Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 díky moc...no uvídíme..dneska sem tu s jinou směnou a ta není tak vycvičená jako ta moje...tak čekam že budou otravovat z každou ahoj...racíčku...alespoň ti to zase rychle uteče.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak jak se teda dobrovolně hlásím hele ty srando..máš ode mě SZ víš to vůbec?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 raca: zdravím! Máš vegáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a sakra tady se něco děje................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj...racíčku...alespoň ti to zase rychle uteče.... ahoj...no do ted mi to uteklo a do rana bych klidně seděl u netu nebo u filmu kafičkoval a cigárkoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 raca: zdravím! Máš vegáč? ahoj no doted sem makal jako čert ale protože sem šikula tak mam opraveno a snad chvili klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj no doted sem makal jako čert ale protože sem šikula tak mam opraveno a snad chvili klid Tak vítej v hospodě.Co budeme pit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak vítej v hospodě.Co budeme pit? no količku mi pomluvíte tak třeba šampíčko nebo fernitek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 hele ty srando..máš ode mě SZ víš to vůbec?? teď sem si všiml teprve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ted volal organizátor výletu na kolech...zitra se jede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no količku mi pomluvíte tak třeba šampíčko nebo fernitek? já piju bechču..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ted volal organizátor výletu na kolech...zitra se jede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já piju bechču..... a nebo pivísek G10 to by se taky dalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ted volal organizátor výletu na kolech...zitra se jede! to je nepríjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Sobota bude náročná kluci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a nebo pivísek G10 to by se taky dalo.... mám u sebe G12° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Sobota bude náročná kluci... u mě taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já piju bechču..... Já rád vínečko a když to ne tak buď RUM s Colou,nebo RedBull s vodeckou anebo vinko s kolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Fakt že jo Mároš.Ale zase aspon protáhnu tělo a nebudu čučet do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 mám u sebe G12° hmm tak nedráždi nebo to přeženu s tou rybízovou štavou co mam ted u sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 To už je 22 hodin??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Já rád vínečko a když to ne tak buď RUM s Colou,nebo RedBull s vodeckou anebo vinko s kolou rum s kolou je mňam mě pak chutná ještě mochito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Mojito je taky výborný a osvěžující a docela si mi udělala chuť Tak si jdu aspoň udělat kávu teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Mojito je taky výborný a osvěžující a docela si mi udělala chuť Tak si jdu aspoň udělat kávu teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 asi sem za blbce ale co je mojito..co v tom je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.