Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nazdar uderníci!!! hele marku koukej se šetřit víš že nejsi zvyklej na práci.... :-))))))

• Autor

no už mi málem louplo......ale zvládám to...řvu na lidi s přestávkama aby mi nelouplo ještě víc...bože to je pátek......a doufám, že tady bude alespoň pohoda............jdu je zase preventivně seřvat.....

Upraveno od Marek

Že se nestydíš, při pátku, nech je taky v klidu dýchat :palec2:

dobré ráno..jen 8 stupňů ..no to je snad ftip :blink::blink::blink:

Dobré, u nás 9, ale už to de nahoru

• Autor
Že se nestydíš, při pátku, nech je taky v klidu dýchat :palec2:

To tak, já vyžírám jejich průsery :help: a oni budou v klídku..nene.....přísnost na lid musí být! :aggressive::aggressive:

• Autor

Jak pro koho, ale Tebě dobré :)

Vyškov a nebo Rosice? :)

hned vedle Rosic a to Zastávka ;)

Jak pro koho, ale Tebě dobré :)

Máro je pátek ,mělo by být dobré pro každého :palec2:

Jinak jsem pěkně utahanej po včerejšku,3 hodiny na kurtě :help: pěkně cejtím záda a koleno.

To tak, já vyžírám jejich průsery :help: a oni budou v klídku..nene.....přísnost na lid musí být! :aggressive::aggressive:

No jo, zákon padajícího ho.na :smich: . Ještě že muj nadřízeny je v poho , zatím /už 5 let/ :palec2:

a nejsou jejich prusery zároven i tvoje????...  něco mi řika že bys nebyl tak dokonalej jak si myslim??  asi si sundám tvuj obrázek z nástěnky...a najdu si jinej idol.... :smich::smich::smich:

a nejsou jejich prusery zároven i tvoje????...  něco mi řika že bys nebyl tak dokonalej jak si myslim??  asi si sundám tvuj obrázek z nástěnky...a najdu si jinej idol.... :smich::smich::smich:

Ráca posílám ti na mejl moje foto :smich:

Upraveno od Woody

• Autor
a nejsou jejich prusery zároven i tvoje????... něco mi řika že bys nebyl tak dokonalej jak si myslim?? asi si sundám tvuj obrázek z nástěnky...a najdu si jinej idol.... :smich::smich::smich:

Bohužel nemáš pravdu, vyžírám průsery za člověka, co tu není a já to po něm musel převzít...takže asi tak..ale když už jsem se Ti okoukal..dej si tam WOOĎÁKA, já se stím nějak poperu..trochu si popláču, ale překonám to...fakt... :feve::feve:

Ráca posílám ti ne mejl moje foto :smich:

doufám že oblečenej..... na žádnyho naháče nejsem zvědavej.. :smich::smich::smich:

• Autor
Ráca posílám ti ne mejl moje foto :smich:

Ty jsi ale podlejzák.... :kuk:

• Autor
doufám že oblečenej..... na žádnyho naháče nejsem zvědavej.. :smich::smich::smich:

protože by jsi si pak připadal méněcenej co... :smich::smich:

Oblečené fotky nemám :feve:

:palec2: asi tak :smich: Marku maš u mně pivo -_-

Upraveno od Woody

Bohužel nemáš pravdu, vyžírám průsery za člověka, co tu není a já to po něm musel převzít...takže asi tak..ale když už jsem se Ti okoukal..dej si tam WOOĎÁKA, já se stím nějak poperu..trochu si popláču, ale překonám to...fakt... :feve::feve:

ted si přesně jak u nás v práci jakmile je nějakej pruser tak vedouci místo aby se postavili čelem tak to hazej jeden na druhyho, z oddělení na oddělení,když to jde tak i na podřízeny ještě sem neviděl aby někdo z nich řek : sem trotl zkurvil jsem to je to moje vina kdepak je to jedna a tatáž pakáž  :smich::smich: ...  je to všude stejny.. :help::help:

to jo už mě nebavy v lete nosit dlouhy nohavice protože z klasickych mi leze špička ven... :smich::smich::smich:

Oblečené fotky nemám :feve:

a kwa asi si tě přidam radši do spamu .. :palec2:

No tak hoši, dneska je pátek, kašlete na debatu o práci, to si nechte na pondělí :palec2:

• Autor
ted si přesně jak u nás v práci jakmile je nějakej pruser tak vedouci místo aby se postavili čelem tak to hazej jeden na druhyho, z oddělení na oddělení,když to jde tak i na podřízeny ještě sem neviděl aby někdo z nich řek : sem trotl zkurvil jsem to je to moje vina kdepak je to jedna a tatáž pakáž :smich::smich: ... je to všude stejny.. :help::help:

ale tady opět nemáš pravdu...ten člověk byl odejit a já to zdědil....tak to asi vyžírám po něm ne po sobě....takže moje vinna to NENÍ.....jen příklad. u VZV se měl měnit palivovej filtr při 6000mth...teď má najeto 9500 a filtr furt nevyměněnej...moje chyba podle Tebe?...to snad nee...

to jo už mě nebavy v lete nosit dlouhy nohavice protože z klasickych mi leze špička ven... :smich::smich::smich:

To máš ještě dobré, ja ho musím opaskem vázat k noze. Bo jak vidím nějakou moni sukni, tak mě vždy praští mezi oči :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.