Duben 24, 200916 r nazdáááár sem tam juknu, tak coco co novyho? ráca si někde chlastá a mi abychom tu držely "službu" za něj
Duben 24, 200916 r musí sekat latinu jo?...chudák malá kua mi příjde že mi ráca a standis tu jako jedinný knajpu okupujem...musíme nalákat nový duše
Duben 24, 200916 r Autor a co nábor....jako dělá PČR, ale místo POMÁHAT A CHRÁNIT dáme: CHLASTAT A NEZVRACET
Duben 24, 200916 r Máro to zní férově jen pro Rácu ne...nezvracet?....co psal, tak by do týhle části hesla nezapad
Duben 24, 200916 r Autor SNAD BY SE PŘEKONAL...PROTOŽE BEJT S NÁMA V CLUBU...TO JE PŘECI TERNO......ale já už taky dneska pádím.....tak čus...
Duben 24, 200916 r no počkejte pánové až vás potkam !!!!.. .. jen tu nejsem a už mě tady probíráte :-))).marku žádná herečka se nekonala byl sem sportovat....
Duben 24, 200916 r však na to jsou kamarádi ne tak to jsme tě podcenili - mi mysleli že je těžká romantika se ženou a ono sportovní vyžití
Duben 24, 200916 r ježiš romatika .... .... nestraš... :D ..... po deseti letech tě romantika přejde....... to už máš po vytváření hodnot???? to byla rychlovka :-))))
Duben 24, 200916 r sem si říkal, že tě to zaručeně "vystraší" vytváření hodnot = dělání něčeho užitečnýho, aneb sprcha a něco jsem pojedl jináč se zase pomalu rozloučím, zítra šichta tak abych nebyl jak oživlá mrtvola
Duben 24, 200916 r prej šichta...."-))) abys nebyl zas v televizi jak hraješ tenis s placačkou..... ...... mě spíš vystrašila ta poslední zprava nevim co si mam myslet o vytváření hodnot ve sprše.... Upraveno Duben 24, 200916 r od raca
Duben 24, 200916 r ty voe a už vím co budu zejtra dělat ba né, zítra budu papírovej čert ráca radši nemysli...děsíš i mě hele ty sportovče, vážn pádím počítat ovce, tak zdar zdar a drž to tu
Duben 25, 200916 r Autor no počkejte pánové až vás potkam !!!!.. .. jen tu nejsem a už mě tady probíráte :-))).marku žádná herečka se nekonala byl sem sportovat.... vlastně jo..takže VELIKÁ OMLUVA: nebyl jsi s herečkou, ale sportovat - ladit formu do brány HC Energie K. vary.....jo a jedničkou je na MS kdo? Co jsem říkal, že Růže Mensátora nedá
Duben 25, 200916 r ..... vše špatné zapomenuto marku !!!!! no já si myslel taky že ho nepostaví ale že ho dá až na tribunu to sem nečekal
Duben 25, 200916 r tak panové doufam že někdo večer dorazí na hokej do hospody. -_- .....polovičky pošlete pryč ...omluvenky se neberou :-)
Duben 25, 200916 r Autor No hlavně aby tebe doma pustila herečka zase jdeš za kamarádama a co já tady sama
Duben 25, 200916 r herečka ma smulu ..... už před lety zjistila že mi nemuže dat otazku: bud hokej nebo já :-))))))
Duben 25, 200916 r Autor ale může...jen ví jak dopadne odpověď...tak radši neriskuje co...no u nás máme TV i v ložnici...takže není probléma....
Duben 25, 200916 r Autor kibi: kua mi příjde že mi ráca a standis tu jako jedinný knajpu okupujem...musíme nalákat nový duše já: a co nábor....jako dělá PČR, ale místo POMÁHAT A CHRÁNIT dáme: CHLASTAT A NEZVRACET co říkáš na tohle?
Duben 25, 200916 r spravně marku ...pamatuju si když sem s ni začinal to sem ještě aktivně hral tak sem ji řikal že ohledně hokeje ma smulu at s tim počita :-)))) mojí předchozi slečně to dělalo problem a taky to nevydrželo....jinak v ložnici mame taky tv ale je to mala jebka s hnusnym signalem bez digitalniho přijmu tak se tam nikomu nechce choduit divat
Duben 25, 200916 r no nabor by nebyl špatnej jen nemam představu jak ho provest a co po adeptech vyžadovat ..... ...jako na spravnym naboru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.