Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 to jo už mě nebavy v lete nosit dlouhy nohavice protože z klasickych mi leze špička ven... ale to máš nějaký bokovky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ale tady opět nemáš pravdu...ten člověk byl odejit a já to zdědil....tak to asi vyžírám po něm ne po sobě....takže moje vinna to NENÍ.....jen příklad. u VZV se měl měnit palivovej filtr při 6000mth...teď má najeto 9500 a filtr furt nevyměněnej...moje chyba podle Tebe?...to snad nee... nevim je mi to jedno...jen řikam at je jakejkoliv pruser nikdy opravdu nikdy sem neslyšel vedoucího to přiznat..... nějaky konkretní případy mi tu nemusíš vypisovat nevim jak to u vás funguje ani do čeho všeho zasahuješ a napsat si můžeš co chceš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ale to máš nějaký bokovky ne neznam bokovky...měl sem na mysli klasicky 3/4-ťáky... ... ty už sou na mě kratky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 nevim je mi to jedno...jen řikam at je jakejkoliv pruser nikdy opravdu nikdy sem neslyšel vedoucího to přiznat..... nějaky konkretní případy mi tu nemusíš vypisovat nevim jak to u vás funguje ani do čeho všeho zasahuješ a napsat si můžeš co chceš . OK nebudeme se přít..nechápeš co jsem napsal.......až budeš jednou technik co má nastarosti hodně lidí a hlavně velkou zodpovědnost, uvidíme jak budeš řešit věci Ty... A TÍMTO KONČÍM TUTO DEBATU... a bavíme se o něčem jiném... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobré ránko všem.Koukali jste na zprávy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 No konečně rozumná řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ne hádáme se tady s racou o zodpovědnosti vedoucích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobré ránko všem.Koukali jste na zprávy? Ahoj co tam bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 No konečně rozumná řeč a Ty taky................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 a Ty taky................ Co já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Woody ohledně pádu letadla že začínaji od nuly a že ty trosky nepatři AirFrance.Neskutečny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 nic to bylo jen tak... a čekal jsem co Ty na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Woody ohledně pádu letadla že začínaji od nuly a že ty trosky nepatři AirFrance.Neskutečny! Hele Romane nebereš si to moc osobně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 OK nebudeme se přít..nechápeš co jsem napsal.......až budeš jednou technik co má nastarosti hodně lidí a hlavně velkou zodpovědnost, uvidíme jak budeš řešit věci Ty... A TÍMTO KONČÍM TUTO DEBATU... a bavíme se o něčem jiném... no to se asi nedočkame protože ja nemam tlačenku,kliky neleštim a semeno nepolykam takže mam smůlu..víš..každopadně pokud si něco přebíral tak sis to měl zkontrolovat pokud ne tak to samozřejmě taky není tvoje chyba to je jasny...a pokud to přebíraš zrovna ted tak bych to nenazyval pruserem kterej by tě měl trapit každopadně sem rád že sem pích na tu nejcitlivější strunu vedoucích na jejich ego a že se pěkně kroutiš jako všichni vostantní.. ... není nad to krasně někoho nasrat a pak mít z toho dobrou náladu.. .. a dobrá končim s tim pujdu poslat do hajzlu nějakyho mistra z linky at sem ještě víc happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 nic to bylo jen tak... a čekal jsem co Ty na to No proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ne hádáme se tady s racou o zodpovědnosti vedoucích já se nehádám jen řikam jak to je a marek to bere jako osobní tragedii.. .. a pěkně se čertí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 no to se asi nedočkame protože ja nemam tlačenku,kliky neleštim a semeno nepolykam takže mam smůlu..víš..každopadně pokud si něco přebíral tak sis to měl zkontrolovat pokud ne tak to samozřejmě taky není tvoje chyba to je jasny...a pokud to přebíraš zrovna ted tak bych to nenazyval pruserem kterej by tě měl trapitkaždopadně sem rád že sem pích na tu nejcitlivější strunu vedoucích na jejich ego a že se pěkně kroutiš jako všichni vostantní.. ... není nad to krasně někoho nasrat a pak mít z toho dobrou náladu.. .. a dobrá končim s tim pujdu poslat do hajzlu nějakyho mistra z linky at sem ještě víc happy Tak alespoň že Ty jsi happy....to je dobře, protže pak budeš po okolí rozávat dobrou náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Hele Romane nebereš si to moc osobně.... Proč bych to měl brát osobně?Zajimá mě to a nevidim v tom nic špatného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 já se nehádám jen řikam jak to je a marek to bere jako osobní tragedii.. .. a pěkně se čertí... nene...jen jsi nerozumíme...to víš...dělňas a člen managmentu firmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak alespoň že Ty jsi happy....to je dobře, protže pak budeš po okolí rozávat dobrou náladu jj já sem dneska v hodně dobrý náladě..... už sem poslal dva lidi do řiti a jeden se na mě nafouk a je mi hned líp..měl bys to zkusit taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Proč bych to měl brát osobně?Zajimá mě to a nevidim v tom nic špatného. Koukám, že cokoliv od včerejška napíšu tak někomu vadí...chjo...už budu pořispívat jen minimálně...a to do debaty...kde se nic nikoho nedotkne, nikoho nic neurazí, nepohorší........bejt ženská svedu to na menses...ale takhle nevím...asi si potřebuju vyčistit hlavu....je víkend dám si pár panáků...doma.. manželka si dá vínko a já whisku a bude to..snad se to zlepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 nene...jen jsi nerozumíme...to víš...dělňas a člen managmentu firmy... no konečně si to napsal a já si myslel že to z tebe nevypadne.. .. když nejsou argumenty tak jsou bud nadávky nebo vytahovaní.. ... holt uznávám že s takovym charakterem si opravdu člověk na správnym místě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 jj já sem dneska v hodně dobrý náladě..... už sem poslal dva lidi do řiti a jeden se na mě nafouk a je mi hned líp..měl bys to zkusit taky.. já poslal jednoho do řiti a moc to nepomohlo....máš nějakej návod jako to uděla aby mi bylo po tom líp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 jj já sem dneska v hodně dobrý náladě..... už sem poslal dva lidi do řiti a jeden se na mě nafouk a je mi hned líp..měl bys to zkusit taky.. Ty budeš tak dlouho vyskakovat, až ti někdo přistřihne křidélka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 no konečně si to napsal a já si myslel že to z tebe nevypadne.. .. když nejsou argumenty tak jsou bud nadávky nebo vytahovaní.. ... holt uznávám že s takovym charakterem si opravdu člověk na správnym místě.. woe..to byla ironie...proč mi tu nikdo nerozumí.......já náhodou pocházím z lidu..a mám k dílně hooodně blízko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.