Květen 28, 200916 r Autor Jojo...vím o tom...velkej trapas! Stydim se za to. to zaspíval tvůj Roman Martin......a spol....
Květen 28, 200916 r on na to prdí..měl fazole prdim jen když něco zvedám, když to pokládám tak je to dobrý
Květen 28, 200916 r Jendo: už 4 dny jsem na železo nesáhnul! to tě musí pěkně hlodat svědomí..to jsem měl minulej tejden a byl jsem nasranej sám nasebe ale aspoň jezdíš na kole néé
Květen 28, 200916 r Autor prdim jen když něco zvedám, když to pokládám tak je to dobrý MÁŠ ZÁKAZ COKOLIV ZVEDAT
Květen 28, 200916 r to tě musí pěkně hlodat svědomí..to jsem měl minulej tejden a byl jsem nasranej sám nasebe ale aspoň jezdíš na kole néé Jo,jo...jezdim na všech čtyřech současně!
Květen 28, 200916 r a kibi dost.....nebo ten G12° nebude slovo vedoucího je pro mne slovo nejvyšší strám si do prdele špunt, na důkaz poslušnosti pluku
Květen 28, 200916 r Autor slovo vedoucího je pro mne slovo nejvyšší strám si do prdele špunt, na důkaz poslušnosti pluku TO BUDE VÝBUCH.....
Květen 28, 200916 r Jo,jo...jezdim na všech čtyřech současně! ty voel, hlavně se nestrhej Marku: myslim že "milej" je v týhle hospodě nepoužitelný slovo...ty milí lidé jsme právě mi vystrnadili
Květen 28, 200916 r pssst kdo dělá maso v hamburgru?...já chci být houska tááák ale vážně miznu do hajan, tak teda zdar a sílu všem a dobrou noc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.