Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 My jsem vám to tady chtěli trošku opepřit No nevím nevím.,.....Všem zde vadil můj "vztah" s Romanem a tohle nikomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nooo, thle je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj Ondro nazdar kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No nevím nevím.,.....Všem zde vadil můj "vztah" s Romanem a tohle nikomu? Mě určo nevadí ač jsem100% heterouš tak vám fandím klucii :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobré ránko! Včera to tady pěkně houstlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Čtení tady bude za chvíli jak nějaká telenovela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tě pic .-.. tak zase snad klidex... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 zdravím osazenstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 zdravím osazenstvo no ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj mladenci...tak jak to včera dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobré ránko! Včera to tady pěkně houstlo... no myslím že hustota dobrá :smich: ,když jí člověk dost mléčnejch výrobků :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no ahoj ahoj Ondro jak to jde v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no myslím že hustota dobrá :smich: ,když jí člověk dost mléčnejch výrobků :smich: No noo no vovovo tom to je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj Romane , jak postupujou pripravy na narozky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj Romane , jak postupujou pripravy na narozky ?? Momentálně jsem doma marod ale jinak všechno plati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ahoj Ondro jak to jde v práci? No zatím docela blázinec,ale jsem tu jen do 12 dneska ,pak se jdu domů v klidu připravit na večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 A jak to tvoje hacijenda pojme takovy kvanta lidi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No zatím docela blázinec,ale jsem tu jen do 12 dneska ,pak se jdu domů v klidu připravit na večer. jj já víím,dnes velká akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 nazdar tak po mi včerejší neučasti jsem kouknul na jednu-dvě stranky zpět a koukam že místo v putyce se tady cukruje jako v nějaky seznamce.....kwa :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 nazdar tak po mi včerejší neučasti jsem kouknul na jednu-dvě stranky zpět a koukam že místo v putyce se tady cukruje jako v nějaky seznamce.....kwa :-)))) Ahoj Ráco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ahoj racíku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no nazdar nazdar .... jinak přišel jsem včera o něco???? nemam silu to číst všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 A jak to tvoje hacijenda pojme takovy kvanta lidi ?? Nech se překvapit Jiřiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj já víím,dnes velká akce jj jsem zvědavej jak se to vydaří,počasí nám přeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.