Červen 1, 200916 r Jééé, až ted jsem si všiml, že jsem vlastně ve své hospodě, páč je to kategorie Fabia 1
Červen 1, 200916 r tak to já taky,jen dneska sem zmeškala... j když na ně koukám, tak mi akorát kručí v žaludku a hnedka běžím něco kuchtit....je to zlej a promyšlenej pořad
Červen 1, 200916 r Já zvládám i klasický jatýrka.. úplně se vyžívám v tý omáčce! prostě luxus, já to jídlo miluju, asi zejtra koupím játra musim napsat hned domu at rano okamžitě koupí haldu jater a sežeru je klidně samotny.. ... a sakra ted koukam do ešusu a tam na mě mrkaj kolinka s nějakou uho....asi ještě počkam na větší hlad
Červen 1, 200916 r Jééé, až ted jsem si všiml, že jsem vlastně ve své hospodě, páč je to kategorie Fabia 1 tady už to dávno není Fabia, o autech tu nikdy nepadlo ani slovo...ale prasárničky, jídlo a pomlouvání je tu denní chleba neboj neboj, "tvé" téma kolegyně, spolužačky jsem skontroloval
Červen 1, 200916 r dobrý večer všem ahoj Ondro....možná ti dovoluji mi tykat Jindro: no fakt o autě tu není ani bzzz a myslim si, že nám to ani nevadí
Červen 1, 200916 r tady už to dávno není Fabia, o autech tu nikdy nepadlo ani slovo...ale prasárničky, jídlo a pomlouvání je tu denní chleba neboj neboj, "tvé" téma kolegyně, spolužačky jsem skontroloval A co, dáme ještě něco? To, že není jsem pochopil, ale že sem vlastně můžu legitimně a v klídku psát, páč mám i Fabuli já jsem strašně multiplatformní
Červen 1, 200916 r Pánové ztratil se mi avatar tak dám novej tak dejte vědet jak se líbí? jasný nahoď a kritika příjde sama dadacek: to máš recht, ale takový výrazy jako "multiplatformní" jsem radši netahej, tady nejsi u Octávkářu, tady zasedává prostej lid a mohli by jsme se vyplašit
Červen 1, 200916 r ahoj Ondro....možná ti dovoluji mi tykat Jindro: no fakt o autě tu není ani bzzz a myslim si, že nám to ani nevadí i ty jeden filuto .......tak můžů??? :smich:
Červen 1, 200916 r Tak jak se vám líbí nový avatar??? no teda ondro,to sme točili jen pro nás,co to dáváš sem???
Červen 1, 200916 r dadacek: to máš recht, ale takový výrazy jako "multiplatformní" jsem radši netahej, tady nejsi u Octávkářu, tady zasedává prostej lid a mohli by jsme se vyplašit Dobře dobře mlčím a nebudu hovořit o počtu aut a majetkovém přiznání Novej avatárek fajne
Červen 1, 200916 r no teda ondro,to sme točili jen pro nás,co to dáváš sem??? No já se ti moc omlouvám,ale seš tak krásná a sexy že jsem to musel dát sem aby to i ostatní kluci zkoukli
Červen 1, 200916 r Mi to nejak nedá, ale proč je vpravo dole ten "otisk" citím nějakou zradu to je můj copyright
Červen 1, 200916 r no teda ondro,to sme točili jen pro nás,co to dáváš sem??? ale moc ti to sluší........až mám z toho nějak těsno
Červen 1, 200916 r ale moc ti to sluší........až mám z toho nějak těsno aby sis nevystřelil oko knoflíkem
Červen 1, 200916 r ale moc ti to sluší........až mám z toho nějak těsno ahoj ondro...to je čertice na těch fotkach cos mi poslal??????hmmmm
Červen 1, 200916 r ahoj ondro...to je čertice na těch fotkach cos mi poslal??????hmmmm héééééj klucíííííííííí nechte toho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.