cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jinak Ondra se nám včera na koncertu taky nachladil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 umíš jo??? a i výtahem taky umíš jezdit??? .... no toto ,sem tě podcenil.. bydlím v přízemí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dej si sexik-to Ti pomuže vic Ale Tobě moc nepomohl...nebo žádnej nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 bydlím v přízemí aha...hmm, tak nic, ale určitě bys to uměl věřím ti... ...přece nejsou všichni vedoucí p....i... jako skoro všude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já mám sexu...až mi je z toho špatně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) Já mám sexu...až mi je z toho špatně! Tady je někdo vejtaha...a něco tu smrdí............... :smich:a ten sex máš na VHS nebo DVD Editováno: 4. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 aha...hmm, tak nic, ale určitě bys to uměl věřím ti... ...přece nejsou všichni vedoucí p....i... jako skoro všude.. Ty woé co jsem Ti dneska udělal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Podle sebe soudim Tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ahoj Marečku..s telefonem sem spokojená moc zatím nelituju že sem ho koupila.jen ty sluchátka..pořád mi bud padají z uší nebo mě z nich ouška bolí.. Pecky do uší jsou tragický,zkusím ti nějaký sluchátkanajít,ale napiš tak do jaký ceny cca. Já pecky měl k MDdiscmanu a po 15 min letěly do kopru a koupil jsem Koss Porta Pro což jsou vynikající sluchátka a hrají velmi slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ty woé co jsem Ti dneska udělal...... ale nic.... asi sem se dobře vyspal .. ..... není nad hezky hospodsky popichování :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Podle sebe soudim Tebe? nene..já si na sex nemůžu stěžovat..kam přijdu všechny mě chtějí ...tak pozor až přijedu 13.6...zavři herečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ale nic.... asi sem se dobře vyspal .. ..... není nad hezky hospodsky popichování :-))) Jasně..já to beru....dneska padám za chvilku domůůůůůůůůůůůů...jdu hlídat malou..manželka je v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jasně..já to beru....dneska padám za chvilku domůůůůůůůůůůůů...jdu hlídat malou..manželka je v práci... no to je hezky takhle brzo to zapíchnout.. .. s tim nemůžu souhlasit.. ... já tady budu smrdět do šesti to je děs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Neboj...to nehrozi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bre poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Se dívám, že poovina hospody je nemocná, to ste se asi nakazli od Romana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jenže já už skoro zdravej! Jen trošičku slabej ale já to zase dám dokupy! Slibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bre poledne dobré,dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 TAK CO UŽ PROBĚHL KONCERT MM? ano Máro,včera byl...kdybych to šalamounsky shrnul tak byl lepší jak před 2 roky,ale nepřekonal jeho první koncert u nás v 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bre poledne nazdárek kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Se dívám, že poovina hospody je nemocná, to ste se asi nakazli od Romana já ne a to byla i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já ne a to byla i To příjde, neboj a nebylo i ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 TAK JÁ PADÁM ...MĚJTE SE KLUCÍ..A NEPOMLOUVAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 To příjde, neboj a nebylo i ? NE TAK DALEKO NEJSME... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 TAK JÁ PADÁM ...MĚJTE SE KLUCÍ..A NEPOMLOUVAT měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.