Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

čus

• Autor

Je tu někdóóóóó....hospoda prázdná....

nazdáááár :p sem tam juknu, tak coco co novyho? :) ráca si někde chlastá a mi abychom tu držely "službu" za něj lol

• Autor

asi nechlastá -_- ..to dělal včera..dneska je asi doma hodnej s herečkou :smich::smich::smich:

:smich: musí sekat latinu jo?...chudák malá lol kua mi příjde že mi ráca a standis tu jako jedinný knajpu okupujem...musíme nalákat nový duše :p
  • Autor

a co nábor....jako dělá PČR, ale místo POMÁHAT A CHRÁNIT dáme: CHLASTAT A NEZVRACET -_-:ble

Máro to zní férově :palec2: jen pro Rácu ne...nezvracet?....co psal, tak by do týhle části hesla nezapad lol

• Autor

SNAD BY SE PŘEKONAL...PROTOŽE BEJT S NÁMA V CLUBU...TO JE PŘECI TERNO......ale já už taky dneska pádím.....tak čus...

hele zdar a pěknej večír....taky jdu vytvářet nějaký hodnoty :)

no počkejte pánové až vás potkam !!!!.. :D .. jen tu nejsem a už mě tady probíráte :-))).marku žádná herečka se nekonala byl sem sportovat.... :kol-66::kol-67:

:p však na to jsou kamarádi ne lol tak to jsme tě podcenili - mi mysleli že je těžká romantika se ženou a ono sportovní vyžití :palec2:

ježiš romatika .... :D .... nestraš... :D :D :t ..... po deseti letech tě romantika přejde.......

to už máš po vytváření hodnot???? to byla rychlovka :-))))

sem si říkal, že tě to zaručeně "vystraší" :smich: vytváření hodnot = dělání něčeho užitečnýho, aneb sprcha a něco jsem pojedl ;) jináč se zase pomalu rozloučím, zítra šichta tak abych nebyl jak oživlá mrtvola

prej šichta...."-))) abys nebyl zas v televizi jak hraješ tenis s placačkou..... ;) ...... mě spíš vystrašila ta poslední zprava nevim co si mam myslet o vytváření hodnot ve sprše.... :kol-98:

Upraveno od raca

:smich: ty voe a už vím co budu zejtra dělat :smich: ba né, zítra budu papírovej čert :feve: ráca radši nemysli...děsíš i mě :smich: hele ty sportovče, vážn pádím počítat ovce, tak zdar zdar a drž to tu :)
  • Autor
no počkejte pánové až vás potkam !!!!.. :D .. jen tu nejsem a už mě tady probíráte :-))).marku žádná herečka se nekonala byl sem sportovat.... :kol-66::kol-67:

vlastně jo..takže VELIKÁ OMLUVA: nebyl jsi s herečkou, ale sportovat - ladit formu do brány HC Energie K. vary.....jo a jedničkou je na MS kdo? Co jsem říkal, že Růže Mensátora nedá :aggressive:

-_-:t ..... vše špatné zapomenuto marku !!!!! no já si myslel taky že ho nepostaví ale že ho dá až na tribunu to sem nečekal

tak panové doufam že někdo večer dorazí na hokej do hospody. -_- -_- -_- .....polovičky pošlete pryč ...omluvenky se neberou :-)

• Autor

No hlavně aby tebe doma pustila herečka :076 zase jdeš za kamarádama a co já tady sama :smich::smich::smich::smich::smich:

herečka ma smulu ..... už před lety zjistila že mi nemuže dat otazku: bud hokej nebo já :-))))))

• Autor

ale může...jen ví jak dopadne odpověď...tak radši neriskuje co...no u nás máme TV i v ložnici...takže není probléma....

• Autor

kibi: kua mi příjde že mi ráca a standis tu jako jedinný knajpu okupujem...musíme nalákat nový duše

já: a co nábor....jako dělá PČR, ale místo POMÁHAT A CHRÁNIT dáme: CHLASTAT A NEZVRACET

co říkáš na tohle?

spravně marku ...pamatuju si když sem s ni začinal to sem ještě aktivně hral tak sem ji řikal že ohledně hokeje ma smulu at s tim počita :-)))) mojí předchozi slečně to dělalo problem a taky to nevydrželo....jinak v ložnici mame taky tv ale je to mala jebka s hnusnym signalem bez digitalniho přijmu tak se tam nikomu nechce choduit divat

• Autor

herečce to na romanticej seriál stačí :-))))

no nabor by nebyl špatnej jen nemam představu jak ho provest a co po adeptech vyžadovat ..... -_-...jako na spravnym naboru

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.