Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jojo...vím o tom...velkej trapas! Stydim se za to. to zaspíval tvůj Roman Martin......a spol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 on na to prdí..měl fazole prdim jen když něco zvedám, když to pokládám tak je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Marku.: Ty máš vážně na mě tu melodii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a kibi dost.....nebo ten G12° nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Marku.: Ty máš vážně na mě tu melodii? ANO NA VŠECHNY ČÍSLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: už 4 dny jsem na železo nesáhnul! to tě musí pěkně hlodat svědomí..to jsem měl minulej tejden a byl jsem nasranej sám nasebe ale aspoň jezdíš na kole néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ANO NA VŠECHNY ČÍSLA Ty jseš prdlej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 prdim jen když něco zvedám, když to pokládám tak je to dobrý MÁŠ ZÁKAZ COKOLIV ZVEDAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to tě musí pěkně hlodat svědomí..to jsem měl minulej tejden a byl jsem nasranej sám nasebe ale aspoň jezdíš na kole néé Jo,jo...jezdim na všech čtyřech současně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ty jseš prdlej!!! NE JSEM MILEJ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a kibi dost.....nebo ten G12° nebude slovo vedoucího je pro mne slovo nejvyšší strám si do prdele špunt, na důkaz poslušnosti pluku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A ted povinně ke mě do vlákna! Na mobily! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jo,jo...jezdim na všech čtyřech současně! TO TVOJE POJÍZDNÝ RÁDIO MÁ KOLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 slovo vedoucího je pro mne slovo nejvyšší strám si do prdele špunt, na důkaz poslušnosti pluku TO BUDE VÝBUCH..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jo,jo...jezdim na všech čtyřech současně! ty voel, hlavně se nestrhej Marku: myslim že "milej" je v týhle hospodě nepoužitelný slovo...ty milí lidé jsme právě mi vystrnadili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 TO TVOJE POJÍZDNÝ RÁDIO MÁ KOLA Máro: jak to viš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 KIBI musíme se sejít...racu nepřemluvíme a le dáme srázek ve dvou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Máro: jak to viš? já vím věcí......mám své zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Asi pujdu spinkat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zní to blbě ale já taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zní to jako noční můra...ale já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zní to blbě ale já taky.... Waw!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 pssst kdo dělá maso v hamburgru?...já chci být houska tááák ale vážně miznu do hajan, tak teda zdar a sílu všem a dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dobrou pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no tohleto to už je po večerníčku????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.