cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no musim na vakcinaci... ... ne proti vzteklině...ale proti alergiím .. aháá a už tak brzy ráno jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 měj se dadys...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 aháá a už tak brzy ráno jo? nojo do osmi děla včeličky a pak normalní pacienty..tak to sfouknu hned po noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 áá máme tu novej den,tak já už to taky balím,racíku pááá a at včelička moc nebolí dobrou noc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahoj.. a doboru!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ondro nejsi na skypu,co kecáš jsem tam celou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 áá máme tu novej den,tak já už to taky balím,racíku pááá a at včelička moc nebolí dobrou noc všem. dobrou a sladké sny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak jdu taky na kutě,brou noc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobré ránko všem..koukám, že jste včerejší večer pěkně prožrali .....že se nestydíte takhle pozdě jíst .... a Raco, ať tě včelka pořádně bolí a nevyspíš se kvůli tomu....kamarád..že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Bré ráno pane vedoucí, bré ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zdravím Woody..makáš nebo jen nemůžeš spát protože jsi starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Teda Ondro, ten avatar je bomba, ale proč se obléká místo toho aby se svlékala ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Máro, on má ten avatar "rozbitý"... jde mu pozpátku!!! btw. dobré ranko lamičky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jdu makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Máro, on má ten avatar "rozbitý"... jde mu pozpátku!!! btw. dobré ranko lamičky! a hele lama óčkařská zde mezi náma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ale mi máme v rodině i F I Combi Elegance 1.2 HTP cappuccino... nemá někdo zájem... je na prodej... do provozu 09/2007 najeto 14.000 km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já vím..to má ségra ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobré ráno i když trošku zatažené...no snad se udělá trošku sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 změň ten avatar aby se vysvlékala..pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dobré ráno Ondro,Marku,Woody a vorlajzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 spineshank:Ondro tak já ti tam sluníčko pošlu,tady svítí a hřeje jako blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Teda Ondro, ten avatar je bomba, ale proč se obléká místo toho aby se svlékala ? No sem to Žanetce říkal jak jsme to točili,ale prý to takhle bude lepší :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 spineshank:Ondro tak já ti tam sluníčko pošlu,tady svítí a hřeje jako blázen Ahoj to bys byla mooc hodná kdybys mi sem trošku sluníčka poslala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj to bys byla mooc hodná kdybys mi sem trošku sluníčka poslala. no čauky tak přišlo??poslala sem to expres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobré ránko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.