Červen 1, 200916 r no musim na vakcinaci... ... ne proti vzteklině...ale proti alergiím .. aháá a už tak brzy ráno jo?
Červen 1, 200916 r aháá a už tak brzy ráno jo? nojo do osmi děla včeličky a pak normalní pacienty..tak to sfouknu hned po noční
Červen 1, 200916 r áá máme tu novej den,tak já už to taky balím,racíku pááá a at včelička moc nebolí dobrou noc všem.
Červen 1, 200916 r áá máme tu novej den,tak já už to taky balím,racíku pááá a at včelička moc nebolí dobrou noc všem. dobrou a sladké sny
Červen 2, 200916 r Autor Dobré ránko všem..koukám, že jste včerejší večer pěkně prožrali .....že se nestydíte takhle pozdě jíst .... a Raco, ať tě včelka pořádně bolí a nevyspíš se kvůli tomu....kamarád..že
Červen 2, 200916 r Autor Teda Ondro, ten avatar je bomba, ale proč se obléká místo toho aby se svlékala ?
Červen 2, 200916 r Autor Máro, on má ten avatar "rozbitý"... jde mu pozpátku!!! btw. dobré ranko lamičky! a hele lama óčkařská zde mezi náma
Červen 2, 200916 r ale mi máme v rodině i F I Combi Elegance 1.2 HTP cappuccino... nemá někdo zájem... je na prodej... do provozu 09/2007 najeto 14.000 km...
Červen 2, 200916 r Teda Ondro, ten avatar je bomba, ale proč se obléká místo toho aby se svlékala ? No sem to Žanetce říkal jak jsme to točili,ale prý to takhle bude lepší :smich:
Červen 2, 200916 r spineshank:Ondro tak já ti tam sluníčko pošlu,tady svítí a hřeje jako blázen Ahoj to bys byla mooc hodná kdybys mi sem trošku sluníčka poslala.
Červen 2, 200916 r Ahoj to bys byla mooc hodná kdybys mi sem trošku sluníčka poslala. no čauky tak přišlo??poslala sem to expres
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.