raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 dneska????...dneska mam volno tak uživám pohody a tak zohodku ještě musim vzít rodičovstvo do restauračky na oběd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 klucí řeším malej problémek, potřeboval bych pujčit zívitník 5 a 6 mm pro vyříznutí závitu ve vyvrtané díře v železe, pomůže mi někdo?, stačilo by mi to pujčit na 1-2dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no ja ti lukyss asi nepomůžu ja si to pujčuju v práci ale ted to tam je o dost přísnější :-(........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 raca: to je jasný, já jen kdyby náhodou.....snad si to nakonec pujčím taky v práci....potřebuju na zadní nápravě odvrtat a vyříznout znovu jeden závit, je tam zalomenej šroubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ja bych ti půjčil, není problém, ale je to daleko a to je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Woody: dík za nabídku, ale vzdálenost je moc.....něco jsem už sehnal, tak snad uspěju (od 17.30 do neurčito jsem zavřenej v garáži a kutím:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 zdar panove tak sem zase tu a tak do 20:00 budu popijet tak se koukejte ukazat!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 sem tu...copak, že Ti herečka nechala jen čas do 20h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 nene v osm balim hokejovy věci a jedu si zahrat do slanyho abych v těch varech až mi seženeš fleka nedělal ostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 pravda..si to už psal...chokejisto...koukal jsi na germány & rusko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 nekoukal byl sem pryč....tak sem nemoh .... počkam si na ten zejtřek sem zvědavej na toho štěpanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Von Štěpánek nehraje jenom tenis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 nene to je univerzal..... ......snad nebude takovej nervoza jako Mensi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dneska jsme si s autem koupili dárek: Ochranou folii na zadní nárazník...hlavně abych se při nakládání a vykládání nezaprasil o nárazník a stálo to jen 193 peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 hmmm .... koukam to je zajimací a hlavně ten velkej deštík to je snad standart v každým kufru :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jojo...a to muší bejt...a sakra herečka se vrací s prckem domů....chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak to tě čekaj příjemny záležitosti ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 pohoda...prcek je už ve vaně....a za hoďku už bude spát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ten má život...hned bych měnil....najist dostanu-napit-vykoupou mě ---paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ale nemůže do hospody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 to mi kolikrat taky ne ..... :-)))) sakra tak sem se tady rozsedel že se mi nebude chtit za chvili vstat a jít pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak si dej ještě jedno....a pak hold s pánem bohem za herečkou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no mam ještě tak 30min. pak vyrážim.....koukam že slovo herečka se taky chytlo .-) ale na mliko to nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jo kejslý mlíko z prsíčka...to je humáč :-)...ale jsem rád že se to chylo...a herečka je tak super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak ja musim letet at to všechno hezky stihnu......tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.