cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak jak to s vama tady vypadá??? přistoupil někdo??? vystoupil někdo???? já tu jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ty woe kam sem se to zase dostal...nejsem někde na avon foru??? kdyby ste se pravidelně koupali tak netřeba se vonět... :-))))) To je právě ten problém kamaráde!!! My totiž šetřime vodu!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ale pořádnou nakládačku jo? Jako dnes dávali na Nově ten zásah na auto A VŠIMNUL JSI SI JAK JIM NEŠLO ROZBÍT TO SKLO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ty woe...Máro: já jsem se tomu tlemil jako svině!!! To Jendo kamarádi nevědi že čelni sklo nejde jen tak rozbit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ty woe kam sem se to zase dostal...nejsem někde na avon foru??? kdyby ste se pravidelně koupali tak netřeba se vonět... :-))))) tě sere že nedělaj žádný voňavky pro ptáky co?....tak si dej aspoň vonej stromek kolem krku ne Marku: u mne pomoc nejhledej, já si taky rád bouchnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Už mě z toho PC bolej ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ty woe...Máro: já jsem se tomu tlemil jako svině!!! To Jendo kamarádi nevědi že čelni sklo nejde jen tak rozbit??? Romane to čelní sklo nerozbíjel kvůly tomu aby h tamtudy dostal ven, ale aby ho zaměstnal - přebral pozornost...jináč pokud sis všiml, tak na bočních oknech byla bezpečnostní folie....mylsim že to bylo super zmáknutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ty woe...Máro: já jsem se tomu tlemil jako svině!!! To Jendo kamarádi nevědi že čelni sklo nejde jen tak rozbit??? I JÁ JAK TAM TEN JEDEN PROSKAKOVAL PŘEDNÍ SKLAEM A TEN DRUHEJ MĚL MOTYČKU A OKOPÁVAL TO BOČNÍ OKÉNKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tě sere že nedělaj žádný voňavky pro ptáky co?....tak si dej aspoň vonej stromek kolem krku ne Marku: u mne pomoc nejhledej, já si taky rád bouchnu Tak tomu se ted tlemim na celou bytovku 3+kk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tě sere že nedělaj žádný voňavky pro ptáky co?....tak si dej aspoň vonej stromek kolem krku ne to ani ne....ještě si začněte malovat nehty gelovat vlasy a bude opravdova ustřice... ...proboha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Romane to čelní sklo nerozbíjel kvůly tomu aby h tamtudy dostal ven, ale aby ho zaměstnal - přebral pozornost...jináč pokud sis všiml, tak na bočních oknech byla bezpečnostní folie....mylsim že to bylo super zmáknutý jen je braň kuklíky....ale já vím že to nebyla prdel..já je obdivuju...ale i tebe puso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to ani ne....ještě si začněte malovat nehty gelovat vlasy a bude opravdova ustřice... ...proboha zaplať si tu lajtku a mazej pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to ani ne....ještě si začněte malovat nehty gelovat vlasy a bude opravdova ustřice... ...proboha vydrž, jak mi oschnou nehty a namažu si na obličej peeling, tak ti odepíšu Romane: to je dobře, smích prodlužuje život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jen je braň kuklíky....ale já vím že to nebyla prdel..já je obdivuju...ale i tebe puso no ja nevim v šesti , to se to vyskakuje na jednoho bezbranyho hodnyho klučinu... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kluci: a ten Marek je stejně borec co? Vlastně díky němu tady mužeme kecat...on totiž založil vlákno! Co mu za to dáme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zaplať si tu lajtku a mazej pryč. no jo já zapoměl že si dneska v ty vtipny formě... .... ale ještě něco přidej ..povidej ty vyvoněnej seladooone..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jen je braň kuklíky....ale já vím že to nebyla prdel..já je obdivuju...ale i tebe puso kuklíky Ooooo Marku...Marečkuuu Ráca: mne ho bylo taky líto, za to že sebral čtyřlístek z trafiky trošku krutej trest co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 já mám tu slupovací masku na hubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jdu na WC...kdo jde se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jdu na WC...kdo jde se mnou? jdeš vyrobit markovi dárek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 já ale jen abych za tebou zavřel a zamknul..aby jsi se nevrátil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jdeš vyrobit markovi dárek??? vtipálku.....hovno na stojáka umíš vymodelovat jen ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jdeš vyrobit markovi dárek??? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 já mám tu slupovací masku na hubě hmmm tady někdo bude fešák....nezapomeň si jí smejt, abys nevystrašil sousedy Romane: já nééé...ale koukej pořádně spláchnout, víš že si to Wecko taky pak deš mejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 vtipálku.....hovno na stojáka umíš vymodelovat jen ty to umim a taky byh ho pro tebe i hezky zabalil do táááákhle velky krabice s mašličkou aby si měl radost,ikdyž nejsem si jistej jestli už nějaky doma nemáš vystaveny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.