Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ono, kdysi se nějaky ten sport našel, ale potom nebyl čas, do večera v práci, potom jsem předělával byt/zedničil jsem sám/, potomse narodila malá, no potom jsem předělaval bydlení nabaráku a teď jak bych i něco mohl, tak jsem líny. Ale snažím se stím něco dělat, pár krát jsem vezl malou do školky na kole :smich:

Vloženo
Ono, kdysi se nějaky ten sport našel, ale potom nebyl čas, do večera v práci, potom jsem předělával byt/zedničil jsem sám/, potomse narodila malá, no potom jsem předělaval bydlení nabaráku a teď jak bych i něco mohl, tak jsem líny. Ale snažím se stím něco dělat, pár krát jsem vezl malou do školky na kole :smich:

No vidiš to!!! Snaha je chlape!

Vloženo

AHOJ VŠEM DNESKA ZASE DEN NA PIKAČKU....SAMÁ PRÁCE, JEŽDĚNÍ PO ÚŘADECH..NO PROSTĚ HRŮZA...CO SE PO DOBU MÉ NEPŘÍTOMNOSTI ŘEŠILO... nemám ani sílu to zpětně číst :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...