Květen 29, 200916 r já až ve 14:30 ..hele už byl ten koncert? pokud jo jaký to bylo...pokud ne jsem trapnej Myslíš koncert Marylin Manson??
Květen 29, 200916 r Autor ty woe ty furt s tim balíčkem.... .. už aby to dostal už ho má...volal mi...moc nadšenej není..to víš vrácený zboží
Květen 29, 200916 r ano nebo přijeď taky ,bude to dobrej kulturní zážitek a pak můžeme někde zapařit ve štatlu
Květen 29, 200916 r já ho moc nemusím, ale efekty to bude bomba První klip k new desce můžete mrknout tady
Květen 29, 200916 r jako show asi dobrá ale pak bych se doma sám bál... nejde jen o show,jde hlavně o hudbu Hodně známejch ho vidět nemusí,ale hudba se jim líbí...je to paradox,ale je to tak
Květen 29, 200916 r Autor no sláva ... konečně už přestanou ty márkoví otravny řečičky....... ano přiznávám...dělal jsem zagorkůůůůůůůůůů
Květen 29, 200916 r Tak jsem po obědě ,dnes houbová polévka a výborný filé s brambůrkama a salátem zase jsem si pochutnal.
Květen 29, 200916 r Tak jsem po obědě ,dnes houbová polévka a výborný filé s brambůrkama a salátem zase jsem si pochutnal. hmm ,dobře nakrmenej chlap-šťastnej chlap
Květen 29, 200916 r hmm ,dobře nakrmenej chlap-šťastnej chlap hmnm,je vidět že se vyznáš ,jinak ještě bych měl na něco chuť
Květen 29, 200916 r hmnm,je vidět že se vyznáš ,jinak ještě bych měl na něco chuť tak to si řekni polovičce,to já nemůžu sloužit nebo si měl na mysli něco k jídlu??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.