Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zásadně podle televize nevařím ;) nevím k čemu to je..

Jééé, až ted jsem si všiml, že jsem vlastně ve své hospodě, páč je to kategorie Fabia 1 :)

tak to já taky,jen dneska sem zmeškala...

j když na ně koukám, tak mi akorát kručí v žaludku a hnedka běžím něco kuchtit....je to zlej a promyšlenej pořad :aggressive::help:

Já zvládám i klasický jatýrka.. úplně se vyžívám v tý omáčce! prostě luxus, já to jídlo miluju, asi zejtra koupím játra kol5

musim napsat hned domu at rano okamžitě koupí haldu jater a sežeru je klidně samotny.. :palec2::palec2: ...  a sakra ted koukam do ešusu a tam na mě mrkaj kolinka s nějakou uho....asi ještě počkam na větší hlad

Jééé, až ted jsem si všiml, že jsem vlastně ve své hospodě, páč je to kategorie Fabia 1 :)

tady už to dávno není Fabia, o autech tu nikdy nepadlo ani slovo...ale prasárničky, jídlo a pomlouvání je tu denní chleba :smich:

neboj neboj, "tvé" téma kolegyně, spolužačky jsem skontroloval ;)lol

dobrý večer všem :)

nojo kibi ten mi to taky došlo že tu snad není jedinej post o autě .-))))

ahoj Ondro....možná ti dovoluji mi tykat lol

Jindro: no fakt o autě tu není ani bzzz lol:smich: a myslim si, že nám to ani nevadí ;)

Pánové ztratil se mi avatar :help: tak dám novej tak dejte vědet jak se líbí? ;)

tady už to dávno není Fabia, o autech tu nikdy nepadlo ani slovo...ale prasárničky, jídlo a pomlouvání je tu denní chleba :smich:

neboj neboj, "tvé" téma kolegyně, spolužačky jsem skontroloval ;)lol

A co, dáme ještě něco? :p

To, že není jsem pochopil, ale že sem vlastně můžu legitimně a v klídku psát, páč mám i Fabuli :p já jsem strašně multiplatformní :smich:

Pánové ztratil se mi avatar :help: tak dám novej tak dejte vědet jak se líbí? ;)

jasný nahoď a kritika příjde sama :palec2:

dadacek: to máš recht, ale takový výrazy jako "multiplatformní" jsem radši netahej, tady nejsi u Octávkářu, tady zasedává prostej lid a mohli by jsme se vyplašit :smich:

ahoj Ondro....možná ti dovoluji mi tykat lol

Jindro: no fakt o autě tu není ani bzzz lol:smich: a myslim si, že nám to ani nevadí ;)

i ty jeden filuto :kol-48: .......tak můžů??? :smich: :smich:

ahojky Ondro kol5

Tak jak se vám líbí nový avatar??? ;)

Upraveno od spineshank

ahojky Ondro kol5

Ahojky krásná a sličná slečno kol5

Ondra: hmmmm pěknýýý...pěkný to avatar :palec2:;)

Tak jak se vám líbí nový avatar??? ;)

no teda ondro,to sme točili jen pro nás,co to dáváš sem??? :smich::smich::smich::smich:

dadacek: to máš recht, ale takový výrazy jako "multiplatformní" jsem radši netahej, tady nejsi u Octávkářu, tady zasedává prostej lid a mohli by jsme se vyplašit :smich:

Dobře dobře mlčím a nebudu hovořit o počtu aut a majetkovém přiznání :smich:

Novej avatárek fajne :)

no teda ondro,to sme točili jen pro nás,co to dáváš sem??? :smich::smich::smich::smich:

No já se ti moc omlouvám,ale seš tak krásná a sexy že jsem to musel dát sem aby to i ostatní kluci zkoukli ;)

Mi to nejak nedá, ale proč je vpravo dole ten "otisk" citím nějakou zradu :p:smich:

Mi to nejak nedá, ale proč je vpravo dole ten "otisk" citím nějakou zradu :p:smich:

to je můj copyright lol;)

ale moc ti to sluší........až mám z toho nějak těsno :smich::help::smich:

aby sis nevystřelil oko knoflíkem :smich:

ahoj ondro...to je čertice na těch fotkach cos mi poslal??????hmmmm

ahoj ondro...to je čertice na těch fotkach cos mi poslal??????hmmmm

héééééj :help: klucíííííííííí nechte toho :help::help::smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.