spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Taky to nechápu,čím si to posílal.....holubem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já až ve 14:30 ..hele už byl ten koncert? pokud jo jaký to bylo...pokud ne jsem trapnej Myslíš koncert Marylin Manson?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ty woe ty furt s tim balíčkem.... .. už aby to dostal už ho má...volal mi...moc nadšenej není..to víš vrácený zboží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no možná ale už s tim je otravnej jak malej marek.. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Myslíš koncert Marylin Manson?? ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ten je až ve středu 3.6.2009 takže pak poreferuji jak bylo :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ano nebo přijeď taky ,bude to dobrej kulturní zážitek a pak můžeme někde zapařit ve štatlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já ho moc nemusím, ale efekty to bude bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jako show asi dobrá ale pak bych se doma sám bál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já ho moc nemusím, ale efekty to bude bomba První klip k new desce můžete mrknout tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ten klip znám z MTV....ten to tam při koncertu zapálí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jako show asi dobrá ale pak bych se doma sám bál... nejde jen o show,jde hlavně o hudbu Hodně známejch ho vidět nemusí,ale hudba se jim líbí...je to paradox,ale je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 taky přeju dobré ráno... Náhodou nejedeš na koncert MM k nám do Brna?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 AHOJ VŠEM...tak co romane dorazil balíček? Dorazil!!! A já moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no sláva ... konečně už přestanou ty márkoví otravny řečičky....... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jdu na oběd,tak tu moc nezlobte :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jdu na oběd,tak tu moc nezlobte :smich: nech si chutnat Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ONDRO na MM??to je na mě moc tvrdá music a pán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no sláva ... konečně už přestanou ty márkoví otravny řečičky....... ano přiznávám...dělal jsem zagorkůůůůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dorazil!!! A já moc děkuju není zač....držím slovo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak jsem po obědě ,dnes houbová polévka a výborný filé s brambůrkama a salátem zase jsem si pochutnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak jsem po obědě ,dnes houbová polévka a výborný filé s brambůrkama a salátem zase jsem si pochutnal. hmm ,dobře nakrmenej chlap-šťastnej chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 hmm ,dobře nakrmenej chlap-šťastnej chlap hmnm,je vidět že se vyznáš ,jinak ještě bych měl na něco chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 hmnm,je vidět že se vyznáš ,jinak ještě bych měl na něco chuť tak to si řekni polovičce,to já nemůžu sloužit nebo si měl na mysli něco k jídlu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jsem tu jen na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.