Červen 1, 200916 r Autor hmmm to neznam....u nás je jen ten pochcavací toi toi a pak ještě něco co si ted nevybavim jakej to ma nazev,ale to je strašně hnusny Tohle je prej "úplně" stejný jako redbull, jen asi 3x levnější .)
Červen 1, 200916 r Autor Jen aby... copak jsi mrzutý..... ...dostaneš dárek... Upraveno Červen 1, 200916 r od Marek
Červen 1, 200916 r Autor Já Ti dovezu.....jen pro tebe ju.....na ten před sraz..ale nesmí být 19-21 Upraveno Červen 1, 200916 r od Marek
Červen 1, 200916 r Máro: Ty mě zlobiš s těma telefonama...fakt.Dostanu po tlamě že si dělám reklamu...ach jo!
Červen 1, 200916 r Autor Tak koukám přes net na kamery jestli v práci něco dělají...a oni makaj...to je dobře...a já vysadávám v hospodě
Červen 1, 200916 r Autor Zlatíčka jsem doma to ale nebylo na nás, že ne..jsi se spletl...viď...jaký zlatíčka..banda šmejdů jsme
Červen 1, 200916 r Tak koukám přes net na kamery jestli v práci něco dělají...a oni makaj...to je dobře...a já vysadávám v hospodě zlatej japonec u toho mame klídek a pracovní pohodu....
Červen 1, 200916 r jo važ si toho taky že jo... jen aby se znova krize nevratila.... ..automobilovej prumysl stojí ted za prd
Červen 1, 200916 r neboj..u nás máš místo...ale pod kamerou no kdyby bylo nejhůř ,ale chtělo by to i nějaky domeček kdyby firma k tomu nabídla..
Červen 1, 200916 r to ale nebylo na nás, že ne..jsi se spletl...viď...jaký zlatíčka..banda šmejdů jsme Jj, já zapmněl, tak mě tu včera pomlouvat, že se nestydíte
Červen 1, 200916 r Jo, byli jsme vesnička bez STK a tak si řek jeden podnikatel, že když tu není, tak ho udělá A hned vedle postavil hospodu Potom tu máme 2x benzínku 2x kulturní dům 1x Penny a dokonce bombonárnu na gumové medvídky a domov duchodců
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.