Červen 4, 200916 r Jestli pak víte, kdo má dnes narozeniny? http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=8682
Červen 4, 200916 r Já teda nemocnej nejsem,ale nějak mě bolí záda,šel jsem jen v tričku a vestě Škoda MotoSport jako frajer a prí čekání jsem trošku klepal kosu ,no doufám že to snad nic vážnějšího nebude.
Červen 4, 200916 r Jestli pak víte, kdo má dnes narozeniny? http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=8682 jj standis
Červen 4, 200916 r Já teda nemocnej nejsem,ale nějak mě bolí záda,šel jsem jen v tričku a vestě Škoda MotoSport jako frajer a prí čekání jsem trošku klepal kosu ,no doufám že to snad nic vážnějšího nebude. tady na to někdo radí sex,tak to zkus
Červen 4, 200916 r Bolesti v krku tu roznáším já jsem těžkej bacilonosič, tak 300 dnů v roce mě bolí v krku, zbytek proležím s horečkou Každopádně brej den přeju, včera jsem měl offline den, ale výměnou za něco jiného, tak mi tolik forum nechybělo.
Červen 4, 200916 r tady na to někdo radí sex,tak to zkus No tak to děkuji za radu a jsem rád že nabízíš pomocnou ruku ....no snad jen u ruky nezůstane :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Červen 4, 200916 r Tak ná m tu začalo chcát a to jsem přijel na tak doufám že se to pres odpoledne vyprší jinak
Červen 4, 200916 r No tak to děkuji za radu a jsem rád že nabízíš pomocnou ruku ....no snad jen u ruky nezůstane :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Rukou taky dobré ale takhle je to lepčí Upraveno Červen 4, 200916 r od Woody
Červen 4, 200916 r STANDIS:taky se přidávám ke gratulantůůům,všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám
Červen 4, 200916 r tak jsem po obědě,dneska výborná porková polévka a koprová omáčka s knedlou a vejcem
Červen 4, 200916 r to StandisTak ted vše nejlepší Stando, tak se přidávám : Včechno nejlepčí Vse nej standiku, ty starej protivo STANDIS:taky se přidávám ke gratulantůůům,všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám všem děkuji
Červen 4, 200916 r sem? mezi Vás? NIKDY Pry du hlídat malou, proč si neřek, že jdeš dom, abys mohl byt v klidu mezi náma
Červen 4, 200916 r cože standa slaví ??? sakriš tak všechno nej ... a dám si řízeček hranolčičky a pivíčko :-)))))))
Červen 4, 200916 r cože standa slaví ??? sakriš tak všechno nej ... a dám si řízeček hranolčičky a pivíčko :-))))))) Žadny alkohol, jsi v práci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.