Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 cože standa slaví ??? sakriš tak všechno nej ... a dám si řízeček hranolčičky a pivíčko :-))))))) jídlo si můžeš udělat doma, tady se pije Slaviš to nějak? tak normálně, už to není jako za mlada. zajdu s kámošema na pivo, dáme pár panáků a jdeme domu. možná udělám malou grilovačku na zahradě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Stando: tak si dej jeden panáček i za mě...třeba Bechera a na zdravííí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 díky. dám, hned v sobotu u sestřenky na svatbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/po-d...radli-auta.html Teˇjsem se nato díval, to je mazec. Ale dobře jím tak haj.lum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 no to jsem tuhle koukal ve zprávách, dobře ho vyndali z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/po-d...radli-auta.htmlTeˇjsem se nato díval, to je mazec. Ale dobře jím tak haj.lum ..jj taky sem to už viděl chudák majitel toho auta... ... ten frajer jak kope do toho skla achjoo.... pak se divme že se švestkam směje celej národ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kluci: já jsem chodil s klukama z URNy a musim Vám řict že se občas letmo bavíme o jejich práci...a prej je naprosto běžny když se zločinec vyloženě poserea počurá strachy...a já jim věřim...Umite si to představit? Takovy zásah?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to si asi nemumí nikdo představit kdo nezažil ..... každopadně trochu nerozumim takhle razantimu zakroku kvuli jednomu člověku kterej ještě nesedí ve svym autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já tomu věřím. kámoška mi jednou vyprávěla, že si policajti spletli nějakýho kámoše a vlítli na něj a taky se pochcal, prej je to stršnej mazek, jak všichni řvou a ty nevíš, která bije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to si asi nemumí nikdo představit kdo nezažil ..... každopadně trochu nerozumim takhle razantimu zakroku kvuli jednomu člověku kterej ještě nesedí ve svym autě. tohle měl být údajně hlava gangu, proto takový čóro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ale jo stando chapu a je mi jasny že to je kokot kterej si to zaslouží ... jen nerozumim tomu že policie spolu s urnou se chlubej skvělym zasahem zneškodněním apod a přitom nikoho nezajima jakym způsobem řešili to zatykaní když dopustí aby jim opakovaně ujel ohrožoval civilisty atd...podle mě to pěkně zpackali když takovyho člověka zatykam vím co je zač tak se na to trochu připravim a nezastavuju ho placačkou aby se zblaznil a začal lítat po cely praze nebo kde to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak jak je u vás ???tady se zatáhlo a je pěkná kosa ...hnus toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zatažíno, kosa eště ee. Je to akorát tak film k telce, ale nefím jakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já tomu věřím. kámoška mi jednou vyprávěla, že si policajti spletli nějakýho kámoše a vlítli na něj a taky se pochcal, prej je to stršnej mazek, jak všichni řvou a ty nevíš, která bije to je jasný,lidská psychika je takovýmto jednáním hodně nabouraná a někdy prostě svěrač povolí Zásah musí být razantní a nekompromisní,pokud vypne hlava tak se těžko vymýšlí nejaký pi.ovinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zatažíno, kosa eště ee. Je to akorát tak film k telce, ale nefím jakej to je mě jasný,jsem kousek od tebe takže máš to samý co já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to je mě jasný,jsem kousek od tebe takže máš to samý co já. kluci,tady na západě je to samé co u vás doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 čertí, tobě prší do domu? to je blbé, s tím musíme něco udělat Ne, tady už zase neprší a je takové celkem normální počasí se zataženou oblohou = ideálka na golf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to je mě jasný,jsem kousek od tebe takže máš to samý co já. KOusek, tj. kde? bydlíš naproti? to je už daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jen drobná kontrola účasti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) Kluci: já jsem chodil s klukama z URNy a musim Vám řict super VZTAHY NO TEDA ROMANE?????? TO BYLO FURT SAMÉ HETERO...... Editováno: 4. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já tomu věřím. kámoška mi jednou vyprávěla, že si policajti spletli nějakýho kámoše a vlítli na něj a taky se pochcal, prej je to stršnej mazek, jak všichni řvou a ty nevíš, která bije To tak můj kolega měl taky smůlu Jednou byl u nich v paneláku na patře zásah z URNY , oni stáli za dveřma a chystali se na akcia on jako myslivec zrovna vylezl z vedlejších dveří s brokovnicí a všichni na něj hned naskákali, bo nevěděli či to náhodou není zločinec a řeknu vám, že s ním tyden nebyla řeč, co byl tak do..baný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 koukám téma URNA....to já jednou urnu zakopával.....ale to asi není to o čem se bavíte, že...no jo su lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 KOusek, tj. kde? bydlíš naproti? to je už daleko 22km po D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak se s vámi loučím,valím na trénink,večír sem hodím očkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Marku,Marku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.