Červen 3, 200916 r Autor My jsem vám to tady chtěli trošku opepřit No nevím nevím.,.....Všem zde vadil můj "vztah" s Romanem a tohle nikomu?
Červen 3, 200916 r No nevím nevím.,.....Všem zde vadil můj "vztah" s Romanem a tohle nikomu? Mě určo nevadí ač jsem100% heterouš tak vám fandím klucii :smich: :smich:
Červen 3, 200916 r Dobré ránko! Včera to tady pěkně houstlo... no myslím že hustota dobrá :smich: ,když jí člověk dost mléčnejch výrobků :smich:
Červen 3, 200916 r no myslím že hustota dobrá :smich: ,když jí člověk dost mléčnejch výrobků :smich: No noo no vovovo tom to je!!!
Červen 3, 200916 r Ahoj Romane , jak postupujou pripravy na narozky ?? Momentálně jsem doma marod ale jinak všechno plati
Červen 3, 200916 r ahoj Ondro jak to jde v práci? No zatím docela blázinec,ale jsem tu jen do 12 dneska ,pak se jdu domů v klidu připravit na večer.
Červen 3, 200916 r No zatím docela blázinec,ale jsem tu jen do 12 dneska ,pak se jdu domů v klidu připravit na večer. jj já víím,dnes velká akce
Červen 3, 200916 r nazdar tak po mi včerejší neučasti jsem kouknul na jednu-dvě stranky zpět a koukam že místo v putyce se tady cukruje jako v nějaky seznamce.....kwa :-))))
Červen 3, 200916 r nazdar tak po mi včerejší neučasti jsem kouknul na jednu-dvě stranky zpět a koukam že místo v putyce se tady cukruje jako v nějaky seznamce.....kwa :-)))) Ahoj Ráco
Červen 3, 200916 r no nazdar nazdar .... jinak přišel jsem včera o něco???? nemam silu to číst všechno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.