Květen 29, 200916 r Autor díky moc...no uvídíme..dneska sem tu s jinou směnou a ta není tak vycvičená jako ta moje...tak čekam že budou otravovat z každou ahoj...racíčku...alespoň ti to zase rychle uteče....
Květen 29, 200916 r ahoj...racíčku...alespoň ti to zase rychle uteče.... ahoj...no do ted mi to uteklo a do rana bych klidně seděl u netu nebo u filmu kafičkoval a cigárkoval...
Květen 29, 200916 r raca: zdravím! Máš vegáč? ahoj no doted sem makal jako čert ale protože sem šikula tak mam opraveno a snad chvili klid
Květen 29, 200916 r ahoj no doted sem makal jako čert ale protože sem šikula tak mam opraveno a snad chvili klid Tak vítej v hospodě.Co budeme pit?
Květen 29, 200916 r Tak vítej v hospodě.Co budeme pit? no količku mi pomluvíte tak třeba šampíčko nebo fernitek?
Květen 29, 200916 r Autor no količku mi pomluvíte tak třeba šampíčko nebo fernitek? já piju bechču.....
Květen 29, 200916 r já piju bechču..... Já rád vínečko a když to ne tak buď RUM s Colou,nebo RedBull s vodeckou anebo vinko s kolou
Květen 29, 200916 r mám u sebe G12° hmm tak nedráždi nebo to přeženu s tou rybízovou štavou co mam ted u sebe..
Květen 29, 200916 r Já rád vínečko a když to ne tak buď RUM s Colou,nebo RedBull s vodeckou anebo vinko s kolou rum s kolou je mňam mě pak chutná ještě mochito
Květen 29, 200916 r Mojito je taky výborný a osvěžující a docela si mi udělala chuť Tak si jdu aspoň udělat kávu teda.
Květen 29, 200916 r Mojito je taky výborný a osvěžující a docela si mi udělala chuť Tak si jdu aspoň udělat kávu teda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.