Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak to já taky,jen dneska sem zmeškala...

j když na ně koukám, tak mi akorát kručí v žaludku a hnedka běžím něco kuchtit....je to zlej a promyšlenej pořad :aggressive::help:

Vloženo
Já zvládám i klasický jatýrka.. úplně se vyžívám v tý omáčce! prostě luxus, já to jídlo miluju, asi zejtra koupím játra kol5

musim napsat hned domu at rano okamžitě koupí haldu jater a sežeru je klidně samotny.. :palec2::palec2: ...  a sakra ted koukam do ešusu a tam na mě mrkaj kolinka s nějakou uho....asi ještě počkam na větší hlad

Vloženo
Jééé, až ted jsem si všiml, že jsem vlastně ve své hospodě, páč je to kategorie Fabia 1 :)

tady už to dávno není Fabia, o autech tu nikdy nepadlo ani slovo...ale prasárničky, jídlo a pomlouvání je tu denní chleba :smich:

neboj neboj, "tvé" téma kolegyně, spolužačky jsem skontroloval ;)lol

Vloženo
tady už to dávno není Fabia, o autech tu nikdy nepadlo ani slovo...ale prasárničky, jídlo a pomlouvání je tu denní chleba :smich:

neboj neboj, "tvé" téma kolegyně, spolužačky jsem skontroloval ;)lol

A co, dáme ještě něco? :p

To, že není jsem pochopil, ale že sem vlastně můžu legitimně a v klídku psát, páč mám i Fabuli :p já jsem strašně multiplatformní :smich:

Vloženo
Pánové ztratil se mi avatar :help: tak dám novej tak dejte vědet jak se líbí? ;)

jasný nahoď a kritika příjde sama :palec2:

dadacek: to máš recht, ale takový výrazy jako "multiplatformní" jsem radši netahej, tady nejsi u Octávkářu, tady zasedává prostej lid a mohli by jsme se vyplašit :smich:

Vloženo
dadacek: to máš recht, ale takový výrazy jako "multiplatformní" jsem radši netahej, tady nejsi u Octávkářu, tady zasedává prostej lid a mohli by jsme se vyplašit :smich:

Dobře dobře mlčím a nebudu hovořit o počtu aut a majetkovém přiznání :smich:

Novej avatárek fajne :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...