lukyssek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ale mi máme v rodině i F I Combi Elegance 1.2 HTP cappuccino... nemá někdo zájem... je na prodej... do provozu 09/2007 najeto 14.000 km... cena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak už nám tady Žanetko to sluníčko svítí taky,dorazilo docela rychle od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 mě se chce tak moooooooooooc spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobré ránko všem Ahoj chlape,teprve vstáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 mě se chce tak moooooooooooc spinkat No mě taky....ale není s kým :smich: Nějakej nápad či idea?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj chlape,teprve vstáváš? Ahoj,ahoj.Jsem jak praštěnej do hlavy...hrozný stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Nj nemoc je sviňa,za 3 dny bude líp ,nejhorší jsou první tři dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak se nám blíží oběd a tady nějak mrtvo ,to všichni tak usilovně makaj?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já jo...od rána jedno jednání za druhým...zasranej den...pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj,ahoj.Jsem jak praštěnej do hlavy...hrozný stav jak je marode.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak dobrou chuť kdo jdete na oběd ....já teda jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak dobrou chuť kdo jdete na oběd ....já teda jdu tak si nech chutnat Ondro..já už taky po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj MArku: ležím...a pořád jen piju a piju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dobré popoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dobré popoledne čaues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak jak se máme po obědě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 čaues no kde pořád lítáš??člověk na tebe čeká...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 chtělo by to menšího šlofíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no já si jdu udělat kafe abych to tady vydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 konečně po o pustili mě z družiny domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 konečně po o pustili mě z družiny domů to se divim, ty takovej uličník...bys měl eště touhle dobou sedět na hanbě jináč všem ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak jo, uchýlím se do koutečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 a jako sekám dobrotu a kdyžtak mrkám očkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 čau Honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.