Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Na Tebe jsem Mároš myslel! Ty by ses mi jako ženich i zamlouval! Fakt nekecám! Hele,segře bylo ted 20 let a ty fotky co jsem dával tak jsou z maturitáku což je rok zpátky...je ještě hubenější ted...slepicee! hele a nemohl bych jí mít jako bokovku..milenku...alespoň bych za tebou jezdil častěji.......to byl for Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Máro o mě nejde! Ale chci pomoct segře a nevím jak...breči jako kdyby ji umřel brácha...dohajzlu! myslím že ideální ji vzít někam mezi lidi aby se bavila s více lidma a nemyslela doma na to co se stalo...třebas bowling mě napadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 hele a nemohl bych jí mít jako bokovku..milenku...alespoň bych za tebou jezdil častěji.......to byl for volal manželce Tvy Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahojík Ondro Ahojík slečno pekelníková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jinak díky všem za reakce chlapi! Byli spolu tři roky a ...prostě velká láska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ale ale..romčo....já mám tolerantní manželku...když jde o pomoc blížnímu svému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ale ale..romčo....já mám tolerantní manželku...když jde o pomoc blížnímu svému Já si dělám prdel Máro.Tebe mám rád! Vždyt víš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jinak díky všem za reakce chlapi! Byli spolu tři roky a ...prostě velká láska. Musí to vzít sportovně....v dáli ji čeká mnohem lepší partie,musí tomu jít naproti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Já si dělám prdel Máro.Tebe mám rád! Vždyt víš! vím................................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 vím................................................. No proto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahojík slečno pekelníková tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No proto! budeš na skypu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jdu si udělat kávu a zajist to sladkym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak jak? no dobře,ale jak si přišla hned je ještě líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 pečetíííííííííííííííííííííííííííííííí..mňam...a pomáhá zmrzlina s kyblíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no dobře,ale jak si přišla hned je ještě líp jejda...tak to děkujůů..co plánuješ na víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jejda...tak to děkujůů..co plánuješ na víkend? asi spánek..bude hnusně zima a deštivo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) jejda...tak to děkujůů..co plánuješ na víkend? No zítra mám mistrák v tenise,takže do pozdního odpoledne mám vystaráno,večer ještě nevím se uvidí podle počasí.Ale asi trošku zapařime. V neděli asi nohec a hlavně MOTO GP Co máš v plánu ty?? a neříkej že jen Editováno: 29. Květen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 zdarec z roboty ... ani sem si nesed a hned sem do ted měl co dělat....no snad už do rána bude klid ale to sem idealista :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak ať máš klid v práci a ať ti to uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No zítra mám mistrák v tenise,takže do pozdního odpoledne mám vystaráno,večer ještě nevím se uvidí podle počasí.Ale asi trošku zapařime.V neděli asi nohec a hlavně MOTO GP Co máš v plánu ty?? a neříkej že jen no kdyby bylo s kým,tak proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 zdarec z roboty ... ani sem si nesed a hned sem do ted měl co dělat....no snad už do rána bude klid ale to sem idealista :-(( ahoj Jindro,tak klidnou noční přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak ať máš klid v práci a ať ti to uteče díky moc...no uvídíme..dneska sem tu s jinou směnou a ta není tak vycvičená jako ta moje...tak čekam že budou otravovat z každou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj Jindro,tak klidnou noční přeju ahoj ... díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no kdyby bylo s kým,tak proč ne Tak jak se teda dobrovolně hlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.