Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jen aby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 hmmm to neznam....u nás je jen ten pochcavací toi toi a pak ještě něco co si ted nevybavim jakej to ma nazev,ale to je strašně hnusny Tohle je prej "úplně" stejný jako redbull, jen asi 3x levnější .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Jen aby... copak jsi mrzutý..... ...dostaneš dárek... Editováno: 1. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Máro: a obsah je taky stejný? to je 0,2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jo...0,2 nebo 0,25.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já bych do toho šel Máro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Já Ti dovezu.....jen pro tebe ju.....na ten před sraz..ale nesmí být 19-21 Editováno: 1. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Maximálně jeden dva kousky.Vic to nemá cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 woe...to nepojedu kvůli tomu do krámu..celej kartáč...a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Máro: Ty mě zlobiš s těma telefonama...fakt.Dostanu po tlamě že si dělám reklamu...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 nedostaneš...já Tě ubráním...ale že to bylo dobrý co...že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zlatíčka jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak koukám přes net na kamery jestli v práci něco dělají...a oni makaj...to je dobře...a já vysadávám v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 nazdar woody!! to se teda máš :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zlatíčka jsem doma to ale nebylo na nás, že ne..jsi se spletl...viď...jaký zlatíčka..banda šmejdů jsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak koukám přes net na kamery jestli v práci něco dělají...a oni makaj...to je dobře...a já vysadávám v hospodě zlatej japonec u toho mame klídek a pracovní pohodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jo važ si toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jo važ si toho taky že jo... jen aby se znova krize nevratila.... ..automobilovej prumysl stojí ted za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 neboj..u nás máš místo...ale pod kamerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 neboj..u nás máš místo...ale pod kamerou no kdyby bylo nejhůř ,ale chtělo by to i nějaky domeček kdyby firma k tomu nabídla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Maro,Maro...koukej udělat EDIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) čeho?..telefonů? Hotovo..... Editováno: 1. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 to ale nebylo na nás, že ne..jsi se spletl...viď...jaký zlatíčka..banda šmejdů jsme Jj, já zapmněl, tak mě tu včera pomlouvat, že se nestydíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Woody u Vás máte STK? Já mysle že je to vesnička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jo, byli jsme vesnička bez STK a tak si řek jeden podnikatel, že když tu není, tak ho udělá A hned vedle postavil hospodu Potom tu máme 2x benzínku 2x kulturní dům 1x Penny a dokonce bombonárnu na gumové medvídky a domov duchodců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.