Květen 28, 200916 r Jendo: my nesplachujeme! Až se vyčura celá rodina...až potom.Splachuju jen jednou denně a to jako poslední když jdu chrápat! TO VÍŠ...KRIZE!!!!!!!!!!
Květen 28, 200916 r hmmm tady někdo bude fešák....nezapomeň si jí smejt, abys nevystrašil sousedy třeba mezi tim není velkej rozdíl
Květen 28, 200916 r to umim a taky byh ho pro tebe i hezky zabalil do táááákhle velky krabice s mašličkou aby si měl radost,ikdyž nejsem si jistej jestli už nějaky doma nemáš vystaveny... možná i celou sbírku...ve vytrínce speciálně tomuto věnovaný
Květen 28, 200916 r možná i celou sbírku...ve vytrínce speciálně tomuto věnovaný ... sbírka darkovych předmětu od obdivovatelu...jj tak to potom jooo.... Upraveno Květen 28, 200916 r od raca
Květen 28, 200916 r Autor Jendo: my nesplachujeme! Až se vyčura celá rodina...až potom.Splachuju jen jednou denně a to jako poslední když jdu chrápat! TO VÍŠ...KRIZE!!!!!!!!!! a koupete se v jedný vodě ve vaně a pak tím splachujete WC a zalejváte zahradu...že šetřílku
Květen 28, 200916 r a koupete se v jedný vodě ve vaně a pak tím splachujete WC a zalejváte zahradu...že šetřílku No a co?...to je jen mezi náma...
Květen 28, 200916 r kibi ta maska se nemeje ale sloupává.....ty truhlíku to musí být hláška: herečka ti čeká v posteli a z koupeln se ozve "LÁSKO JEN SE OLOUPU A JSEM U TEBE" - ty jsi jak pomeranč Romane: to je moc hezký k přírodě...nejsi ty v klubu obdivatelů Káti Žak? Certinko: u ráci člověk neví, on když maká nebo nemaká je stejně furt tady - lemra líná to je
Květen 28, 200916 r Certinko: u ráci člověk neví, on když maká nebo nemaká je stejně furt tady - lemra líná to je to je fakt.... důležity je že zaměstnavatel je spokojenej a i nějakou vejplatu dostanu
Květen 28, 200916 r dneska mam noční doma do práce jdu až zííítra... takže dneska čekáš opět na polovičku,že
Květen 28, 200916 r kibi asi ti vypiju ten 12°G...co mám pro tebe za tričko... jen si dej Máro...tričko je věnováno z kamarádství (určitě jsi čekal z lásky, ale prdlas ) a když už si mažeš ksicht, tak se namaž i zevnitř
Květen 28, 200916 r snad se ne nevrátíš... Roman je jak terminátor, i kdybys ho rozstílel, roztavil, spláchnul a já nevím co ještě...on se vrátí
Květen 28, 200916 r hele pozor na žanetku...asi po tobě jede Raco a to ještě neviděla real fotku jak sem krasny..... ... no asi poznala že jedinej slušnej sem tu ja... takže dneska čekáš opět na polovičku,že jj čekam až do 1 do rana .. připravim ji čajíček poklabosíme a pak.....pak se uvidi
Květen 28, 200916 r Autor Roman je jak terminátor, i kdybys ho rozstílel, roztavil, spláchnul a já nevím co ještě...on se vrátí čezák no....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.