Červen 1, 200916 r Autor Jo pro vaše pobavení: v práci proběhlo vážení...tak jak jsem normálně oblečem vč. klíčů a mobilu...rovných: 115kg
Červen 1, 200916 r nene já vydržím hodně.... tady něco smrdí...cítím samochválu tak jakýpak u vás bylo počasí lidi....hlásím že Kadaňsko a Chomutovsko polojasno a krásných skoro 20 stupíňků
Červen 1, 200916 r Autor No jako že jseš tu každý večer skoro jako já... já to dohoním v noci nebo i během dne.....jak kdy
Červen 1, 200916 r nazdar příslušníku...!!!! pan genaral kibi :-)))) oooo Ráco moc pěkný koukám že to tričko moc cheš a míříš správným směrem Máro: no kurva ty seš kus chlapa, to máš o nějakých 25 kg víc jak jáá nejsi ty nějakej Bigfooot
Červen 1, 200916 r Autor tady něco smrdí...cítíte mě tak jakýpak u vás bylo počasí lidi....hlásím že Kadaňsko a Chomutovsko polojasno a krásných skoro 20 stupíňků COPAK CÍTÍŠ? MĚL JSI ZASE FAZOLE
Červen 1, 200916 r Autor oooo Ráco moc pěkný koukám že to tričko moc cheš a míříš správným směrem Máro: no kurva ty seš kus chlapa, to máš o nějakých 25 kg víc jak jáá nejsi ty nějakej Bigfooot ale big penis
Červen 1, 200916 r nene..HANS KLÁTIL ja ja naturlich maine schone madchen...maine name ist Hans Klatil von Kaaden
Červen 1, 200916 r Autor já jo..mě herečka podstrojuje..to víš ...každej den sex..zkus to taky..Romčo...
Červen 1, 200916 r COPAK CÍTÍŠ? MĚL JSI ZASE FAZOLE hele hele stop fotomantážím ty podvodníku nene dneska vajíčka, ředkvičky a hrách ahoj Romane, já jsem na tom stejně, ale za chvíli vyžeru špjsku
Červen 1, 200916 r Autor Ty woé Hansi..to je kombinace..ty musíš mít spalovák...na kolik pálíš....85%
Červen 1, 200916 r Ty woé Hansi..to je kombinace..ty musíš mít spalovák...na kolik pálíš....85% neboj Máro, to jsem vážně nejedl - bych asi skončil jak Zeppelin (ta vzducholoď nééé skupina ) ale spalovák mám děsnej, fakt můžu jíst jak těhotnej a žaludek zvádá a kyla nejdou nahoru
Červen 1, 200916 r Ahoj Jendo.Jdu na tu lednici a vezmi ji asi utokem... jen jí dej i za mne, já si dám asi klasický jídlo rejže a masíčko a pak nějaký to vajíčko a sejra, ať mám v sobě nějaký ty bílkoviny
Červen 1, 200916 r Autor já měl na dokousnutí asi 30dkg sýra..tvrdýho to můžu jent ak.. Upraveno Červen 1, 200916 r od Marek
Červen 1, 200916 r a nekrmíš tasemnici? nekrmim, já jsem strašně hyperaktivní - pořád se hejbu...brusle fitko plavání...co sežeru vypotím a spálim při sportu ty voe tasemnici ani hovno, ještě abych kadil její ocásek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.