Duben 25, 200916 r a lampionovyho pruvodu ses taky učastnil??????? ty vole já snad uronim kroupu z ty nostalgie
Duben 25, 200916 r a to byl rekortd než mi otec sestrojiš na žarovku - a baterku......no hezky časy to byly
Duben 25, 200916 r Autor tak za chvilku jdeme na Dány.....jak to vidíš?.... Upraveno Duben 25, 200916 r od Marek
Duben 25, 200916 r Autor a to byl rekortd než mi otec sestrojiš na žarovku - a baterku......no hezky časy to byly to ale nebylo ono.....protože jsi k tomu nedostal sirky a o to šlo ne :-)
Duben 25, 200916 r nojo sem uplně zapoměl na KáPéZetku(krabička posledni zachrany) tu sem nosil v kapse a vedle knofliku drobnych na tranvaj(i kdyz v lounech nejsoou) sem tam měl škrtatko a sirku!!!!!!!!!.......... jakej je tvuj tip na zapas?
Duben 25, 200916 r Autor no výhra...ale tip nemám konkrétní....jdu naladit tv..tak snad po hokeji čus..jdu se nakrmit
Duben 26, 200916 r Tak tady rozjedu jeden pokec. Dneska v noci asi mezi 2:15 a 2:45 byla na sídlišti v Mladé Boleslavi (na parkovišti naproti cirkusu u Plusu) slyšet hudba. Když jsem kouknul z okna, byly to nějaký 3 kluci s vytuzeným černým pažoutem 106. Asi si museli něco dokazovat, ale nemuseli to dělat takhle v noci . Někdo sice zavolal městskou policii, ale ti bohužel přijížděli (s dodávkou) akorát, když ten pažout ztlumili a odjížděli. Policie tedy nic nemohla řešit a dokonce se s nimi míjeli na křižovatce. Pokud to bude číst někdo, kdo v této lokalitě taky bydlí a v noci ho vyrušili ze zdravého spánku , tak to byl černý vytuzený Peugeota 106 s SPZ 9S0 6099. Sice byli daleko, ale díky blesku na foťáku se ta SPZtka rozsvítila i na cca 100m.
Duben 26, 200916 r taky pozoruju posledni dobou u nás v lounech , že chlapci kteři se sotva holej polepěj auto ktery dostali od tatky k osmnacce a jezdi pul dne kolem naměsti se staženyma okynkama duc-duc.děsny frajeři...... :D
Duben 26, 200916 r Autor Nazdárek hošííí ....tak hokej včera vcelku dobrej..hlavní je výhra .....dneska jsem si udělal čas a u myl komplet celý autíčko vč, vyluxování...kurňa to byla fuška ...ještě že v práci mám k dispozici teplou vodu, hadici...no a moje zlatý ručičky...jinak auto je teď To RACA: jak doma včera s hokejem..co herečka.....u nás pohoda...dvě TV..... ...koukám že se ještě nepřipoji KIBI...až zjistí, že je z něj nástěnkář...se asi po.ere Upraveno Duben 26, 200916 r od Marek
Duben 26, 200916 r nazdar náčelníku!!! ty ještě nevíš že se žene prutrž vid :-))))) a že mytí je zbytečný. hele večer pohoda herečka zalehla na gauč že se bude dívat a do půl hodky chrněla pět minut před koncem se vzbudila zeptala se na stav a šla do ložnice.takže parada nikdo mi do toho nekrafal a byla pohoda. jinak dneska do šesti zařezávam v robotě a sem už pěkně strhanej....... ...... kibi se asi večer zkurturnil někde u konkurence že se tu ještě nezastavil
Duben 26, 200916 r to je hezky ale do ty garaze nez dojedeš .... ja v sobotu svištěl do chomutova a chyt sem nakladak před sebou,v dešti a nešel předjed a zasra.l mě jako dobytek.bídak jeden joo to se mam naštěstí zásah mam zatim jen jeden a od deviti pohoda-klidek
Duben 26, 200916 r zdarek, jsem tu naskok jen...pridám k sobe do tematku par akt. foto:) ahoj luky...mam si připravit kapesnik na uslintnutí???...že by kotoučovka byla už ready?????
Duben 26, 200916 r Autor No je fakt, že jak zaprčí se to zae za.ere, ale musel jsem to po zimě pořádně vytříkat a umejt...jinak v práci parkuju v areálu firmy a mám místo přímo pod kamerou.....
Duben 26, 200916 r ahoj luky...mam si připravit kapesnik na uslintnutí???...že by kotoučovka byla už ready????? kotoučovka je ready na 100% už jsem s ní ujel cca 350km
Duben 26, 200916 r jinde bych ani nečekal že parkuješ než u kamery.... jen bych se bal jít u vás na wc abych se pak nenašel na zvraceny.cz nebo ogrish :-)))))))....co vubec děla ta vaše firma????
Duben 26, 200916 r kotoučovka je ready na 100% už jsem s ní ujel cca 350km to abych už vedle tebe nikdy neparkoval....a neměl pocit meněcennosti.... ....mě snížení nevyšlo,radši sem zainvestoval do spotřebních dílu .-(
Duben 26, 200916 r Autor Je to papírna..vyrábíme polotovat pro asfaltéry...Ti ten náš "papír" namáčejí do horkýho asfaltu a dělaj z toho IPU a tak podobně.....jinak provozujeme dopravu, autovrakoviště, odtahovou službu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.