Květen 30, 200916 r doted nechapu že kdyšžněkomu pošlu sz tak to ještě napišu někam do tematu .-)...proč se to tak dělá??????
Květen 30, 200916 r Autor doted nechapu že kdyšžněkomu pošlu sz tak to ještě napišu někam do tematu .-)...proč se to tak dělá?????? protože skoro nikdo na ně nareaguje...jako Roman....víš...broučku......
Květen 30, 200916 r protože skoro nikdo na ně nareaguje...jako Roman....víš...broučku...... Ale no tak kluci...jsem rád že vidim na obrazovku!
Květen 30, 200916 r protože skoro nikdo na ně nareaguje...jako Roman....víš...broučku...... aha a když se to napíše tak reaguje?? to sou mi vychytavky.. .... zase sem o něco chytřejší....mě pravě když někdo napíše tak mi vyskočí okno přes pul monitoru tak to se neda přehlídnout a když nereaguju tak mě nepřemluví ani zprava že mi poslal sz...
Květen 30, 200916 r Kdyby jste raději taky šli někdy zasportovat! kdepak sportuju celou zimu tak aspon přes leto chci mít klid...
Květen 30, 200916 r Autor Kdyby jste raději taky šli někdy zasportovat! KDYBY TY JSI SE NĚKDY POŘÁDNĚ VOŽRAL
Květen 30, 200916 r Autor aha a když se to napíše tak reaguje?? to sou mi vychytavky.. .... zase sem o něco chytřejší....mě pravě když někdo napíše tak mi vyskočí okno přes pul monitoru tak to se neda přehlídnout a když nereaguju tak mě nepřemluví ani zprava že mi poslal sz... A TOBĚ NĚKDO PÍŠE SZ?
Květen 30, 200916 r Autor Máro: to neni přece na povel! ty velíš sportovat..a já chlastat ale divný od abstinenta co Upraveno Květen 30, 200916 r od Marek
Květen 30, 200916 r Autor Jinak kluci...ode dneška mi vykejte...možná že budu dělat moderátora no doufám že jen u óčkařů k nám se nebudeš cpát... takže pane Romane, příště bych byl rád, kdyby jste občas odpověděl na mé dotázky co Vám posílám....ano...
Květen 30, 200916 r Autor Ty raco to s panem Romanem už nebude k vydržení vůbec co.....nevyloučíme ho z naší hospody?
Květen 30, 200916 r Autor Když tak pane řediteli Romane!!! tak to brzděte pane Romane......do ředitele máte hooooooooodně daleko....
Květen 30, 200916 r tak to brzděte pane Romane......do ředitele máte hooooooooodně daleko.... A proč??? Dělám pro největší firmu v České republice
Květen 30, 200916 r Autor Největší zlodějskou firmu pane Romane...zlodějskou firmu...s tím bych se moc neoháněl......
Květen 30, 200916 r nikomu se vykat nebude a jestli jo tak jedině mě .. protože ja moderuju (někdy) sekci FI .-))))
Květen 30, 200916 r Autor OK JAK CHCETE......JE VIDĚT ŽE NEUNESETE PRAVDU PANE ROMANE.........budu sice chvilku z toho špatnej, ale asi si dám prcka a bude líp.....jako nepiják dostanu náladu hned....... RACO KDE JSI....NEMÁ S KÝM POKECAT.....PLS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.