Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 díky Stando, bylo to moc dobrý...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 to jsem moc rád, sám jsem ho byl kuchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ahoj všem..tak co,Woody,jak se těšíš na zítra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 woody tu už raději není, aby to do zítra stihnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 leští...tuní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak jsem po obědě a jsem spokojenej ještě to tady nějak do 17 přežít a pak z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 leští...tuní. Taky bych ho potřeboval naleštit ...nenejde se nějaká dobrá duše/nejlépe ženského pohlaví/ :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak jsem po obědě a jsem spokojenej ještě to tady nějak do 17 přežít a pak z práce. to přežiješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Taky bych ho potřeboval naleštit ...nenejde se nějaká dobrá duše/nejlépe ženského pohlaví/ :smich: já bych ráda,ale dadacek by žárlil to nemůžu dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Taky bych ho potřeboval naleštit ...nenejde se nějaká dobrá duše/nejlépe ženského pohlaví/ :smich: to zvládneš i sám, na to nikoho nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 já bych ráda,ale dadacek by žárlil to nemůžu dopustit to zvládneš i sám, na to nikoho nepotřebuješ Teda vy prasáci oba dva :smich: ...já myslel auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 to zvládneš i sám, na to nikoho nepotřebuješ STANDA TO VÍ..LEŠTÍ ČASTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Padám domů...a nechci Vás vidět až možná zase večer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 woody tu už raději není, aby to do zítra stihnul Jsem tu, užjsem to včera zvládnul, zítra jen setřu prach a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Padám domů...a nechci Vás vidět až možná zase večer.... čau Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 no máš to moc pěkně naleštěný Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dík ale je to focené v garáži, tak to není takové pěkné ja venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 To je lesk jako kráva!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 do ví čí to auto je, možná to nějaký fungl nový a stoí na pásu ve fabrice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 STANDA TO VÍ..LEŠTÍ ČASTO často a rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ahoj Stando.Tak jak proběhla oslava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čus Romane, oslava žádná nebyla, možná nějaká malá zítra na svatbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 To je lesk jako kráva!!! Pro veliký uspěch ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 často a rád přesně tak,jen tvrdým tréninkem se z člověka stává mistr :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 přesně tak,jen tvrdým tréninkem se z člověka stává mistr :smich: Anebo VEDOUCÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.