dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zásadně podle televize nevařím nevím k čemu to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jééé, až ted jsem si všiml, že jsem vlastně ve své hospodě, páč je to kategorie Fabia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tak to já taky,jen dneska sem zmeškala... j když na ně koukám, tak mi akorát kručí v žaludku a hnedka běžím něco kuchtit....je to zlej a promyšlenej pořad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já zvládám i klasický jatýrka.. úplně se vyžívám v tý omáčce! prostě luxus, já to jídlo miluju, asi zejtra koupím játra musim napsat hned domu at rano okamžitě koupí haldu jater a sežeru je klidně samotny.. ... a sakra ted koukam do ešusu a tam na mě mrkaj kolinka s nějakou uho....asi ještě počkam na větší hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jééé, až ted jsem si všiml, že jsem vlastně ve své hospodě, páč je to kategorie Fabia 1 tady už to dávno není Fabia, o autech tu nikdy nepadlo ani slovo...ale prasárničky, jídlo a pomlouvání je tu denní chleba neboj neboj, "tvé" téma kolegyně, spolužačky jsem skontroloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 dobrý večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 nojo kibi ten mi to taky došlo že tu snad není jedinej post o autě .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 dobrý večer všem ahoj Ondro....možná ti dovoluji mi tykat Jindro: no fakt o autě tu není ani bzzz a myslim si, že nám to ani nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pánové ztratil se mi avatar tak dám novej tak dejte vědet jak se líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tady už to dávno není Fabia, o autech tu nikdy nepadlo ani slovo...ale prasárničky, jídlo a pomlouvání je tu denní chleba neboj neboj, "tvé" téma kolegyně, spolužačky jsem skontroloval A co, dáme ještě něco? To, že není jsem pochopil, ale že sem vlastně můžu legitimně a v klídku psát, páč mám i Fabuli já jsem strašně multiplatformní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pánové ztratil se mi avatar tak dám novej tak dejte vědet jak se líbí? jasný nahoď a kritika příjde sama dadacek: to máš recht, ale takový výrazy jako "multiplatformní" jsem radši netahej, tady nejsi u Octávkářu, tady zasedává prostej lid a mohli by jsme se vyplašit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahoj Ondro....možná ti dovoluji mi tykat Jindro: no fakt o autě tu není ani bzzz a myslim si, že nám to ani nevadí i ty jeden filuto .......tak můžů??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 dobrý večer všem ahojky Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Tak jak se vám líbí nový avatar??? Editováno: 1. Červen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahojky Ondro Ahojky krásná a sličná slečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ondra: hmmmm pěknýýý...pěkný to avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak jak se vám líbí nový avatar??? no teda ondro,to sme točili jen pro nás,co to dáváš sem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 dadacek: to máš recht, ale takový výrazy jako "multiplatformní" jsem radši netahej, tady nejsi u Octávkářu, tady zasedává prostej lid a mohli by jsme se vyplašit Dobře dobře mlčím a nebudu hovořit o počtu aut a majetkovém přiznání Novej avatárek fajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no teda ondro,to sme točili jen pro nás,co to dáváš sem??? No já se ti moc omlouvám,ale seš tak krásná a sexy že jsem to musel dát sem aby to i ostatní kluci zkoukli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mi to nejak nedá, ale proč je vpravo dole ten "otisk" citím nějakou zradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mi to nejak nedá, ale proč je vpravo dole ten "otisk" citím nějakou zradu to je můj copyright Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no teda ondro,to sme točili jen pro nás,co to dáváš sem??? ale moc ti to sluší........až mám z toho nějak těsno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ale moc ti to sluší........až mám z toho nějak těsno aby sis nevystřelil oko knoflíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ale moc ti to sluší........až mám z toho nějak těsno ahoj ondro...to je čertice na těch fotkach cos mi poslal??????hmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahoj ondro...to je čertice na těch fotkach cos mi poslal??????hmmmm héééééj klucíííííííííí nechte toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.