Červen 4, 200916 r Autor umíš jo??? a i výtahem taky umíš jezdit??? .... no toto ,sem tě podcenil.. bydlím v přízemí
Červen 4, 200916 r bydlím v přízemí aha...hmm, tak nic, ale určitě bys to uměl věřím ti... ...přece nejsou všichni vedoucí p....i... jako skoro všude..
Červen 4, 200916 r Autor Já mám sexu...až mi je z toho špatně! Tady je někdo vejtaha...a něco tu smrdí............... :smich:a ten sex máš na VHS nebo DVD Upraveno Červen 4, 200916 r od Marek
Červen 4, 200916 r Autor aha...hmm, tak nic, ale určitě bys to uměl věřím ti... ...přece nejsou všichni vedoucí p....i... jako skoro všude.. Ty woé co jsem Ti dneska udělal......
Červen 4, 200916 r ahoj Marečku..s telefonem sem spokojená moc zatím nelituju že sem ho koupila.jen ty sluchátka..pořád mi bud padají z uší nebo mě z nich ouška bolí.. Pecky do uší jsou tragický,zkusím ti nějaký sluchátkanajít,ale napiš tak do jaký ceny cca. Já pecky měl k MDdiscmanu a po 15 min letěly do kopru a koupil jsem Koss Porta Pro což jsou vynikající sluchátka a hrají velmi slušně
Červen 4, 200916 r Ty woé co jsem Ti dneska udělal...... ale nic.... asi sem se dobře vyspal .. ..... není nad hezky hospodsky popichování :-)))
Červen 4, 200916 r Autor Podle sebe soudim Tebe? nene..já si na sex nemůžu stěžovat..kam přijdu všechny mě chtějí ...tak pozor až přijedu 13.6...zavři herečku
Červen 4, 200916 r Autor ale nic.... asi sem se dobře vyspal .. ..... není nad hezky hospodsky popichování :-))) Jasně..já to beru....dneska padám za chvilku domůůůůůůůůůůůů...jdu hlídat malou..manželka je v práci...
Červen 4, 200916 r Jasně..já to beru....dneska padám za chvilku domůůůůůůůůůůůů...jdu hlídat malou..manželka je v práci... no to je hezky takhle brzo to zapíchnout.. .. s tim nemůžu souhlasit.. ... já tady budu smrdět do šesti to je děs...
Červen 4, 200916 r TAK CO UŽ PROBĚHL KONCERT MM? ano Máro,včera byl...kdybych to šalamounsky shrnul tak byl lepší jak před 2 roky,ale nepřekonal jeho první koncert u nás v 2002
Červen 4, 200916 r Autor Se dívám, že poovina hospody je nemocná, to ste se asi nakazli od Romana já ne a to byla i
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.