Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: žádné tričko Markovi nedávej nebo nás tady bude ještě vic buzerovat!!! aha...no ještě že to vím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ty woe...tak oni si tady ještě domluvi rande...to mi poser záda! Romane važ slova, uvědom si kde to píšeš...tady se tak může i stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 hele pozor na žanetku...asi po tobě jede Raco ty mlč prosím tě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ty woe...tak oni si tady ještě domluvi rande...to mi poser záda! ale romane ty si takovy maly kopýtko vid.. .... jsem štastně ženatej ...na druhou stranu když tu vznikaj homo dvojice tak proč ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A MÁME TU MALÉ JUBILEUM: STRANA 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ty mlč prosím tě.... COPAK COPAK..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Každé ráno děkuju tomu nahoře že mám práci. myslíš řediteli...ty si taky pěknej vlezprdel co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ale romane ty si takovy maly kopýtko vid.. .... jsem štastně ženatej ...na druhou stranu když tu vznikaj homo dvojice tak proč ne??? raca: to neni na překážku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 raca: to neni na překážku ne? jak pro koho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Marku: takže UŽ DRŽ HUBU! Jasny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ty mlč prosím tě.... to je slovo ženy Marku asi ti seberem titul a Žanetka bude vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 myslíš řediteli...ty si taky pěknej vlezprdel co Martin je dobrej kluk Jendo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Martin je dobrej kluk Jendo! KECÁŠ..ANI NEVÍŠ JAK VYPADÁ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 myslíš řediteli...ty si taky pěknej vlezprdel co děkuji vám řediteli jako čezák jasnej že budu pracovat čistit wc a žit podle firemnich zákonu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 děkuji vám řediteli jako čezák jasnej že budu pracovat čistit wc a žit podle firemnich zákonu........ Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to je slovo ženy Marku asi ti seberem titul a Žanetka bude vedoucí kdo je pro? kdo je proti? kdo se zdržel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: cvičiš nebo prdiš na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: cvičiš nebo prdiš na to? jenda cvičí kočiči hřbet v kanceláři nejvyššího..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) a kdyby jste slyšeli jaký mám na romču vyzvánění: my jsme všichni čééééééééz, my jsme všichni čéééééééz, tak pojďme si připít na zdraví, my jsme všichni čéééééz tak aťt nám to svítí.... Editováno: 28. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: cvičiš nebo prdiš na to? on na to prdí..měl fazole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a kdyby jste slyšeli jaký mám na romču vyzvánění: my jsme všichni čééééééééz, my jsme všichni čéééééééz, tak pojďme si připít na zdraví, my jsme všichni čéééééz tak aťtnám to svítí.... tak to má asi romča velkou radost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a kdyby jste slyšeli jaký mám na romču vyzvánění: my jsme všichni čééééééééz, my jsme všichni čéééééééz, tak pojďme si připít na zdraví, my jsme všichni čéééééz tak aťt nám to svítí.... Jojo...vím o tom...velkej trapas! Stydim se za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: cvičiš nebo prdiš na to? Romane dneska jen břocho doma, ale včera jsem byl a zítra snad po šichtě taky zaběhnu ...co ty Ráca: to jen z rána a naprotažení Marku: a dohajzlu....to Romanovi určit oma hraje domácí amplión Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a jáíkdyž šlyším kdo mi volá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: už 4 dny jsem na železo nesáhnul! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.