raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 nazdar uderníci!!! hele marku koukej se šetřit víš že nejsi zvyklej na práci.... :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) no už mi málem louplo......ale zvládám to...řvu na lidi s přestávkama aby mi nelouplo ještě víc...bože to je pátek......a doufám, že tady bude alespoň pohoda............jdu je zase preventivně seřvat..... Editováno: 5. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Že se nestydíš, při pátku, nech je taky v klidu dýchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 dobré ráno..jen 8 stupňů ..no to je snad ftip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobré, u nás 9, ale už to de nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Že se nestydíš, při pátku, nech je taky v klidu dýchat To tak, já vyžírám jejich průsery a oni budou v klídku..nene.....přísnost na lid musí být! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jak pro koho, ale Tebě dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Vyškov a nebo Rosice? hned vedle Rosic a to Zastávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jak pro koho, ale Tebě dobré Máro je pátek ,mělo by být dobré pro každého Jinak jsem pěkně utahanej po včerejšku,3 hodiny na kurtě pěkně cejtím záda a koleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 To tak, já vyžírám jejich průsery a oni budou v klídku..nene.....přísnost na lid musí být! No jo, zákon padajícího ho.na . Ještě že muj nadřízeny je v poho , zatím /už 5 let/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 To tak, já vyžírám jejich průsery a oni budou v klídku..nene.....přísnost na lid musí být! a nejsou jejich prusery zároven i tvoje????... něco mi řika že bys nebyl tak dokonalej jak si myslim?? asi si sundám tvuj obrázek z nástěnky...a najdu si jinej idol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) a nejsou jejich prusery zároven i tvoje????... něco mi řika že bys nebyl tak dokonalej jak si myslim?? asi si sundám tvuj obrázek z nástěnky...a najdu si jinej idol.... Ráca posílám ti na mejl moje foto Editováno: 5. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 a nejsou jejich prusery zároven i tvoje????... něco mi řika že bys nebyl tak dokonalej jak si myslim?? asi si sundám tvuj obrázek z nástěnky...a najdu si jinej idol.... Bohužel nemáš pravdu, vyžírám průsery za člověka, co tu není a já to po něm musel převzít...takže asi tak..ale když už jsem se Ti okoukal..dej si tam WOOĎÁKA, já se stím nějak poperu..trochu si popláču, ale překonám to...fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ráca posílám ti ne mejl moje foto doufám že oblečenej..... na žádnyho naháče nejsem zvědavej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ráca posílám ti ne mejl moje foto Ty jsi ale podlejzák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 doufám že oblečenej..... na žádnyho naháče nejsem zvědavej.. protože by jsi si pak připadal méněcenej co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 doufám že oblečenej..... na žádnyho naháče nejsem zvědavej.. Oblečené fotky nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) protože by jsi si pak připadal méněcenej co... asi tak Marku maš u mně pivo Editováno: 5. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Bohužel nemáš pravdu, vyžírám průsery za člověka, co tu není a já to po něm musel převzít...takže asi tak..ale když už jsem se Ti okoukal..dej si tam WOOĎÁKA, já se stím nějak poperu..trochu si popláču, ale překonám to...fakt... ted si přesně jak u nás v práci jakmile je nějakej pruser tak vedouci místo aby se postavili čelem tak to hazej jeden na druhyho, z oddělení na oddělení,když to jde tak i na podřízeny ještě sem neviděl aby někdo z nich řek : sem trotl zkurvil jsem to je to moje vina kdepak je to jedna a tatáž pakáž ... je to všude stejny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 protože by jsi si pak připadal méněcenej co... to jo už mě nebavy v lete nosit dlouhy nohavice protože z klasickych mi leze špička ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Oblečené fotky nemám a kwa asi si tě přidam radši do spamu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 No tak hoši, dneska je pátek, kašlete na debatu o práci, to si nechte na pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ted si přesně jak u nás v práci jakmile je nějakej pruser tak vedouci místo aby se postavili čelem tak to hazej jeden na druhyho, z oddělení na oddělení,když to jde tak i na podřízeny ještě sem neviděl aby někdo z nich řek : sem trotl zkurvil jsem to je to moje vina kdepak je to jedna a tatáž pakáž ... je to všude stejny.. ale tady opět nemáš pravdu...ten člověk byl odejit a já to zdědil....tak to asi vyžírám po něm ne po sobě....takže moje vinna to NENÍ.....jen příklad. u VZV se měl měnit palivovej filtr při 6000mth...teď má najeto 9500 a filtr furt nevyměněnej...moje chyba podle Tebe?...to snad nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 to jo už mě nebavy v lete nosit dlouhy nohavice protože z klasickych mi leze špička ven... To máš ještě dobré, ja ho musím opaskem vázat k noze. Bo jak vidím nějakou moni sukni, tak mě vždy praští mezi oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.