Květen 28, 200916 r tak jak to s vama tady vypadá??? přistoupil někdo??? vystoupil někdo???? já tu jsem...
Květen 28, 200916 r ty woe kam sem se to zase dostal...nejsem někde na avon foru??? kdyby ste se pravidelně koupali tak netřeba se vonět... :-))))) To je právě ten problém kamaráde!!! My totiž šetřime vodu!!!!!!!!!!!!!
Květen 28, 200916 r Autor Ale pořádnou nakládačku jo? Jako dnes dávali na Nově ten zásah na auto A VŠIMNUL JSI SI JAK JIM NEŠLO ROZBÍT TO SKLO?
Květen 28, 200916 r Ty woe...Máro: já jsem se tomu tlemil jako svině!!! To Jendo kamarádi nevědi že čelni sklo nejde jen tak rozbit???
Květen 28, 200916 r ty woe kam sem se to zase dostal...nejsem někde na avon foru??? kdyby ste se pravidelně koupali tak netřeba se vonět... :-))))) tě sere že nedělaj žádný voňavky pro ptáky co?....tak si dej aspoň vonej stromek kolem krku ne Marku: u mne pomoc nejhledej, já si taky rád bouchnu
Květen 28, 200916 r Ty woe...Máro: já jsem se tomu tlemil jako svině!!! To Jendo kamarádi nevědi že čelni sklo nejde jen tak rozbit??? Romane to čelní sklo nerozbíjel kvůly tomu aby h tamtudy dostal ven, ale aby ho zaměstnal - přebral pozornost...jináč pokud sis všiml, tak na bočních oknech byla bezpečnostní folie....mylsim že to bylo super zmáknutý
Květen 28, 200916 r Autor Ty woe...Máro: já jsem se tomu tlemil jako svině!!! To Jendo kamarádi nevědi že čelni sklo nejde jen tak rozbit??? I JÁ JAK TAM TEN JEDEN PROSKAKOVAL PŘEDNÍ SKLAEM A TEN DRUHEJ MĚL MOTYČKU A OKOPÁVAL TO BOČNÍ OKÉNKO
Květen 28, 200916 r tě sere že nedělaj žádný voňavky pro ptáky co?....tak si dej aspoň vonej stromek kolem krku ne Marku: u mne pomoc nejhledej, já si taky rád bouchnu Tak tomu se ted tlemim na celou bytovku 3+kk
Květen 28, 200916 r tě sere že nedělaj žádný voňavky pro ptáky co?....tak si dej aspoň vonej stromek kolem krku ne to ani ne....ještě si začněte malovat nehty gelovat vlasy a bude opravdova ustřice... ...proboha
Květen 28, 200916 r Autor Romane to čelní sklo nerozbíjel kvůly tomu aby h tamtudy dostal ven, ale aby ho zaměstnal - přebral pozornost...jináč pokud sis všiml, tak na bočních oknech byla bezpečnostní folie....mylsim že to bylo super zmáknutý jen je braň kuklíky....ale já vím že to nebyla prdel..já je obdivuju...ale i tebe puso
Květen 28, 200916 r Autor to ani ne....ještě si začněte malovat nehty gelovat vlasy a bude opravdova ustřice... ...proboha zaplať si tu lajtku a mazej pryč.
Květen 28, 200916 r to ani ne....ještě si začněte malovat nehty gelovat vlasy a bude opravdova ustřice... ...proboha vydrž, jak mi oschnou nehty a namažu si na obličej peeling, tak ti odepíšu Romane: to je dobře, smích prodlužuje život
Květen 28, 200916 r jen je braň kuklíky....ale já vím že to nebyla prdel..já je obdivuju...ale i tebe puso no ja nevim v šesti , to se to vyskakuje na jednoho bezbranyho hodnyho klučinu... ....
Květen 28, 200916 r Kluci: a ten Marek je stejně borec co? Vlastně díky němu tady mužeme kecat...on totiž založil vlákno! Co mu za to dáme?
Květen 28, 200916 r zaplať si tu lajtku a mazej pryč. no jo já zapoměl že si dneska v ty vtipny formě... .... ale ještě něco přidej ..povidej ty vyvoněnej seladooone.....
Květen 28, 200916 r jen je braň kuklíky....ale já vím že to nebyla prdel..já je obdivuju...ale i tebe puso kuklíky Ooooo Marku...Marečkuuu Ráca: mne ho bylo taky líto, za to že sebral čtyřlístek z trafiky trošku krutej trest co
Květen 28, 200916 r Autor jdeš vyrobit markovi dárek??? vtipálku.....hovno na stojáka umíš vymodelovat jen ty
Květen 28, 200916 r já mám tu slupovací masku na hubě hmmm tady někdo bude fešák....nezapomeň si jí smejt, abys nevystrašil sousedy Romane: já nééé...ale koukej pořádně spláchnout, víš že si to Wecko taky pak deš mejt
Květen 28, 200916 r vtipálku.....hovno na stojáka umíš vymodelovat jen ty to umim a taky byh ho pro tebe i hezky zabalil do táááákhle velky krabice s mašličkou aby si měl radost,ikdyž nejsem si jistej jestli už nějaky doma nemáš vystaveny...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.