Červen 3, 200916 r Dobrý večer škodováci! tady jsem jen já Romčo..jedna půlka spí,druhá řádí v Brně na MM
Červen 4, 200916 r Autor pracuju jako das...mame odstavku tak musim něco dělat.... už at je šest I u nás mám odstávku...a lidi makaj..jako Ty já nemusím ---JINAK DOBRÉ RÁNKO
Červen 4, 200916 r I u nás mám odstávku...a lidi makaj..jako Ty já nemusím ---JINAK DOBRÉ RÁNKO to je taky dobře...představ si že by ty tvoje volšovy ruce vzaly nějakej pracovní nástroj a nedej bože by chtěly něco dělat....brrrr....hrozná představa..... člověk co neumí ani vyměnit kolo přece nemůže marečku nic dělat... já bejt tvuj podřízenej tak se třesu strachy co všechno bych musel po tobě opravovat.. jinak taky ahoooj Upraveno Červen 4, 200916 r od raca
Červen 4, 200916 r Autor to je taky dobře...představ si že by ty tvoje volšovy ruce vzaly nějakej pracovní nástroj a nedej bože by chtěly něco dělat....brrrr....hrozná představa..... člověk co neumí ani vyměnit kolo přece nemůže marečku nic dělat... já bych chtěl být tvuj podřízenej , byla by to čest po tobě něco opravovat jinak taky ahoooj JAK VÍŠ ŽE NEUMÍM VYMĚNIT KOLO..... TO VÍŠ JÁ MÁM NA VŠECHNO LIDI.....ale práce se nebojím..třeba ještě někdy budu muset dělat rukama...nikdy nevíš JINAK MŮJ PODŘÍZENEJ JSI...TADY V HOSPODĚ Upraveno Červen 4, 200916 r od Marek
Červen 4, 200916 r Autor Ahoj Žanetko...tak jak jsi spokojená s telefonem...jeden známej si ho chce koupit....
Červen 4, 200916 r Ahoj prdelko moje! Ale jo.Je to lepší.Zhubnul jsem a hned se líp cítim.Pořád jsem tak trochu slabej...nevím.
Červen 4, 200916 r Ahoj Žanetko...tak jak jsi spokojená s telefonem...jeden známej si ho chce koupit.... ahoj Marečku..s telefonem sem spokojená moc zatím nelituju že sem ho koupila.jen ty sluchátka..pořád mi bud padají z uší nebo mě z nich ouška bolí..
Červen 4, 200916 r Sluchátka je nemoc Nokie.Jedině neoriginální jak jsem Ti psal včera třeba od firmy Koss
Červen 4, 200916 r JAK VÍŠ ŽE NEUMÍM VYMĚNIT KOLO..... umíš jo??? a i výtahem taky umíš jezdit??? .... no toto ,sem tě podcenil..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.