cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 se jdu podívat jestli nemáme nějakou zmrzku doma...mě honí mlsná z tebe jééj,moje mamka má v mrazáku pro zmrzky specl šuplík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 užil sis to sluníčko,které ti ode mě přišlo?? no docela joo,ale mohlo by být teplejc....mám radši když to krásně hřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no nšel jsem tam bílej Magnum a jahodový corneto...tak si dávám to jahodový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no nšel jsem tam bílej Magnum a jahodový corneto...tak si dávám to jahodový nech si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 nech si chutnat bych ti ho klidně nechal olíznout ...... :smich: ....myslím samo ten jahodovej nanuk :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 bych ti ho klidně nechal olíznout ...... :smich: ....myslím samo ten jahodovej nanuk :_icon_smich2: no jistě,co jiného taky,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 JEŽIŠ...TADY TO NĚJAK HOUSTNE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 teda je ale mooc dobrej a super osvěží ti řeknu,ale už ho mám skoro celej spapanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 JEŽIŠ...TADY TO NĚJAK HOUSTNE! a bude hůř :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jde se spát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Nenechte se rušit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já si dám asi ještě tak jednu mapu COD4 před spaním a půjdu asi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 nebo jsou nějaké jiné plány?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já si dám asi ještě tak jednu mapu COD4 před spaním a půjdu asi taky takže už prcháš ju?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 zatím ne,odpovídal jsem na maily co mi přišli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 zatím ne,odpovídal jsem na maily co mi přišli a že jich zase bylo,co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 hospůdko,jdu domů,dobrou noc.. ondro,budu ještě na skypu,papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) DOBRÉ RÁNKO VŠEM. NO KOUKÁM V CO SE TO TADY ZVRHLO.......ONDRA SE ŽANETKOU...SOUKROMEJ CHAT....COPAK NEMÁTE SKYPA? Editováno: 3. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 DOBRÉ RÁNKO VŠEM.NO KOUKÁM V CO SE TO TADY ZVHLO.......ONDRA SE ŽANETKOU...SOUKROMEJ CHAT....COPAK NEMÁTE SKYPA? ZVLHLO A jinač DOBRÉ RÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 proveden EDIT..WOODY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tos meměl, o bylo dost dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Taky všem dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tos meměl, o bylo dost dobre Ještě by mě nařkli že jim něco podsouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 DOBRÉ RÁNKO VŠEM.NO KOUKÁM V CO SE TO TADY ZVRHLO.......ONDRA SE ŽANETKOU...SOUKROMEJ CHAT....COPAK NEMÁTE SKYPA? My jsem vám to tady chtěli trošku opepřit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.