spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Pro veliký uspěch ještě jedna no nemám slov,i ty kola :palec2: krásně vyleštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Pro veliký uspěch ještě jedna nevím, nevím, jestli pro úspěch, ale budiž ještě by to chtělo boční lišty do barvy a bude to fakt krasavice jako moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 přesně tak,jen tvrdým tréninkem se z člověka stává mistr :smich: s tréninkem nikam nedojdeš musíš mít pořádně tvrdej vosk, aby to za něco stálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Pro veliký uspěch ještě jedna Mladá má stejnou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 nevím, nevím, jestli pro úspěch, ale budiž ještě by to chtělo boční lišty do barvy a bude to fakt krasavice jako moje TY lišty nechci, mam ju už takové pobouchané a kdyby na nich byl lak, tak neví, nevím. Si všimni, jak stojím u zd i v garáži, tak sem tam do ní ťuknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Mladá má stejnou barvu Já vím, a že je lepší, než modrá. Barvu buď červenou, nebo černou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 tak tohle snad ani radeji číst nebudu, kde je Jindra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já vím, a že je lepší, než modrá. Barvu buď červenou, nebo černou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já vím, a že je lepší, než modrá. Barvu buď červenou, nebo černou a ješiškote červenoučká je pšeči naplosto nejklášnější balvička... ... kupovat auto herečce tak červena je jasná volba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Každá barvička je pěkná tak se tu kluci nehádejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 a ješiškote červenoučká je pšeči naplosto nejklášnější balvička... ... kupovat auto herečce tak červena je jasná volba.. Rozumné rozhodnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 já bych ráda,ale dadacek by žárlil to nemůžu dopustit HiHEHa to je mi správný přístup čertí Takže spinhawku jsem ti plně k dispozici lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 HiHEHa to je mi správný přístup čertí Takže spinhawku jsem ti plně k dispozici lol kurnik šopa,aspoň ten můj nick napiš dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já si nebyl vůbec jistej tím nickem, tak promin, příště napíšu jenom spine promin promin promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 kurnik šopa,aspoň ten můj nick napiš dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já si nebyl vůbec jistej tím nickem, tak promin, příště napíšu jenom spine promin promin promin jj to bude OK,na COD4 mě taky pišou Spine takže tak můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ... tak ten spinhawk mě dostal... spinhawku orlí péro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ... tak ten spinhawk mě dostal... spinhawku orlí péro... ještě mě tu přejmenujou na indiána :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 no našlapnuto na to máš celkem dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Anebo VEDOUCÍ KDY TY UŽ S TÍM DÁŠ POKOJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 zatím se tu mějte odcházím domů,večer se tu ukážu tak moc nezlobte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Marku: kdo Tě zlobí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 CELEJ DEN RACA...SI PŘEČTI ZPĚT PÁR STRÁÁNEK.....REZIGNUJU NA FUNKCI VEDOUCÍ...NECHÁM SI JEN AMATÉRA.......PÍŠU TO STANDISOVI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) přepis sz standisovi: AHOJ STANDO, VZHLEDEM K MNOŽÍCÍM SE VÝPADŮM PROTI FUNKCI VEDOUCÍHO / znevažuje ji hlavně Raca a spol /....TĚ ŽÁDÁM O ZMĚNU NA POUZE AMATÉR A VYMAZÁNÍ SLOVA VEDOUCÍ... VEDOUCÍHO AUTOMATICKY DEJ RACOVI JAKO ZÁSTUPCI.....MŮŽE BÝT RÁD, ŽE SI JI KONEČNĚ VYBOJOVAL DĚKUJI MAREK Editováno: 5. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 hmmm máro ... tohle nejlepší zagorovsky vyznání co sem po dlouhy době viděl :-)))))) .... ale pokud čteš pořádně nebyl jsem jedinej kdo tě škádlil.kdybys potřeboval složim se s klukama a pošlu ti kapesníček na slzičky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.