JÁ JSEM ADIDAS NEBO STR8 a já myslel že se jmenuješ Marek? ...přezdívka adidas nebo STR8 to je jak pro vjetnamce z trřnice těší mě, říkají mi adidas
Květen 28, 200916 r Autor tak jak to s vama tady vypadá??? přistoupil někdo??? vystoupil někdo???? pohoda...akorát tu furt otravuje ten óčkař roman...
Květen 28, 200916 r HELE KIBI TY SMRDÍŠ OLEJEM NA MAZÁNÍ ZBRANÍ to není olej na mazání zbraní, ale lubrikant...abych lépe klouzal šéfovi do zadku certinka: z BISky?....FBI?...CIA?...nebo snad z toho nejhoršího spolku vyzvědačů....Hospody Ochcávkářů?
Květen 28, 200916 r Autor Já se vonim fakt jenom někdy a mám na střidačku tři vonavky...to víte...vánoce! na vánoce se umeješ co..to je ta třetí voňafka
Květen 28, 200916 r ty woe kam sem se to zase dostal...nejsem někde na avon foru??? kdyby ste se pravidelně koupali tak netřeba se vonět... :-)))))
Květen 28, 200916 r Autor to není olej na mazání zbraní, ale lubrikant...abych lépe klouzal šéfovi do zadku certinka: z BISky?....FBI?...CIA?...nebo snad z toho nejhoršího spolku vyzvědačů....Hospody Ochcávkářů? nene KÁGÉBÉ.....
Květen 28, 200916 r Já se vonim fakt jenom někdy a mám na střidačku tři vonavky...to víte...vánoce! já jsem trochu šampon...mám asi 4ři Pumy 2 Adidase 2 STR8 a něcco od Avonu - střídám to
Květen 28, 200916 r Autor Kluci: kdo mě pomuže zmlátit Marka? NIKDO JSEM OBLÍBEN...KIBI POMOOOOOOOOOOOOOOOOC
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.