Woody Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 Ono, kdysi se nějaky ten sport našel, ale potom nebyl čas, do večera v práci, potom jsem předělával byt/zedničil jsem sám/, potomse narodila malá, no potom jsem předělaval bydlení nabaráku a teď jak bych i něco mohl, tak jsem líny. Ale snažím se stím něco dělat, pár krát jsem vezl malou do školky na kole Citovat
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 Ono, kdysi se nějaky ten sport našel, ale potom nebyl čas, do večera v práci, potom jsem předělával byt/zedničil jsem sám/, potomse narodila malá, no potom jsem předělaval bydlení nabaráku a teď jak bych i něco mohl, tak jsem líny. Ale snažím se stím něco dělat, pár krát jsem vezl malou do školky na kole No vidiš to!!! Snaha je chlape! Citovat
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 Romane dej se na bubnovani ... to je sauna hlavne podia ... kdyz te ty jevistni lampy nahrejvaj jak omeletu Citovat
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 Romane : tak tik tak snad slysis ne ? .) To mi jede celou dobu do usi ) Citovat
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 Tak mi toho 11 července zabubnuješ jo? Citovat
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 Jako ze bych zbalil bubny sebou jo ?? No myslim ze by te sousedi nepochvalili Citovat
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 Jako ze bych zbalil bubny sebou jo ?? No myslim ze by te sousedi nepochvalili To bude na hřišti kámo! Citovat
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 No hele nehledat ted kytaristu nabidnul bych takove pratelske zahrani na teto akci Citovat
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 to by slo stando , ale ten druhej by nesmel bejt dement , reknu zene a dame to jako akustickou verzicku Citovat
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 no vidíš Jirko a užiješ si i nějakou srandu Citovat
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 Stando posledni dva vikendy mi nicnedelani vyhovuje Citovat
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Vloženo 3. Červen 2009 AHOJ VŠEM DNESKA ZASE DEN NA PIKAČKU....SAMÁ PRÁCE, JEŽDĚNÍ PO ÚŘADECH..NO PROSTĚ HRŮZA...CO SE PO DOBU MÉ NEPŘÍTOMNOSTI ŘEŠILO... nemám ani sílu to zpětně číst Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.