Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No koukám že si tady někdo pořídil krásnej tel. :palec2: Jakej model?

nokia 5310 xpressmusic..šla sem do nokie protože SE už mě začali pěkně štvát :aggressive: a Romča mi udělal dobrou cenu,fakt sem spokojená :palec2:

Vloženo
ahoj Ondro,taky v práci??v sobotu sem tě čekala a ty nikde :aggressive::smich::smich: ale já vím,si mi psal že to půjdete zapařit,tak mi bylo jasno :smich:

No ta sobota dopadla nakonec trošku jinak díky tomu dešti jsme nakonec nehráli ale nakonec jsme stejně trošku zapařili :smich:

Vloženo (editace)
Jseš hodnej Marku...díky!

To byla sranda ;) ..Romčo... :feve: ...nedělej Zagorku...hele kdy Ti mám poslat další balíček? Nebo to mám pak vzít s sebou na předsraz nebo až na sraz?

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
O nás bez nás, ti to vrátim. Se ani nedivím, že je ta krize :) , když polovina pracujícich je na netu, včetně vedoucích pracovníku,že pane vedouci ;)

copak jsem Ti udělal nástěnkáři.............. :feve:

Vloženo
nokia 5310 xpressmusic..šla sem do nokie protože SE už mě začali pěkně štvát :aggressive: a Romča mi udělal dobrou cenu,fakt sem spokojená :palec2:

teď jsem na něj koukal a mooc pěknej telefounek :palec2: jakou máš barevnou variantu?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...