Červen 1, 200916 r vy ste hajzlíci, zase se tu rejpe tak dámy a pánové, poroučím se a miznu na kutě...tak dobrou noc všem a ať se to tu nezvrhne v nemravný doupě ahoj
Červen 1, 200916 r taky plánuju už postýlku Pro ty co by snad chtěli víc jak vatárek něco malinko, no víte kde :p .P
Červen 1, 200916 r četri nespí nikdy, že? no já nevim .... taky koukam že sem to napsal moc brzy.. vy ste hajzlíci, zase se tu rejpe tak dámy a pánové, poroučím se a miznu na kutě...tak dobrou noc všem a ať se to tu nezvrhne v nemravný doupě ahoj uuužž??? ty jooo...tak teda utikej noo ... dobrou..
Červen 1, 200916 r Tak, změnil jsem polohu .. .. za vhodnější k psaní z postele zase ste mysleli na něco jinýho, co?
Červen 1, 200916 r a je ... doufam že si ve spacim obleku a pod dekou??? nerad bych při představě že si píšou s nahym chlapem v postely měl noční muru
Červen 1, 200916 r tak ja teda pujdu spat až rano...sice musim hned po šesty jit pro včeličku k pani dr. ale v sedm už spim jak zabitej
Červen 1, 200916 r a je ... doufam že si ve spacim obleku a pod dekou??? nerad bych při představě že si píšou s nahym chlapem v postely měl noční muru Klídek v pyžamu sem nějako dobu, ale deku ee, to bych se asi uvažil Raděj mrkni do jinýho tématu a budeš mít hazčí sny
Červen 1, 200916 r no já si uvařil kafe takže to asi jen tak neusnu aspon tu budeš dělat společnost racíkovi při noční směně
Červen 1, 200916 r aspon tu budeš dělat společnost racíkovi při noční směně a ty deš spinkat kdy žužu?
Červen 1, 200916 r Klídek v pyžamu sem nějako dobu, ale deku ee, to bych se asi uvažil Raděj mrkni do jinýho tématu a budeš mít hazčí sny uf sem se lek... no to tema už mam několikrat proběhnuty.. ..... ale ted se radši nebudu dívat protože dřu v práci a nerad bych začal otravovat zdejší hodně bídny babinec
Červen 1, 200916 r tak ja teda pujdu spat až rano...sice musim hned po šesty jit pro včeličku k pani dr. ale v sedm už spim jak zabitej pro včelku?copak copak...
Červen 1, 200916 r pro včelku?copak copak... no musim na vakcinaci... ... ne proti vzteklině...ale proti alergiím ..
Červen 1, 200916 r čertice jsem na skypu kdyžtak písni jasně,omlátim ti tam že dáváš naše soukromý videa sem
Červen 1, 200916 r dopředu se loučím apřeju dobrou noc zejtra zase musím oběhat/objet a zařídit plno věcí
Červen 1, 200916 r dopředu se loučím apřeju dobrou noc zejtra zase musím oběhat/objet a zařídit plno věcí dobrou dádo
Červen 1, 200916 r jasně,omlátim ti tam že dáváš naše soukromý videa sem vaše to nebyly ...byly jen tvoje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.