Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A přijď zas lol

Já teda nemocnej nejsem,ale nějak mě bolí záda,šel jsem jen v tričku a vestě Škoda MotoSport jako frajer :smich: a prí čekání jsem trošku klepal kosu :smich: ,no doufám že to snad nic vážnějšího nebude.

to Standis

Tak ted vše nejlepší :band-_-:palec2:

Já teda nemocnej nejsem,ale nějak mě bolí záda,šel jsem jen v tričku a vestě Škoda MotoSport jako frajer :smich: a prí čekání jsem trošku klepal kosu :smich: ,no doufám že to snad nic vážnějšího nebude.

tady na to někdo radí sex,tak to zkus :smich:

to Standis

Stando, tak se přidávám : Včechno nejlepčí kol5-_-

Bolesti v krku tu roznáším já lol jsem těžkej bacilonosič, tak 300 dnů v roce mě bolí v krku, zbytek proležím s horečkou :smich:

Každopádně brej den přeju, včera jsem měl offline den, ale výměnou za něco jiného, tak mi tolik forum nechybělo.

tady na to někdo radí sex,tak to zkus :smich:

No tak to děkuji za radu a jsem rád že nabízíš pomocnou ruku :smich: ....no snad jen u ruky nezůstane :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Tak ná m tu začalo chcát :feve: a to jsem přijel na :scooter: tak doufám že se to pres odpoledne vyprší jinak :help::smich:

Jdu na oběd,tak dobrou chuť kdo jdete taky :palec2:

Jdu na oběd,tak dobrou chuť kdo jdete taky :palec2:

nech si chutnat :p

No tak to děkuji za radu a jsem rád že nabízíš pomocnou ruku :smich: ....no snad jen u ruky nezůstane :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Rukou taky dobré :smich::smich::smich::smich::smich: ale takhle :prc: je to lepčí lol:smich::smich:

Upraveno od Woody

Vse nej standiku, ty starej protivo :)

STANDIS:taky se přidávám ke gratulantůůům,všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám kol5kol5kol5

• Autor
A přijď zas lol

sem? mezi Vás? NIKDY :p

tak jsem po obědě,dneska výborná porková polévka a koprová omáčka s knedlou a vejcem :palec2:

Jak je chlapáci?

to Standis

Stando, tak se přidávám : Včechno nejlepčí kol5-_-
Vse nej standiku, ty starej protivo :)
STANDIS:taky se přidávám ke gratulantůůům,všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám kol5kol5kol5

všem děkuji :palec2:

Stando: tak všechno nej ty kluku jeden ušatej!!! :palec2:

sem? mezi Vás? NIKDY :p

Pry du hlídat malou, proč si neřek, že jdeš dom, abys mohl byt v klidu mezi náma :)

cože standa slaví ??? sakriš tak všechno nej ... a dám si řízeček hranolčičky a pivíčko :-)))))))

díky Romane

Slaviš to nějak?

cože standa slaví ??? sakriš tak všechno nej ... a dám si řízeček hranolčičky a pivíčko :-)))))))

Žadny alkohol, jsi v práci :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.