Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To po mně nechtěj...jsem rád že dejcham!!! tak nedejchej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 posla jsem ti SZ.... Jj.Děkuju! Mám zase plnou schránku Máro.Co Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 doted nechapu že kdyšžněkomu pošlu sz tak to ještě napišu někam do tematu .-)...proč se to tak dělá?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 co já já byl na nákupu..viz pár příspěvků zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 doted nechapu že kdyšžněkomu pošlu sz tak to ještě napišu někam do tematu .-)...proč se to tak dělá?????? protože skoro nikdo na ně nareaguje...jako Roman....víš...broučku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 protože skoro nikdo na ně nareaguje...jako Roman....víš...broučku...... Ale no tak kluci...jsem rád že vidim na obrazovku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 protože skoro nikdo na ně nareaguje...jako Roman....víš...broučku...... aha a když se to napíše tak reaguje?? to sou mi vychytavky.. .... zase sem o něco chytřejší....mě pravě když někdo napíše tak mi vyskočí okno přes pul monitoru tak to se neda přehlídnout a když nereaguju tak mě nepřemluví ani zprava že mi poslal sz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Kdyby jste raději taky šli někdy zasportovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Kdyby jste raději taky šli někdy zasportovat! kdepak sportuju celou zimu tak aspon přes leto chci mít klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Kdyby jste raději taky šli někdy zasportovat! KDYBY TY JSI SE NĚKDY POŘÁDNĚ VOŽRAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Máro: to neni přece na povel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 aha a když se to napíše tak reaguje?? to sou mi vychytavky.. .... zase sem o něco chytřejší....mě pravě když někdo napíše tak mi vyskočí okno přes pul monitoru tak to se neda přehlídnout a když nereaguju tak mě nepřemluví ani zprava že mi poslal sz... A TOBĚ NĚKDO PÍŠE SZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) Máro: to neni přece na povel! ty velíš sportovat..a já chlastat ale divný od abstinenta co Editováno: 30. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A TOBĚ NĚKDO PÍŠE SZ? au..to bolelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 ale pravda přeci bolí, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Jinak kluci...ode dneška mi vykejte...možná že budu dělat moderátora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Jinak kluci...ode dneška mi vykejte...možná že budu dělat moderátora no doufám že jen u óčkařů k nám se nebudeš cpát... takže pane Romane, příště bych byl rád, kdyby jste občas odpověděl na mé dotázky co Vám posílám....ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ty raco to s panem Romanem už nebude k vydržení vůbec co.....nevyloučíme ho z naší hospody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Když tak pane řediteli Romane!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Když tak pane řediteli Romane!!! tak to brzděte pane Romane......do ředitele máte hooooooooodně daleko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 tak to brzděte pane Romane......do ředitele máte hooooooooodně daleko.... A proč??? Dělám pro největší firmu v České republice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Největší zlodějskou firmu pane Romane...zlodějskou firmu...s tím bych se moc neoháněl...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Rozvod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 nikomu se vykat nebude a jestli jo tak jedině mě .. protože ja moderuju (někdy) sekci FI .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 OK JAK CHCETE......JE VIDĚT ŽE NEUNESETE PRAVDU PANE ROMANE.........budu sice chvilku z toho špatnej, ale asi si dám prcka a bude líp.....jako nepiják dostanu náladu hned....... RACO KDE JSI....NEMÁ S KÝM POKECAT.....PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.