Červen 1, 200916 r Ne a co se tyče toho avataru od Ondry,tak ho nehledejte, poslal jsem tu herečku dom,ať se de oblect,bo je zima.
Červen 1, 200916 r Ne a co se tyče toho avataru od Ondry,tak ho nehledejte, poslal jsem tu herečku dom,ať se de oblect,bo je zima. :smich: :smich: :smich:
Červen 1, 200916 r Autor Ne a co se tyče toho avataru od Ondry,tak ho nehledejte, poslal jsem tu herečku dom,ať se de oblect,bo je zima. kecáš , máš ji doma jen pro sebe...
Červen 1, 200916 r Autor Copak copak? Nezlobite? Hoj marode, jak je.....koukáš jak na Tebe neustále myslím co... Mám pak k Tobě vzít tu náhražku redbullu?..koukal jsi na to? Samo že za to nic nechci, jenTvojí porci masa Upraveno Červen 1, 200916 r od Marek
Červen 1, 200916 r Já si myslim že určitě ano.Vybereme pak od každého něco navic Máro. P.S cenově to je taky přijatelny.
Červen 1, 200916 r Autor Já si myslim že určitě ano.Vybereme pak od každého něco navic Máro. P.S cenově to je taky přijatelny. Na prachy ser...chci Tvůj díl masa!!!!!!!!!! A kolik jich mám vzít..v kartonu je jich 24ks...stačí jeden nebo radši dva....nebo tři.....
Červen 1, 200916 r jj marku je to tak ,ale párkrat do roka se zleju takovym zpusobem že si to hooodně dlouho pamatuju. :-)
Červen 1, 200916 r Autor Tohle Raco pijou v práci hoši na povzbuzení na noční....levnější varianta Redbullu
Červen 1, 200916 r Autor Podle mě dva kartony museji bohatě stačit.Marku díky! OK sem to hodil i sem pro racu...aby v noci nespal..v práci a to maso je moje?
Červen 1, 200916 r Autor jj marku je to tak ,ale párkrat do roka se zleju takovym zpusobem že si to hooodně dlouho pamatuju. :-) Já už ne mám už odpito..a odzvraceno....nejsem úplněj abstinent, ale už to do sebe neleju jako zjednanej....
Červen 1, 200916 r hmmm to neznam....u nás je jen ten pochcavací toi toi a pak ještě něco co si ted nevybavim jakej to ma nazev,ale to je strašně hnusny
Červen 1, 200916 r OK sem to hodil i sem pro racu...aby v noci nespal..v práci a to maso je moje? Ale jo...vem si ho.Stejně jsem chciplej tak jist nepotřebuju!
Červen 1, 200916 r Autor vždyť je to až ze měsíc a kousek..čumáčku..tě zdravotní herečka vykurýruje..neboj.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.