Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Marku: vůbec nevím jsetli to je prdel nebo ne...asi jsem tak trochu mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ne ne romčo končím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Byl jsem ted volit a omrknul jsem to hřiště.Bude to super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ..... neeee.... akorat bys měl marku říct co tě opravdu v posledních dvou dnech rozhodilo,protože nevěřim že sem to byl já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Byl jsem ted volit a omrknul jsem to hřiště.Bude to super! já porvé volit nejdu...volby do EU bojkotuju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 já porvé volit nejdu...volby do EU bojkotuju..... Hmmm...škoda Marku.Volil jsem Bobošikovou.Ani modry ptáci ani ČSSD-seru na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 No nevím jestli je Bobo dobrá volba...ale to je věc názoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Byl jsem ted volit a omrknul jsem to hřiště.Bude to super! ZA TÝDEN UDĚLÁME ZKOUŠKU A KOLAUDAČKU..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jen tak jemně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jasně...jemně mě ho mni...to znám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jen tak jemně... jo a manželka Ti prej něco dobrýho upeče.....ale tají co.....i mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 dobrý večer hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 nikdo tu není..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já jsem na odchodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 taky zdravím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 taky zdravím.. No já taky zdravím do dálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já jsem na odchodu... Já taky..zase ...a jsme v kontaktu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 nikdo tu není..... No asi Máro všichni někde kalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobrou noc hospůdko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 asi jo....já jdu na sex.....brou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobrou noc hospůdko. dobrou Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Brej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Brej večír čaues.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Se dívám, že to tu nějak vázne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Se dívám, že to tu nějak vázne jj ..užij si srazík woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.