Květen 29, 200916 r Autor Na Tebe jsem Mároš myslel! Ty by ses mi jako ženich i zamlouval! Fakt nekecám! Hele,segře bylo ted 20 let a ty fotky co jsem dával tak jsou z maturitáku což je rok zpátky...je ještě hubenější ted...slepicee! hele a nemohl bych jí mít jako bokovku..milenku...alespoň bych za tebou jezdil častěji.......to byl for
Květen 29, 200916 r Máro o mě nejde! Ale chci pomoct segře a nevím jak...breči jako kdyby ji umřel brácha...dohajzlu! myslím že ideální ji vzít někam mezi lidi aby se bavila s více lidma a nemyslela doma na to co se stalo...třebas bowling mě napadá
Květen 29, 200916 r hele a nemohl bych jí mít jako bokovku..milenku...alespoň bych za tebou jezdil častěji.......to byl for volal manželce Tvy Máro
Květen 29, 200916 r Autor ale ale..romčo....já mám tolerantní manželku...když jde o pomoc blížnímu svému
Květen 29, 200916 r ale ale..romčo....já mám tolerantní manželku...když jde o pomoc blížnímu svému Já si dělám prdel Máro.Tebe mám rád! Vždyt víš!
Květen 29, 200916 r Jinak díky všem za reakce chlapi! Byli spolu tři roky a ...prostě velká láska. Musí to vzít sportovně....v dáli ji čeká mnohem lepší partie,musí tomu jít naproti
Květen 29, 200916 r Autor Já si dělám prdel Máro.Tebe mám rád! Vždyt víš! vím.................................................
Květen 29, 200916 r Autor pečetíííííííííííííííííííííííííííííííí..mňam...a pomáhá zmrzlina s kyblíku...
Květen 29, 200916 r no dobře,ale jak si přišla hned je ještě líp jejda...tak to děkujůů..co plánuješ na víkend?
Květen 29, 200916 r Autor jejda...tak to děkujůů..co plánuješ na víkend? asi spánek..bude hnusně zima a deštivo...
Květen 29, 200916 r jejda...tak to děkujůů..co plánuješ na víkend? No zítra mám mistrák v tenise,takže do pozdního odpoledne mám vystaráno,večer ještě nevím se uvidí podle počasí.Ale asi trošku zapařime. V neděli asi nohec a hlavně MOTO GP Co máš v plánu ty?? a neříkej že jen Upraveno Květen 29, 200916 r od spineshank
Květen 29, 200916 r zdarec z roboty ... ani sem si nesed a hned sem do ted měl co dělat....no snad už do rána bude klid ale to sem idealista :-((
Květen 29, 200916 r No zítra mám mistrák v tenise,takže do pozdního odpoledne mám vystaráno,večer ještě nevím se uvidí podle počasí.Ale asi trošku zapařime.V neděli asi nohec a hlavně MOTO GP Co máš v plánu ty?? a neříkej že jen no kdyby bylo s kým,tak proč ne
Květen 29, 200916 r zdarec z roboty ... ani sem si nesed a hned sem do ted měl co dělat....no snad už do rána bude klid ale to sem idealista :-(( ahoj Jindro,tak klidnou noční přeju
Květen 29, 200916 r Tak ať máš klid v práci a ať ti to uteče díky moc...no uvídíme..dneska sem tu s jinou směnou a ta není tak vycvičená jako ta moje...tak čekam že budou otravovat z každou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.