Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Marku: jdu se podivát ven jestli nejde...moment! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky jdu na to dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Marku: jdu se podivát ven jestli nejde...moment! To ne až zítra....to přijede..neboj....nejsem lama...věř mi Editováno: 2. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky jdu na to dobrou noc pa strejdo Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Nespiš Marku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ondro,tak už hergot vykoukni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jsem tu,vařil jsem si kávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jsem tu,vařil jsem si kávu no to je dooost,já dnes dřív zalehnu,ráno stávám k doktorovi,tak at tam nejdu jako mrtvolka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no já se taky chystám jít snad dřív spinkat....zítra je den v velkým D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kdo je tady nemocnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no já se taky chystám jít snad dřív spinkat....zítra je den v velkým D MM?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jj slečno pekelníková je to tak,večer jdeme za kulturou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 MM?? klidně můžeš přijet taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 klidně můžeš přijet taky MŮŽU NO..ale tak třeba příště..někde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 vím máš to moc z ruky,ale pokud bys byla poblíž tak bys určo došla, že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 vím máš to moc z ruky,ale pokud bys byla poblíž tak bys určo došla, že?? o to m nepochybuj ..mlsám tu jahody,nemáš šampáňo?že bysme to tu trochu rozjeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 o to m nepochybuj ..mlsám tu jahody,nemáš šampáňo?že bysme to tu trochu rozjeli no šampáno možná mám....ale to nevím jestli bych se udržel mlsat jen jahody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no šampáno možná mám....ale to nevím jestli bych se udržel mlsat jen jahody tak teda nic,no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no já jsem velkej mlsoun......bych ti ty jahody určo všechny snědl a co pak,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no já jsem velkej mlsoun......bych ti ty jahody určo všechny snědl a co pak,že? no právě..pak by zbylo už jen to šampáno...a já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 se jdu podívat jestli nemáme nějakou zmrzku doma...mě honí mlsná z tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 užil sis to sluníčko,které ti ode mě přišlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no právě..pak by zbylo už jen to šampáno...a já No ale nevím nevím co bych si dal dříve .....no asi bych to šampanský nechal až na konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.