Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobrý večer škodováci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobrý večer škodováci! tady jsem jen já Romčo..jedna půlka spí,druhá řádí v Brně na MM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Samej mejdan tady co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 žije tu ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Já i když koukám už jednim okem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bré ráno ospalci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ahojjj...tady ospalci nejsou :-))),tady je to určitě samej údernik number one!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Pracuješ, nebo vegetíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 pracuju jako das...mame odstavku tak musim něco dělat.... už at je šest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 pracuju jako das...mame odstavku tak musim něco dělat.... už at je šest I u nás mám odstávku...a lidi makaj..jako Ty já nemusím ---JINAK DOBRÉ RÁNKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 TAK CO UŽ PROBĚHL KONCERT MM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 zdravííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) I u nás mám odstávku...a lidi makaj..jako Ty já nemusím ---JINAK DOBRÉ RÁNKO to je taky dobře...představ si že by ty tvoje volšovy ruce vzaly nějakej pracovní nástroj a nedej bože by chtěly něco dělat....brrrr....hrozná představa..... člověk co neumí ani vyměnit kolo přece nemůže marečku nic dělat... já bejt tvuj podřízenej tak se třesu strachy co všechno bych musel po tobě opravovat.. jinak taky ahoooj Editováno: 4. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobré ránko čau Ondro..tak povídej,přeháněj..jakej byl koncert? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) to je taky dobře...představ si že by ty tvoje volšovy ruce vzaly nějakej pracovní nástroj a nedej bože by chtěly něco dělat....brrrr....hrozná představa..... člověk co neumí ani vyměnit kolo přece nemůže marečku nic dělat... já bych chtěl být tvuj podřízenej , byla by to čest po tobě něco opravovat jinak taky ahoooj JAK VÍŠ ŽE NEUMÍM VYMĚNIT KOLO..... TO VÍŠ JÁ MÁM NA VŠECHNO LIDI.....ale práce se nebojím..třeba ještě někdy budu muset dělat rukama...nikdy nevíš JINAK MŮJ PODŘÍZENEJ JSI...TADY V HOSPODĚ Editováno: 4. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj Žanetko...tak jak jsi spokojená s telefonem...jeden známej si ho chce koupit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobré ránko všem pracujicim i flakajicím na dovolených a posobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 á páníček s bolavým kčkem...tak jak je mládežníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj prdelko moje! Ale jo.Je to lepší.Zhubnul jsem a hned se líp cítim.Pořád jsem tak trochu slabej...nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj Žanetko...tak jak jsi spokojená s telefonem...jeden známej si ho chce koupit.... ahoj Marečku..s telefonem sem spokojená moc zatím nelituju že sem ho koupila.jen ty sluchátka..pořád mi bud padají z uší nebo mě z nich ouška bolí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Sluchátka je nemoc Nokie.Jedině neoriginální jak jsem Ti psal včera třeba od firmy Koss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 mě je dneska nějak blběěě.. od rána prskám,kašlu..dám si čajík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 JAK VÍŠ ŽE NEUMÍM VYMĚNIT KOLO..... umíš jo??? a i výtahem taky umíš jezdit??? .... no toto ,sem tě podcenil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dej si sexik-to Ti pomuže vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.