Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Z té soboty...dalo se to čekat...z kola. Dobře Ti tak , kdyb jsi chlastal v hospodě...byl byl jsi OK..takhle jsi KO.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Aaa pan vedoucí přišel na kontrolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 dobré jitro... no ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahoj Romčoo,tak mobil přišel v pořádku,díííky moc,je SUPEEEEEER No koukám že si tady někdo pořídil krásnej tel. Jakej model? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no ahoj ahoj Ondro,taky v práci??v sobotu sem tě čekala a ty nikde ale já vím,si mi psal že to půjdete zapařit,tak mi bylo jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No koukám že si tady někdo pořídil krásnej tel. Jakej model? nokia 5310 xpressmusic..šla sem do nokie protože SE už mě začali pěkně štvát a Romča mi udělal dobrou cenu,fakt sem spokojená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Aaa pan vedoucí přišel na kontrolu Ale tak už nebuď nasranej Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahoj Ondro,taky v práci??v sobotu sem tě čekala a ty nikde ale já vím,si mi psal že to půjdete zapařit,tak mi bylo jasno No ta sobota dopadla nakonec trošku jinak díky tomu dešti jsme nakonec nehráli ale nakonec jsme stejně trošku zapařili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 O nás bez nás, ti to vrátim. Se ani nedivím, že je ta krize , když polovina pracujícich je na netu, včetně vedoucích pracovníku,že pane vedouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No ta sobota dopadla nakonec trošku jinak díky tomu dešti jsme nakonec nehráli ale nakonec jsme stejně trošku zapařili však nevadí,v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jseš hodnej Marku...díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Jseš hodnej Marku...díky! To byla sranda ..Romčo... ...nedělej Zagorku...hele kdy Ti mám poslat další balíček? Nebo to mám pak vzít s sebou na předsraz nebo až na sraz? Editováno: 1. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 O nás bez nás, ti to vrátim. Se ani nedivím, že je ta krize , když polovina pracujícich je na netu, včetně vedoucích pracovníku,že pane vedouci copak jsem Ti udělal nástěnkáři.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ondro..seš tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 nazdar kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nazdar Stando, ty ještě žiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ondro..seš tady? už joo,byl jsem na obědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pánové a slečno jsem se tak přežral že se mě nic nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jasný Mirku, jen jsem o víkendu neměl přístup k netu a nebyl moc čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 nokia 5310 xpressmusic..šla sem do nokie protože SE už mě začali pěkně štvát a Romča mi udělal dobrou cenu,fakt sem spokojená teď jsem na něj koukal a mooc pěknej telefounek jakou máš barevnou variantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ¨Tak nikdo nikde,čertice taky nikde......tak si teda jdu udělat aspoň kafčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jsem zde...kdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Maro dneska ta docházka nějak vázne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No tak jestli je všude tak hezky jako u nás..ani se nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 co máš s AVATAREM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.