dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobrý a ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Sakra, proč mám dycky poslední příspěvek na stránce a nebo naopak první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 dobré ráno..jen 8 stupňů ..no to je snad ftip Dobré já hlásím 20°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ahoj lámači dívčích srdci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Romane došel Ti mejlík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ještě jsem nebyl na emailu.Jdu se mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jinak dnes vezmu Tvoje CD do auta a jsem zvědavý jakto tam bude hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Jinak dnes vezmu Tvoje CD do auta a jsem zvědavý jakto tam bude hrát u mě to hraje dobře...jen jedou to jako by skočilo... mám další spoustu mp3..stačí napsat co chceš....ale to víš, je to stažený ..tak se občas něco může víš co..a máš to zadarmo tak nepindej Editováno: 5. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Pánové.teď mi došli nové faceliftové loga OII RS a řeknu vám vypadaj :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ahoj lámači dívčích srdci To zase neeeeeee, já je nikomu nelámu to ony mě Ale včera s Maruškou fajne.. Podělím se o perličku, pijeme 12° Budvar.. a ona po 3/4piva: Ty, Dali, to je nějaký silný, já už jsem přiopilá. Z toho jsem nemohl sem jí řek at si dá 10ku teda, že to je voda a ona na to: tak ještě malý prosím A pak sme skončili u dalšího, ale jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 spin: kde kdy jak proč s kým a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Marku: pěkny autička v emailu.Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Marku: pěkny autička v emailu.Díky! Nemáš zač ..já na Tebe myslím neustále , i když se asi klukům z URNY nevyrovnám..... co ten před sraz? Termín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Termin je zatím 11 července ale mužeš dojet kdykoliv-rád Tě poznám i dřiv.Jiný termin neni protože jsme se s Jardou dohodli že to necháme na středu PŘEDBĚŽNĚ aby jsme omrkli hřiště a tak.Jsme od sebe kousek takže se domlouváme operativně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) já myslel ten červem víš...toho 11.7 je jasný... pokud chceš abych přijel dřív..nadhoď termín.....já můžu toho 13.6. a vše jsem tomu podřídil jako i tomu 11.7........ Editováno: 5. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 spin: kde kdy jak proč s kým a za kolik? Loga mám u sebe,ale ještě čekám na ceny až mě potvrdí,mám 3 ks ale vypadají fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak jdu na oběd,tak dobrou chuť všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 já bych taky něco malého..třeba selátko..pojedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobrou chuť, taky jdu jís co jsem si uvařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 co to je woody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Polívka ze sačku je to tak nouzovka, bo ve 3 jdem z roboty na oběd a bowling. Minule jsem normálně poobědval a potom ještě oběd v restauraci a na bowlingu jsem myslel že prasknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čau klucí a holko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Čau Stando, tak co oslavils to včera trochu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Stando, včera jsem si zde na Tebe dal ovarový kolínko a půlku chleba + křen....tak to zaplať ju...díky a hepy birzdej tůjů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čau Mirku, nijak jsem to neslavil, zítra jdu na svatbu, tak tam to trošku oslavím, už to není jako za mlada, kdy jsme se spařily jak koně klidně Marku, vyrovnám se s vrchním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.