spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no teď taky koukám že nic nevidím ...musím to prověřit co se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jakej jsem...správnej všímavej vedoucí....mám u tebe jeden redbull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jj seš hodnej ale i s vodkou red bull si dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 U nas začíná pršet,ale mi to neva,bo sem v robotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 už sekáš trávu WOODY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ne a co se tyče toho avataru od Ondry,tak ho nehledejte, poslal jsem tu herečku dom,ať se de oblect,bo je zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ja to balím,za hoďku sem doma a u vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Copak copak? Nezlobite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ne a co se tyče toho avataru od Ondry,tak ho nehledejte, poslal jsem tu herečku dom,ať se de oblect,bo je zima. :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ne a co se tyče toho avataru od Ondry,tak ho nehledejte, poslal jsem tu herečku dom,ať se de oblect,bo je zima. kecáš , máš ji doma jen pro sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Copak copak? Nezlobite? Hoj marode, jak je.....koukáš jak na Tebe neustále myslím co... Mám pak k Tobě vzít tu náhražku redbullu?..koukal jsi na to? Samo že za to nic nechci, jenTvojí porci masa Editováno: 1. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já si myslim že určitě ano.Vybereme pak od každého něco navic Máro. P.S cenově to je taky přijatelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pánové,vyrážím k domovu,večer sem kouknu a musím nějak vyřešit ten avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Smutná zpráva: http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/1...nout-blesk.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já si myslim že určitě ano.Vybereme pak od každého něco navic Máro. P.S cenově to je taky přijatelny. Na prachy ser...chci Tvůj díl masa!!!!!!!!!! A kolik jich mám vzít..v kartonu je jich 24ks...stačí jeden nebo radši dva....nebo tři..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdravim hospodooo...noste to na stůl a pište hráběma :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 řekl abstinent a cholesterolik ...........ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jj marku je to tak ,ale párkrat do roka se zleju takovym zpusobem že si to hooodně dlouho pamatuju. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Podle mě dva kartony museji bohatě stačit.Marku díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tohle Raco pijou v práci hoši na povzbuzení na noční....levnější varianta Redbullu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Podle mě dva kartony museji bohatě stačit.Marku díky! OK sem to hodil i sem pro racu...aby v noci nespal..v práci a to maso je moje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jj marku je to tak ,ale párkrat do roka se zleju takovym zpusobem že si to hooodně dlouho pamatuju. :-) Já už ne mám už odpito..a odzvraceno....nejsem úplněj abstinent, ale už to do sebe neleju jako zjednanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 hmmm to neznam....u nás je jen ten pochcavací toi toi a pak ještě něco co si ted nevybavim jakej to ma nazev,ale to je strašně hnusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 OK sem to hodil i sem pro racu...aby v noci nespal..v práci a to maso je moje? Ale jo...vem si ho.Stejně jsem chciplej tak jist nepotřebuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 vždyť je to až ze měsíc a kousek..čumáčku..tě zdravotní herečka vykurýruje..neboj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.